- (17 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 15
- 16
- 17
Patentex Oval...
Napisano 12 sierpień 2008 - 19:55
czesc,
uzywam patentex i sa calkiem dobre.najczesciej uzywam patentex+durex lub patentex+stosunek przerwany.a;e ostanio sperma chlopaka popadla mi na dupcie i noge(przy tym uzywalam patentex) ale szybko sie sie wytarlam i za jakis czas obmylam sie naokolo.i teraz nie wiem czy jest jaki kolwiek zagrozenie czy moge byc spokojna...jak sadzicie?
uzywam patentex i sa calkiem dobre.najczesciej uzywam patentex+durex lub patentex+stosunek przerwany.a;e ostanio sperma chlopaka popadla mi na dupcie i noge(przy tym uzywalam patentex) ale szybko sie sie wytarlam i za jakis czas obmylam sie naokolo.i teraz nie wiem czy jest jaki kolwiek zagrozenie czy moge byc spokojna...jak sadzicie?
#0 Panna M.
Napisano --
Kliknij tu i wypełnij ankietę stomatologicznę - wspieraj badania studentów - Twoje doświadczenia są dla nas ważne.
Napisano 12 sierpień 2008 - 20:24
no wiesz justyna jakos czytalam ze dziewcznie sperma nie musi popasc ani na rece ani na nogi, najlepiej tego unikac , i teraz wiec ciagle mysle o tym...bo sie boje, a tym bardziej ze w forumie tu przecztalam ze nie trzeba obmywac w srodku' a ja obmylam 'ustka'...
Napisano 21 maj 2009 - 12:26
Ja też czułam to ciepło, odczuwałam dyskomfort i przestałam je stosować...
- (17 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 15
- 16
- 17

Logowanie
Dodaj odpowiedź