Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Prezerwatywy

:D

234 odpowiedzi w tym temacie

#221 shejker

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 20:16

Durex extra safe - ale poćwicz najpierw zakładanie żeby potem wpadek nie było!
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#222 pospolity ludek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 30 marzec 2012 - 10:44

Mam pytanie. Planuję z dziewczyną swój pierwszy raz i chcę się odpowiednio zabezpieczyć. Może ktoś mi doradzi jakie są najlepsze prezerwatywy (widzę, że sporo osób poleca Durex extra safe) takie dla "standardowych" rozmiarów? I czy można w aptece kupować prezerwatywy na sztuki? Nie chciałbym kupić całej paczki, która po przymiarce jedenej wyjdzie mi, że nie będzie mi pasować.

#223 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 30 marzec 2012 - 10:51

na sztuki tylko w internecie kupisz, w aptece cale opakowanie , tam sa tylko 3 sztuki wiec ze spokojem majatku nie wydasz :)

na 1 raz extra safe powinna byc ok, bo chodzi o to zebys nie skonczyl po 15 sekundach, a to grube skarpetki są.

Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 30 marzec 2012 - 10:52

SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#224 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 30 marzec 2012 - 11:28

Jezeli nie masz wielgasnego sprzetu to wszystkie powinny pasowac. A jak sie w jakiej czujesz to ju kwestia prob.
Na necie mozna kupic na sztuki, moze znajedisz sprzedawce ktory ma rozne rodzaje i mozesz kupic od razu pare rozych. Bo kupowac 1 nie ma sensu bo placisz za przesylke.

W normalnych sklepach tylko po 3 sprzedaja.

Kup sobie na poczatek Durex exra safe, jak nabierzesz wprawy to siegnij po te ciensze. Bo w tym worku sie prawie nic nie czuje.
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

#225 niuniaaaa92

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:11

Hej mam chyba problem tydzien mi sie spoznia okres uzywalismy z moim chlopakiem Prezerwatywy Durex nie pekla ale okresu nie ma ja moge jesc i jesc dol brzucha co jakis czas mnie boli tak jak na okres i piersi mi sie zrobily wieksze i bola ... Pewnie zrobie test ale najpierw jestem ciekawa waszych opini jedna dzisiaj juz dostalam ale dalej mam to w glowie ;) bardzo prosze o "pomoc" :) :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#226 Malaru

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:40

Na lekcje wychowania do życia w rodzinie najpierw ;-)

Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.

#227 niuniaaaa92

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:21

hmm ?? to mozesz isc kazdy mysli inaczej i ja chce poznac rozne opinie a nie potrzebuje takich jak twoja ...

#228 Czarny Lokaj

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 59 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:32

test lub do lekarza
"Żyjemy w czasach obłędu. Obłędu udzielonego. W świecie bezmyślnych maszyn, ślepej techniki i coraz bardziej odhumanizowanych istot ludzkich. (...)
Ogarnia nas i pochłania coraz większe szaleństwo i chaos."
A.A.D.

"Nie ma nadziei na przyszłość - oświadczył Śmierć.
- Więc co nas tam czeka?
- Ja.
- Ale poza Tobą ? - Śmierć spojrzał na niego ze zdziwieniem.
- Słucham?
Sztorm nad nimi osiągnął szczyt. Jakaś mewa przeleciała obok nich, tyłem.
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
T. Pratchett

#229 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:33

Jeśli chcesz uzyskać takie, które będą dla Ciebie komfortowe polecam kółeczko wzajemnej adoracji. Z taką postawą, jaką prezentujesz innych rad raczej nie dostaniesz.

#230 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:43

nie uprawiaj seksu do poki nie dorosniesz.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#231 niuniaaaa92

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:45

hmm nie znasz mnie i mnie nie oceniaj a napisalam takich glupich komentarzy naprawde nie potrzebuje .... jestes taki fajny to zachowaj to dla sb

nie dorosniesz heh

#232 Malaru

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:50

Głupich komentarzy...
Jakbym była wierząca to bym się za Ciebie aż normalnie do kościoła przeszła i pomodliła.
Post jest... mało mądry.
Wiesz może skąd się biorą dzieci?

Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.

#233 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:51

Wyświetl postUżytkownik niuniaaaa92 dnia 10 kwiecień 2012 - 21:45 napisał

hmm nie znasz mnie i mnie nie oceniaj a napisalam takich glupich komentarzy naprawde nie potrzebuje .... jestes taki fajny to zachowaj to dla sb

nie dorosniesz heh

jak ktos sobie wmawia niestworzone rzeczy do głowy i jest zbyt rozemocjonowany faktem ze uprawia seks, seksu uprawiac nie powinien.

Dołączona grafika                                    

#234 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:57

Może ona faktycznie jest w ciąży? Taka... emocjonalność to jeden z objawów. Powiem tylko tyle, że prezerwatyw nie zakłada się na palce. Ale dobra, nie będę tu obrażał czy atakował, bo już mam dwa ostrzeżenia.

Zrób ten test.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#235 vmax

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 29 postów

Napisano 20 kwiecień 2012 - 08:32

Jest cała masa różnych opcji jeśli chodzi o antykoncepcję - http://supersluby.pl...jsza-a2374.html, dlatego apeluję do dziewczyn, które nie chcą się zdecydować na tabletki;p - Są inne, bezpieczne sposoby i nie aż tak inwazyjne:) A wszystkim, bez wyjątku, radzę w pierwszej kolejności wybrać się do ginekologa, który doradzi i powie nam, co dla nas, personalnie jest najlepsze:)
Oldtimery - samochody bez klimy, ale z kimatem
www.oldtimersclub.pl

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych