Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * * 23 głosy

Liceum w Krakowie

8194 odpowiedzi w tym temacie

#8181 wolandeath

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano wczoraj, 13:25

Czy przy 120 punktach dostanę się do XIII klasa matematyczno-geograficzna?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#8182 BłękitnaxD

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano wczoraj, 13:53

Wie ktoś może dlaczego, skoro już złożyłam podanie, na e-omikronie cały czas pisze podanie niepotwierdzone? :D

Użytkownik BłękitnaxD edytował ten post wczoraj, 13:54

#8183 pladi

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano wczoraj, 14:04

Wyświetl postUżytkownik BłękitnaxD dnia 25 maj 2012 - 13:53 napisał

Wie ktoś może dlaczego, skoro już złożyłam podanie, na e-omikronie cały czas pisze podanie niepotwierdzone?

Musisz wydrukować podanie i zanieść do gimnazjum, jeśli jest objęte systemem elektronicznym, a jeśli nie jest, to do szkoły pierwszego wyboru. Wtedy nauczyciel informatyki wprowadzi dane do systemu ;)

#8184 BłękitnaxD

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano wczoraj, 14:13

Wyświetl postUżytkownik pladi dnia 25 maj 2012 - 14:04 napisał

Musisz wydrukować podanie i zanieść do gimnazjum, jeśli jest objęte systemem elektronicznym, a jeśli nie jest, to do szkoły pierwszego wyboru. Wtedy nauczyciel informatyki wprowadzi dane do systemu ;)
Ale ja już złożyłam podanie w środę :)

Użytkownik BłękitnaxD edytował ten post wczoraj, 14:13

#8185 Alveaenerle

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano wczoraj, 14:31

widocznie w twojej szkole jeszcze nie potwierdzili tego w systemie ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8186 BłękitnaxD

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano wczoraj, 15:16

Ok, dzięki :) Bo bałam się że jest coś nie tak

#8187 Dinitte

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano wczoraj, 15:42

A jeżeli jestem objęta systemem elektronicznym, ale niestety jestem spoza Krakowa i nie mam na liście krakowskich szkół to muszę jechać do trzech szkół i zawozić podania?

#8188 olaaaaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano wczoraj, 16:14

co powiecie o XIII ? jest tam naprawde aż tak źle ?

#8189 aniula008

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano wczoraj, 18:07

Hej spodziewam sie okolo 154-160 punktow jak myslicie czy jest sens skladac papiery do I,II I VI na biol-chem?:)

#8190 laguna_ana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano wczoraj, 18:53

Wyświetl postUżytkownik aniula008 dnia 25 maj 2012 - 18:07 napisał

Hej spodziewam sie okolo 154-160 punktow jak myslicie czy jest sens skladac papiery do I,II I VI na biol-chem? :)

Najprędzej to dostaniesz się do VI

#8191 Ojtam

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 171 postów

Napisano wczoraj, 22:28

Wyświetl postUżytkownik wgl-1996 dnia 21 maj 2012 - 22:36 napisał

No dobra.
Jestesmy inteligentni i juz każdy zauważył, że nie jestes uczniem, tylko NAUCZYCIELEM ze swojej szkoły. Prowadzicie akcję w internecie - fajnie, ale bez przesady.

Nie da się na dłuższa metę pisac z młodzieżą i udawać nastolatka.

Znikaj ze swoją nachalną reklamą 17 LO.

w sumie racja. o wy niecni.

#8192 zaxscdvf

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano dziś, 11:11

Wyświetl postUżytkownik aniula008 dnia 25 maj 2012 - 18:07 napisał

Hej spodziewam sie okolo 154-160 punktow jak myslicie czy jest sens skladac papiery do I,II I VI na biol-chem? :)

do VI na 100% się dostaniesz. Do II będzie ciężko

#8193 Fillon

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano dziś, 17:16

Witam ;) Mam dylemat bo chciałbym iść do liceum do Krakowa ale mieszkam dośc daleko i musiałbym dojerzdżać pociagami. Mam niedaleko siebie nawet dobre liceum najlepsze w okolicy. Jest na 30 miejscu w rankingu i teraz nie wiem czy opłaca mi się dojeżdżać do krakowa czy nie ? (podróz trwa ponad godzine a internat odpada ) Iśc do krakowa czy zostac przy tym blizszym liceum ? Jak myślicie ? I teraz jakbym miał iść do Krakowa to chciałbym na mat-fiz , będę miał około 165-172pkt , do którego liceum o dobrym poziomie tych przedmiotów dałbym rade sie dostać ? Co wy byście na moim miejscu zrobili ?

#8194 ulkas

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano dziś, 17:22

cześć :)

liczę na około 167-170 punktów. jakie krakowskie szkoły z biol-chemami byłyby dla mnie najlepsze? :)
do których LO jest najbardziej prawdopodobne (chodzi mi o te 'lepsze') że się dostanę z taką ilością punktów?

pozdrawiam! :P

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8195 Criminal

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano dziś, 18:18

Wyświetl postUżytkownik Fillon dnia 26 maj 2012 - 17:16 napisał

Witam ;) Mam dylemat bo chciałbym iść do liceum do Krakowa ale mieszkam dośc daleko i musiałbym dojerzdżać pociagami. Mam niedaleko siebie nawet dobre liceum najlepsze w okolicy. Jest na 30 miejscu w rankingu i teraz nie wiem czy opłaca mi się dojeżdżać do krakowa czy nie ? (podróz trwa ponad godzine a internat odpada ) Iśc do krakowa czy zostac przy tym blizszym liceum ? Jak myślicie ? I teraz jakbym miał iść do Krakowa to chciałbym na mat-fiz , będę miał około 165-172pkt , do którego liceum o dobrym poziomie tych przedmiotów dałbym rade sie dostać ? Co wy byście na moim miejscu zrobili ?

Wszystko zależy, czy znajdziesz wśród tych dojazdów czas na naukę oraz czy dasz sobie z tym radę, bo mimo wszystko to strasznie męczące, zwłaszcza na początku. Ja także wybieram się do Krakowa, będę dojeżdżać busem (chociaż jazdy busem a pociągiem to jednak różnica...). Jeżeli będą korki, to może mi to też zająć około godziny, a potem kilkanaście minut na nogach. Z tym że u mnie w mieście "najlepsze" liceum jest na 300 którymś miejscu i dostają się tam osoby, które mają nawet 69 punktów, więc nie dziwota, że tak wybieram.
Na Twoim miejscu popytałabym znajomych z liceum w twoim mieście, aby się co nieco dowiedzieć o tamtejszym profilu. 30 miejsce to nie tak źle, kto wie, może akurat mat-fizem dorównuje niektórym krakowskim liceom. Lepiej, abyś poszła do szkoły, która może i jest troszkę gorsza, ale której po jakimś czasie nie będziesz miała dość. No chyba że nie przeszkadzają ci kompletnie dojazdy i czujesz się podczas nich świetnie, to Kraków.

A jeśli chodzi o Kraków, to myślę, że VIII, ponoć ma bardzo dobry mat-fiz. ;>

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

5 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych