Patentex Oval...
Rozpoczęty przez lovemartunia, 10 gru 2005 22:39
332 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 04 luty 2008 - 19:51
Hej dziewczyny:)
mam dwa pytanka, mysle ze mnie kros wspomoze:D:D nie wiecie czy chlopak czuje gdy gumka peknie podczas stosunku czy nie???pytalyscie moze swoich chlopcow, mialyscie moze juz taka sytuacje??:> prosilabym o szybko odpoweidz;) a i jescze jedno..slyszalyscie o taki prezrwatywach jak CONTACT'y ????Jesli tak co o nich myslicie? Mojemu chlopakowi polecil kolega na nasz pierwszys raz;) tak z ciekawosci... czekam na odpowiedzi:*
:*

jescze jedno..zapomnialam dodac ze oczywiscie planujemy to zorbic z globulkami.. zebyscie nie pomyslaly ze robie OT
juz mam zakupione:)
Napisano 22 czerwiec 2008 - 14:08
hej dziewczeta.
jestem nowym uzytkownikiem, atych stronek jest dość duzo i tak tylko przejrzalam pobieżnie...
jestescie pewne ze gumki i patentexy t o dobre polaczenie? plus nieplodne dni? i kiedy facet "nie konczy" we mnie?
bo ja ostatnio mam troche nieregularne cykle... ostatnio kiedy my ten tego
to wychodzilo na to ze powinnam miec @ a co sie okazalo potem to okres pojawil sie duuuzo pozniej
myslicie ze w trakcie teg ostosunku mogl odo czegos dojsc?
czy globulki i gumki by zawiodly?
poratujcie...
jestem nowym uzytkownikiem, atych stronek jest dość duzo i tak tylko przejrzalam pobieżnie...
jestescie pewne ze gumki i patentexy t o dobre polaczenie? plus nieplodne dni? i kiedy facet "nie konczy" we mnie?
bo ja ostatnio mam troche nieregularne cykle... ostatnio kiedy my ten tego
czy globulki i gumki by zawiodly?
poratujcie...
Napisano 23 czerwiec 2008 - 17:23
globulki+prezerwatywa+dni nie plodne+brak spermy= 100 procentowe zabezpieczenie
Napisano 23 czerwiec 2008 - 19:14
nie masz sie czego bac uwiez nam hehe
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych