Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Brak okresu i brak objawów ciązy

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 agusia0000

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 17 marzec 2008 - 17:12

Witam!! okres mi sie spoznia juz ponad tydzien.zawsze przed okresem ok.tydzien wczesniej zaczynaja mnie bolec piersi, a w dzien okresu boli mnie brzuch. Teraz jednak gdy nie mam okresu juz ponad tydzien, nie mam zadncyh objawow...boje sie, ze to ciaza, ale zrobilam test(wieczorem) i wyszedl negatywny, a za nim ginekolog mnie przyjmie to umre ze strachu:/Ogolnie to zdarzalo mi sie,ze okres mi sie spoznial ze strachu przed ciaza,ale teraz bylam pewna ze dostane rowno.Z chłopakiem sie zabezpieczamy i na dodatek, po stosunku moj chlopak sprawdza prezerwatywe. Prosze o opinie.P.s sluz mam biały.

Aga

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 katasia

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 454 postów

Napisano 17 marzec 2008 - 17:15

mi kiedyś okres się przedłużał jak się odchudzałam całkowicie się przesunął też się wystraszyłam bo nie wiedziałam co się dzieje, ale poszłam do ginekologa i powiedziała mi, że mam zacząć jeść jak wccześniej to się znów ureguluje.
Odchudzasz się? to może być przyczyną.
Albo... nadmierny stres też...
"Szanuj wspomnienia, nie wystawiaj ich na próbę, bo tylko one nie odchodzą tak jak ludzie..."

Słucham takiej muzyki, jaka mi się podoba.

Dołączona grafika

#3 agusia0000

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 17 marzec 2008 - 17:20

W tym miesiacu wlasnie przed spodziewnaym okresem wlasnie sie nie martwilam, ale teraz juz zaczelam:/nie odchudzam się własnie, ale ostatnio mam dosyc duzo pracy, bo chodze do szkoly a w weekendy do pracy, ale to nie jest praca meczaca, wiec nie wydaje mi sie ze to byloby spowodowane tym... pojde do ginekologa ale za nim mnie przyjmie to wieki miną:/ najbardziej mnie dziwi to ze nie mam objawów okresu, ktore zawsze mam..

#4 karolina167

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 249 postów

Napisano 17 marzec 2008 - 17:23

test najlepiej robic rano, pozatym nie zawsze wskazuje czy jestes czy nie. To rzeczywiscie dziwne ze nie masz objawow okresu, moze stres albo przemeczenie. radzilabym powtorzyc test rano.

Użytkownik karolina167 edytował ten post 17 marzec 2008 - 17:23

Dołączona grafika

#5 Supamolly

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 125 postów

Napisano 17 marzec 2008 - 17:25

jesli test wyszedł negatywnie to raczej nie powinnas sie czego obawiac, a poza tym prezerwatywa byla cała ;) więc czekaj cierpliwie ;) nie raz miałam tak, że nie odczuwałam żadnego bólu, żadnych nabrzmialych piersi a okres pojawial się tak ni stad ni zowad;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 justuniaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 18 marzec 2008 - 20:11

mysle ze sie tylko niepotrzebnie stresujesz przeciuez okres moze pojawic sie tydz pozniej badz wczesniej to zalezy od twojego organizmu i od czynników zewnetrznych, opoznienie okresu moze byc spowodowane przyjmowaniem lekow, stresem, złym odzywianiem, brakiwem snu itp. poczekaj jeszcze

#7 agusia0000

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 20 marzec 2008 - 18:06

Ogolnie zrobilam test z rana i tez wyszedl negatywny, ale jak okresu nie bylo tak nie ma, wiec sama nie wiem..a wizyte u ginekologa mam dopiero 7ego kwietnia, moze wytrzymam do tego czasu... a narzie pozostaje mi czekac... a gdybym juz nawet była w ciązy to byłabym w szoku, bo ogolnie uwazalismy z chlopakiem...

więc mam jzu 2 test za soba, kupiłam na wszelki wypadek 2 rózne...

#8 Blancaaa

Wymiatacz

• Bez aktywacji
  • PipPipPipPip
  • 1183 postów

Napisano 20 marzec 2008 - 19:18

a czy wiesz kiedy wogle trzeba robic test??czy robisz iles dni po stosunku???mysle ze tylko wyzucasz pieniadze w błoto.czy wam ciezko dziewczeta zrozumiec ze to jest okres i moze sie spozniac....wcale nie ma na to reguły chyba ze sie bierze tabletki. poczekaj sobie spokojnie na okres
Dołączona grafika

"Młodzi kochankowie, nie spiesząc się do stosunków, rozwijają i wzbogacają swój kunszt miłosny i kulturę pieszczot, pośpiech bowiem w miłości jest błędem niewybaczalnym."

Kochani!!!proszę traktowac moje odpowiedzi jako rady,a nie jako zamiennik wizyty u lekarza=-)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 agusia0000

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 21 marzec 2008 - 15:43

Nie sadze zebym wyrzucała pieniadze w błoto, bo pierwszy tet robiłam po poltora tygodnia jak mi się spozniał, a 2 po 2 tygodniach....wiec nie sadze..moze rzeczywiscie sie martwie

okres dzisiaj dostałam:) bez bólow tak jak zawsze w miesiaczce, ale przyszedł spozniony..

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych