Tabletki NOVONETTE
Rozpoczęty przez Dzimka, 21 lut 2008 19:52
260 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 22 maj 2008 - 07:49
Tego sie boje,że mój organizm źle zareaguje na Novynette , lekarz mi je zaproponował.
Boje sie przytyć i tego,że znów będe bardzo humorzasta...
Dzisiaj jest święto ale w piątek wybiorę się na miasto i wykupie recepte. No zobaczymy jak to będzie.
Boje sie przytyć i tego,że znów będe bardzo humorzasta...
Dzisiaj jest święto ale w piątek wybiorę się na miasto i wykupie recepte. No zobaczymy jak to będzie.
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D
Napisano 22 maj 2008 - 11:31
mała*czarna musisz je wyprobowac bo bez prob i bledow nie dobierzesz tabletek, jezeli nie beda pasowaly mozesz przeciez zmienic na inne
Napisano 22 maj 2008 - 17:56
zyly moga byc bardziej widoczne niestety to przez te dawki hormonow
Napisano 26 maj 2008 - 21:23
Witam..;*
ja juz biore 4 opakowanie NOVONETTE. i jestem zadowolona:) nie mam nie mialam żadnych skutków ubocznych..
od 11 miesiecy kocham sie z moim chlopakiem na poczatku stosowalismy tylko prezerwatywy,ale kolo lutego wydarzyla sie nie fajana sytulacja bo sie prezerwatywa ze suneła no a ja jestem panikara:P wole ndmuchac na zimne, poszlam do lekarza ginekologa i od tamtej pory biore tabletki zeby byc pewniejszą i sie nie bac..:)ze bede 18nastoletnia mamusia:)mam czas...
no ale jeszcze do tabletek stosujemy prezerwatywy;p hehehee...
ja juz biore 4 opakowanie NOVONETTE. i jestem zadowolona:) nie mam nie mialam żadnych skutków ubocznych..
od 11 miesiecy kocham sie z moim chlopakiem na poczatku stosowalismy tylko prezerwatywy,ale kolo lutego wydarzyla sie nie fajana sytulacja bo sie prezerwatywa ze suneła no a ja jestem panikara:P wole ndmuchac na zimne, poszlam do lekarza ginekologa i od tamtej pory biore tabletki zeby byc pewniejszą i sie nie bac..:)ze bede 18nastoletnia mamusia:)mam czas...
no ale jeszcze do tabletek stosujemy prezerwatywy;p hehehee...
Użytkownik Nadzieja90 edytował ten post 26 maj 2008 - 21:26
Napisano 27 maj 2008 - 06:21
Użytkownik lovemartunia dnia 26.05.2008, 23:18 napisał
Po co prezerwatywy skoro bierzesz tabletki? bo to się trujesz żeby się niczym innym nie martwić.
dla nie wtajemniczonych,tabletki tez zawodza czasami, moja kolezanka zażywała rok tabletki i wpadlo sie jej ginekolog jej powiedzial ze czasem tak bywa..
żadne zabespiecznie nie daje pelne100%
Napisano 04 czerwiec 2008 - 14:30
a czy wiesz ze jak sie bieze hormony powinno unikac sie opalania na solarium i na sloneczku???patrz zebys nie miala plam pozniej bo bedzie klopot
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- novonette
- przedłużający się okres przy tabletkach
- zjadlam 8 tabletek cytotec
- novynette wrocław tanio
- tabletki novynette a obfite miesiączki
- przedluzajcy sie okres po tabletkach
- okres po pierwszej seri tabletek
- przedłużający się okres przy tabletkach novynette
- przedluza mi sie ores po tabletkach
- odkupie tabletki novynette 2011