Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Sprawdzone odzywki

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 02 marzec 2008 - 15:32

Zakładam temat sprawdzone odzywki ma słuzyc celom informacyjnym jesli ktos cos brał przez dłuzszy czas moze napisac co brał i jaki efekt ewentualnie cene i czy warto . Wiadomo na kazdeko wszystko inaczej działa wiec nie kłocic sie w tym temacie a zakładac nowy ,jeżeli chcecie zadać jakieś pytanie dotyczące jakiegoś suplementu to zakładajcie oddzielne posty (ponieważ 1supl mogło stosować kilka osób z forum i jak każdy zacznie się wypowiadać to zrobi się bałagan w temacie) post ma mieć charakter informacyjny .
Ponizej wypisuje suple i odzywki które sam brałem oraz które znajomi brali jak i równiez te które znalazłem w necie ( i minimum 3 osoby podzieliły opinie na plus ):

Producent: Universal Nutrition
Suplement: Animal Pak
Cena sklepowa: 144zł
Cena na allegro: ok.95zł+przesyłka

Jest to w tym momencie moim zdaniem najlepszy suplement witaminowo-mineralny. Biorąc pod uwagę również jego dostępność na allegro i jego cenę moim zdaniem opłacalny.Według mnie najlepiej stosować go w następujący sposób - w dni treningowe 1 saszetkę 15min po I posiłku, a w dni nietreningowe po I posiłku stosować inny suplement wit-min i tym sposobem starczy nam na dłużej .

Producent: Olimp
Suplement: Top Mass
Cena sklepowa: 85zł (1300g), 170zł (3400g)

Jest to odżywka węglowo-białkowa...i wg. mnie jest najlepszym gainerem(duża zawartość białka)..stosowałem go długi czas i naprawdę moge go polecić......najlepiej jest go stosować 3-4 razy dziennie po śniadaniu, do obiadu, po treningu, na godzinę przed snem.

Producent: Uniwersal
Suplement: GH MAX
Cena sklepowa: 115zł 180 tab.
suplement godny polecenia, podnosi naturalny hormon wzrostu, ja podczas stosowania odczułem bardzo dobra regeneracje przez co niosło to za soba intensywniejsze treningi

Producent: Ultimate
Suplement: AminoBolic
Cena sklepowa: ok.140zł za 30 porcji (30dni treningowych)

dla mnie najlepsze aminokwasy przed treningowe, 6,5gr leucyny w porcji+pozostałe aminki+glutamina

Producent: PVL
Suplement: Extendavol
Cena sklepowa: ok.150 za 30 porcji (30dni treningowych)

bardzo dobre aminokwasy w proszku, do stosowania po treningu, duża porcja leucyny 3,4gr+pozostałe aminy+ 5gram (4rodzajów) glutaminy

komu polecam te suplementy? osobom, które mają dobrze poukładaną dietę i naprawdę ciężko trenują. dzięki tym suplom zaobserwowałem wzrost siły i masy (po jakiś 3tyg.) ponad to - bardzo dobra regeneracja. w sumie nie jest to tani zestaw (jakieś 300zł), ale przy treningach 4 razy w tyg. wystarcza na 2 miesiące.

Producent: TREC
Suplement: AAKG hardcore
Cena: ok. 85zł 240 kapsułek

Powoduje u mnie bardzo dużą pompę na treningu. Mięśnie są dużo bardziej ukrwione. Utrzymuje dłużej opuchliznę mięśnia oraz wspomaga jego regeneracje dzięki czemu można ćwiczyć jeszcze intensywniej.

Trec Nutrition // Nitrobolon // 69zl za 150 kapsulek // Pompa!
Olimp // Knockout // 115zl sztuka // Dobra regeneracja, w sam na po cyklu
Olimp // BCAA MegaCaps // 52zl za 150 kapsulek // Wiadomo, antykatabolik
Olimp // Anabolic Amino 5500 // 66zl za 360 kapsulek // Jak wyzej
Olimp // ZMA // 38zl za 60 kapsulek // Bardzo dobry sen, potencja tez niczego sobie
Olimp // GainBolic 6000 // 25zl za 1kg // Przybieram zawsze troszke kilo
Olimp // D-Ribose 750 // 97zl za 200 kapsulek // Idealna do kreatyny!
Biogenix // Carbo // 20zl 1kg // Po treningu - szybki powrot do terazniejszosci
Biogenix // Cell Pump // 62zl za 450gr // Pompa!
Activita // TribuActiv B6 // 28zl za sztuke // Tak jak przy ZMA

Producent: Olimp
Suplement: Profi whey mass
Cena sklepowa: 52 zl za kg

Suuuuper gainer.

Producent: Biogenix
Suplement: Carbo
Cena sklepowa: 70 zl

Najlepsze i najsmaczniejsze na rynku w suuper cenie.

Producent: Universal
Suplement: Shock Theraphy
Cena sklepowa: 189 zl
Cena allegrowa: 129 zl

Najlepszy NO BOOSTER NA SWIECIE !!!

Producent: Universal
Suplement: Storm
Cena sklepowa: 189 zl
Cena allegrowa: 129 zl

Suuperowy stack kreatynowy !!!

Producent: Activita
Suplement: Tribuactiv B6
Cena sklepowa: 45 zl
Cena allegrowa: 31 zl

Sen i potencja na duzy plus !!!

Producent: Muscletech
Produkt: Gakic
Cena: 249zl

Nie bede sie rozpisywal ale obecnie chyba najlepszy suplement na sile nie wspomne juz o opcji polaczenia z innymi suplami. Drogi ale warty swojej ceny.

Producent: Trec
Produkt: Isolite
cena : 69 zł 600 g
Białeczko dobre smakowo dobra rozpuszczalnosc stosuje długi czas i zadowolony jestem z efektów :)

Jesli ktos cos jeszcze stosował to piszcie . Oczywiscie uwazam ze temat godny podwieszenia.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Majkel_1991

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 142 postów

Napisano 02 marzec 2008 - 17:13

juz prosze bardzo :
MARSJANKI
Producent :Walmark
Cena: Zalezy od opakowania
Skutki: Ogolny Kop organizmu w postaci witamin i suplemetow

^.-

Cmon cmon !!
Dołączona grafika

#3 kris_890

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 02 marzec 2008 - 17:22

Creatine Powder: Hi Tec

Jestem juz po cyklu i w zasadzie wszystko co przyszło mi po tej kretynie utrzymało sie. Na mnie podziałało:) Moge szczerze polecić

#4 N_H_B

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 353 postów

Napisano 04 marzec 2008 - 07:09

Wyświetl postUżytkownik Majkel_1991 dnia 2.03.2008, 17:13 napisał

juz prosze bardzo :
MARSJANKI
Producent :Walmark
Cena: Zalezy od opakowania
Skutki: Ogolny Kop organizmu w postaci witamin i suplemetow
^.-

Cmon cmon !!

Stary robisz jeden wielki offtop w tym dziale i spamujesz w każdym temacie nic nie wnoszącymi komentarzami, jak coś stosowałeś to napisz opinie o suplementach przeznaczonych do tego celu i wystaw swoją prywatną opinie, a jak nie jesteś biegły w temacie to nie spamuj na siłe.

Dołączona grafika

Face fear... conquer fear... be feared

#5 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 24 maj 2008 - 18:23

Hard Mass/cell pump/acetosteron/ dobre na podtrzymanie i sprawdzone

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 nitrix

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 18 czerwiec 2008 - 12:47

Deca Stack ( smak: fruit punch)
firma: NutraBolics
Ocena: jeśli chodzi o samo działanie bdb, pije się to przed treningiem, dość ładna pompa na treningu i po. Siła idzie na pewno. Jednym minusem tej odżywki jest.. SMAK, chemia! Fuj! cena: 100 zł

Nitrix
firma: BSN
Ocena: :O powiem tylko tyle, siła idzie wręcz niepowatrzalnie szybko, suple w tabletkach, więc łatwo sie łyka. Jedyny minus - cena: 220 zl =/

Storm
Firma: Universal
Ocena: Tak jak założyciel tematu napisał: bdb stack kreatynowy. Sam smak supla jest znakomity, działa również :) polecam! cena: 120 zł

Można by usunąć nie potrzebne posty i przykleić topic - napewno przyda sie nie jednemu :)

Użytkownik nitrix edytował ten post 18 czerwiec 2008 - 12:55

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych