Użytkownik Karolina_ edytował ten post 11 luty 2008 - 11:54
Kod na darmowe minuty w simplusie.
Rozpoczęty przez Karolina_, 11 lut 2008 11:51
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 luty 2008 - 11:51

Chodzi mi o kod na darmowe polączenia w plusie po godz. 16 i w weekendy bodajże. Nie chodzi mi o pakiet, że mam ileś minut taniej, ale o darmowe rozmowy, za jakąś tam opłatą (pewnie jakaś określona ilość minut, ale całkiem darmowa) - nie mogę w necie tego znaleźć.

"Chcę w księżycu tulić Cię, kochać tak bez pojęcia..."
Kasia R.
Napisano 14 grudzień 2008 - 19:35
stary temat....
MAM PYTANIE
Chodzi mi o kod w SIMPLUSIE na darmowe minuty - powiedzmy 200 - 250, płacisz X zł i je dostjesz, wiadomo o co chodzi, tylko, ze nie chce tylko na popołudnia i weekendy tylko na cały tydzień przez 30 dni. szukam w neci i nie moge doszukać. Czy ktoś pomoże?
Pozdrawiam
MAM PYTANIE
Chodzi mi o kod w SIMPLUSIE na darmowe minuty - powiedzmy 200 - 250, płacisz X zł i je dostjesz, wiadomo o co chodzi, tylko, ze nie chce tylko na popołudnia i weekendy tylko na cały tydzień przez 30 dni. szukam w neci i nie moge doszukać. Czy ktoś pomoże?
Pozdrawiam
Miłego dnia :)
Napisano 16 grudzień 2008 - 21:53
mam nadzieje że chodzi Ci o pakiety świąteczne - tutaj masz link do tego:) simplus, the best pre paid offer hehe
Aktualne informacje o social media http://www.facebook....infosocialmedia
Kasia R.
Napisano 04 styczeń 2009 - 22:39
Ten był niezły ale się spóźniłem

No to w takim razie czy zna ktoś jakiś kod na te tańsze rozmowy; może być tylko do Plusa, może być do wszystkich sieci, w danymn przedziale czasowym lub codziennie o każdej godzinie. Obojętnie, po prostu jakiś kod Simplusa na tańsze gadanie![:]](http://www.forumowisko.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Jeżeli ktośby podał takowy, to było by fajnie

Pozdro
No to w takim razie czy zna ktoś jakiś kod na te tańsze rozmowy; może być tylko do Plusa, może być do wszystkich sieci, w danymn przedziale czasowym lub codziennie o każdej godzinie. Obojętnie, po prostu jakiś kod Simplusa na tańsze gadanie
Jeżeli ktośby podał takowy, to było by fajnie
Pozdro
Miłego dnia :)
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
- darmowe rozmowy plus
- jak sprawdzić kto do ciebie dzwonił
- plus darmowe rozmowy
- darmowe rozmowy w plusie na karte kod
- kod darmowe minuty mixplus do 36i6
- znacie jakieś kody na darmowe sms w sieci era do sieci plus i orange
- jak wyłaczyć poczte w heyah