Tabletki YASMINELLE
Rozpoczęty przez Iwonaaa18, 09 lut 2008 22:54
272 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 maj 2008 - 20:44
przy pierwszym moze ale rowiez i za 10 opakowaniem,na to nie ma reguly jezeli twoj organizm zle zniesie dawke hormonow
Kasia R.
Napisano 29 maj 2008 - 10:45
dokladnie skutki uboczne nie musza wystapic jezeli sa dobrze dobrane,ale nie myslmy od razu ze po przyjeciu tbletek bedziemy mieli skutki uboczne,ja stosowalam 5 lat i nie maialam wiec to zalezy od ognizm
Napisano 29 maj 2008 - 14:22
jezeli sa to nowe tabletki z roku od 2000 to nie musisz robic przerwe np.yasminelle,yasmin a jezeli chcesz to mozesz zrobic po 3 latach przyjmowania
Kasia R.
Napisano 12 czerwiec 2008 - 18:39
nie nie ma takich wymogow tylko zeby kobieta nie wazyla wiecej niz 70kg poniewaz hormony moga nie dzialac...napewno chodzi ci o to ze yasmin ma wieksza dawke hormonow niz yasminelle ale kazda kobieta moze brac te tabletki chuda czy rozbudowana to jest nie istotne
Napisano 06 lipiec 2008 - 11:57
jak najbardzoej...yasminelle daja takie zabezpieczenie jak inne doustne srodki
Napisano 06 lipiec 2008 - 12:43
Użytkownik Blancaaa dnia 6.07.2008, 12:57 napisał
jak najbardzoej...yasminelle daja takie zabezpieczenie jak inne doustne srodki
Napisano 11 lipiec 2008 - 12:48
gdzieś już o to chyba pytałam i zdaje się, że Blancaaa mówiła, że takie godzinne wahania nie mają wpływu na działanie tabletek. dla mnie też właśnie zdarza się czasem wziąć godzinkę później lub wcześniej.
co do karmienia piersią, w ulotce jest tak "Na ogół nie zaleca się stosowania Yasminelle, gdy kobieta karmi piersią. Jeżeli pacjentka chce przyjmować Yasminelle w okresie karmienia piersią, powinna skontaktować się ze swoim lekarzem."
co do karmienia piersią, w ulotce jest tak "Na ogół nie zaleca się stosowania Yasminelle, gdy kobieta karmi piersią. Jeżeli pacjentka chce przyjmować Yasminelle w okresie karmienia piersią, powinna skontaktować się ze swoim lekarzem."
Napisano 11 lipiec 2008 - 13:33
sosad1 tabletki hormonalne powinno zazywac sie wieczorem przedspaniem...takie godziny jak podalas nie maja wplywu..niestety w czasi karmienia nie mozesz ich uzywac sa specjale crezette ktore nie wpływają one na laktację
Napisano 12 lipiec 2008 - 07:42
wiesz jezeli nie chcesz karmic dziecka piersia to mozesz brac yasminelle ale jezeli zamiezasz dzidziusia karmic to tylko i wylacznie cerazette
Napisano 13 lipiec 2008 - 16:10
Witam pisze , tu ponieważ nie chce zakładac nowych tematów.
Kochałam się dziś z moim chłopakiem, od 7 dni biore tab. yasminelle, kochaliśmy się z prezerwatywą i skończył we mnie, czy jest możliwość ze zajde w ciąże? wiem głupiie pytanie, ale dla mnie to ważne i z goty dziekuje za jakieś odpowiedzi
Kochałam się dziś z moim chłopakiem, od 7 dni biore tab. yasminelle, kochaliśmy się z prezerwatywą i skończył we mnie, czy jest możliwość ze zajde w ciąże? wiem głupiie pytanie, ale dla mnie to ważne i z goty dziekuje za jakieś odpowiedzi
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- kiedy można bez zabezpieczenia
- apteka internetowa-cytotec
- po ilu tabletkach antykoncepcyjnych mozna sie kochac
- tabletka uniknięcia ciazy
- nieregularne miesiączki po 4 latach
- prezerwatywy forum
- sex w ubraniach
- prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym
- plamienie w 2 tygodniu przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych