FM GROUP
Rozpoczęty przez monika34, 15 maj 2008 18:50
81 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 15 maj 2008 - 21:27
nie wiem czy warto moje trzy kolezanki sie tym zajmuja i jest tych osob coraz wiecej wiec nie wiem czy bedzie sie to oplacac
"Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych"
http://www.forumowisko.pl/index.php?autoco...h&mid=39935
Kasia R.
Napisano 17 maj 2008 - 08:10
nie no sprobowac zawsze mozna ja mieszkam nad morzem i unas dosc duzo osob sie tym zajmuje
i dlatego tak napisalam bo wiadomo im wiecej przedstawicieli tym dla nich gorzej
i dlatego tak napisalam bo wiadomo im wiecej przedstawicieli tym dla nich gorzej
"Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych"
Napisano 20 maj 2008 - 11:06
a chetnych tez powinno sie znalezc bo te perfumki sa bardzo trwale wiem bo sama takowe posiadam 
powodzenia zycze i napisz jak ci idzie
powodzenia zycze i napisz jak ci idzie
Napisano 04 sierpień 2009 - 12:59
Ja osobiście polecam pracę dystrybutora FM na prawdę warto.
Ja jestem już w tym rok i co miesiąc składam po 3 nawet czasami 4 zamówienia.
Na prawdę jestem zadowolona bo poznaje sporo nowych osób z którymi zawieram przyjaźnie.
Szczerze mówiąc nawet mój brat i chłopak też się w to zaangażowali i zawożą startery do siebie do pracy. U mnie w domu cala rodzina używa produktów FM.
Jeśli chciałby ktoś uzyskać jeszcze jakieś informacje na temat produktów FM i nie tylko to zapraszam bardzo serdecznie na moje GG: 7363441.
Pozdrawiam Wszystkich
Sylwia Szymańska
Ja jestem już w tym rok i co miesiąc składam po 3 nawet czasami 4 zamówienia.
Na prawdę jestem zadowolona bo poznaje sporo nowych osób z którymi zawieram przyjaźnie.
Szczerze mówiąc nawet mój brat i chłopak też się w to zaangażowali i zawożą startery do siebie do pracy. U mnie w domu cala rodzina używa produktów FM.
Jeśli chciałby ktoś uzyskać jeszcze jakieś informacje na temat produktów FM i nie tylko to zapraszam bardzo serdecznie na moje GG: 7363441.
Pozdrawiam Wszystkich
Sylwia Szymańska
Napisano 13 sierpień 2009 - 10:36
Poszukuję osób chcących zostać konsultantem FM GROUP.
Oferta skierowana jest do osób, które znają perfumy oraz inne produkty FM GROUP i chciałyby mieć je taniej (kupując samodzielnie od producenta)
-osób zainteresowanych dystrybucją perfum, produktów kosmetyki i chemii gospodarczej wysokiej jakości, wysokie zarobki na marży 43%
- kobiet wychowujących dzieci, które nie mogą pracować na etacie
- studentów i studentki, którzy chcieliby sobie dorobić, a często słyszą od pracodawcy, że brak im wykształcenia, stażu, doświadczenia...itp.
Jakie korzyści daje współpraca z niezależnym przedstawicielem FM GROUP Polska oferuje:
-możliwość zakupu i sprzedaży wysokiej jakości produktów perfumeryjnych, perfum i chemii gospodarczej FM GROUP po atrakcyjnych cenach
-możliwość osiągnięcia bardzo wysokich zarobków (sprawdzone
)
-dogodne dla Ciebie godziny pracy - pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz
-dowolność w wyborze współpracowników - partnerów
-samodzielność, samodyscyplina - możliwość zbudowania sobie nieograniczonej sieci sprzedaży i uzyskania nieograniczonego dochodu pasywnego
- zajęcie, dzięki któremu możesz zrealizować swoje cele i marzenia.
Więcej szczegółów i formularz kontaktowy na stronie www.twojeperfumy24.pl
skontaktuj się ze mną: GG: 1856782
tel. kom. 503 089 042
e-mail: arti9997@wp.pl
Oferta skierowana jest do osób, które znają perfumy oraz inne produkty FM GROUP i chciałyby mieć je taniej (kupując samodzielnie od producenta)
-osób zainteresowanych dystrybucją perfum, produktów kosmetyki i chemii gospodarczej wysokiej jakości, wysokie zarobki na marży 43%
- kobiet wychowujących dzieci, które nie mogą pracować na etacie
- studentów i studentki, którzy chcieliby sobie dorobić, a często słyszą od pracodawcy, że brak im wykształcenia, stażu, doświadczenia...itp.
Jakie korzyści daje współpraca z niezależnym przedstawicielem FM GROUP Polska oferuje:
-możliwość zakupu i sprzedaży wysokiej jakości produktów perfumeryjnych, perfum i chemii gospodarczej FM GROUP po atrakcyjnych cenach
-możliwość osiągnięcia bardzo wysokich zarobków (sprawdzone
-dogodne dla Ciebie godziny pracy - pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz
-dowolność w wyborze współpracowników - partnerów
-samodzielność, samodyscyplina - możliwość zbudowania sobie nieograniczonej sieci sprzedaży i uzyskania nieograniczonego dochodu pasywnego
- zajęcie, dzięki któremu możesz zrealizować swoje cele i marzenia.
Więcej szczegółów i formularz kontaktowy na stronie www.twojeperfumy24.pl
skontaktuj się ze mną: GG: 1856782
tel. kom. 503 089 042
e-mail: arti9997@wp.pl
Napisano 14 sierpień 2009 - 14:24
Ja jestem dystrybutorką FM GROUP od miesiąca:)
Chciałabym jak najszybciej stworzyć swoją własną grupę dystrybutorów. Zapraszam więc do współpracy (narazie osoby z okolic Szczecina). Moje gg: 4312561:)
Użytkownik agnieszkabulka edytował ten post 14 sierpień 2009 - 14:25
Kasia R.
Napisano 07 wrzesień 2009 - 14:41
Witam serdecznie. Z FM Group współpracuje już ponad pół roku. Poszukuje młodych, kreatywnych i dynamicznych osób które chciałyby podjąć współprace i stworzyć własną grupę. Oferuje wszelkiego rodzaju materiały motywacyjne i promocyjne. Organizuje również szkolenia przyszłych konsultantów. Jeśli jesteście zainteresowani by rozpocząć nowy etap w swoim życiu nie trać chwili. Pisz już teraz!!! kontakt. gg:16292472 bądź skype: lukullus89
Nie zwlekaj stwórz własny biznes z FM Group już dziś!!!
Pozdrawiam serdecznie.
Nie zwlekaj stwórz własny biznes z FM Group już dziś!!!
Pozdrawiam serdecznie.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych