Kasia R.
Napisano 30 marzec 2012 - 10:44
Napisano 30 marzec 2012 - 10:51
na 1 raz extra safe powinna byc ok, bo chodzi o to zebys nie skonczyl po 15 sekundach, a to grube skarpetki są.
Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 30 marzec 2012 - 10:52
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 30 marzec 2012 - 11:28
Na necie mozna kupic na sztuki, moze znajedisz sprzedawce ktory ma rozne rodzaje i mozesz kupic od razu pare rozych. Bo kupowac 1 nie ma sensu bo placisz za przesylke.
W normalnych sklepach tylko po 3 sprzedaja.
Kup sobie na poczatek Durex exra safe, jak nabierzesz wprawy to siegnij po te ciensze. Bo w tym worku sie prawie nic nie czuje.
UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"
"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym
Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)
- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger
- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06, Maszkowa
- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może
Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:11
Kasia R.
Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:32
Ogarnia nas i pochłania coraz większe szaleństwo i chaos."
A.A.D.
"Nie ma nadziei na przyszłość - oświadczył Śmierć.
- Więc co nas tam czeka?
- Ja.
- Ale poza Tobą ? - Śmierć spojrzał na niego ze zdziwieniem.
- Słucham?
Sztorm nad nimi osiągnął szczyt. Jakaś mewa przeleciała obok nich, tyłem.
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
T. Pratchett
Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:43
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:50
Jakbym była wierząca to bym się za Ciebie aż normalnie do kościoła przeszła i pomodliła.
Post jest... mało mądry.
Wiesz może skąd się biorą dzieci?
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.
Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:51
Użytkownik niuniaaaa92 dnia 10 kwiecień 2012 - 21:45 napisał
nie dorosniesz heh
jak ktos sobie wmawia niestworzone rzeczy do głowy i jest zbyt rozemocjonowany faktem ze uprawia seks, seksu uprawiac nie powinien.
Kasia R.
Napisano 20 kwiecień 2012 - 08:32
www.oldtimersclub.pl
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych