Tabletki YASMINELLE
Napisano 09 sierpień 2009 - 09:39
Kasia R.
Napisano 11 sierpień 2009 - 06:03
Mam pytanie ,brałam przez 3lata Cilest i ginekolog zmienił mi tabletki na yasminelle skończyłam 2 opakowanie i czy to możliwe że mam tak ogromne huśawki nastroju? tzn śmieję się a za chwile płaczę,jestem strasznie nerwowa-czy to bardziej jest spowodowane ciężkim czasem ,który nadszedł w moim domu?Zastanawiam sie czy nie wrócić do cilestu bo po nim nie miałamżadnych negatywnych objawów.Kurcze naprawde nie wiem co robić.Proszę o radę,Patrycja.
Użytkownik Patusiq edytował ten post 11 sierpień 2009 - 06:30
Napisano 11 sierpień 2009 - 08:46
Użytkownik Patusiq dnia 11.08.2009, 07:03 napisał
Mam pytanie ,brałam przez 3lata Cilest i ginekolog zmienił mi tabletki na yasminelle skończyłam 2 opakowanie i czy to możliwe że mam tak ogromne huśawki nastroju? tzn śmieję się a za chwile płaczę,jestem strasznie nerwowa-czy to bardziej jest spowodowane ciężkim czasem ,który nadszedł w moim domu?Zastanawiam sie czy nie wrócić do cilestu bo po nim nie miałamżadnych negatywnych objawów.Kurcze naprawde nie wiem co robić.Proszę o radę,Patrycja.
ja po yasminelle przez pare tygodniu miałam straszne humory i apetyt
Kasia R.
Napisano 17 grudzień 2009 - 09:23
Zapomniałam tabletki w pierwszym tygodniu a dokładnie 2 dnia. Minęło ok 16 godzin i wzięłam tę zaległą. Nie było stosunku w tygodniu przed pominięciem tabletki.
Niby minęło 7 dni po tym jak zapomniałam i dopiero wtedy się kochaliśmy. - bo zapomniałam w poniedziałek (o 20 zawsze biorę) i wzięłam rano we wtorek ok 12. Nie było stosunku przez 7 dni i dopiero we wtorek wieczorem przed 20, czyli przed wzieciem tabletki. Nie wiem co mysleć - niby 7 dni minęło ale czy to wystarczy?
Pozdrawiam i prosze o odpowiedź
Napisano 04 styczeń 2010 - 22:02
Użytkownik sosad1 dnia 23 kwiecień 2008 - 13:55 napisał
Za pare miesiecy po porodzie planuje zarzywać yasminelle.
Powiedzcie mi chudniecie/tyjecie po nich?Pisdzcie wszystko co o nich wiecie:) byłabym wdzięczna:)
Ja schudłam ok 4 kg
Napisano 06 styczeń 2010 - 10:20
Zapraszam serdecznie!
http://www.e-mdsk.pl
Sprzęt szpiegowski i wiele innych!
domofony, unifony, videodomofony, podsłuchy, kamery, automatyka bram, monitory, elektrozaczepy, mikrorejestratory, samozamykacze i wiele innych!
Napisano 14 styczeń 2010 - 19:31
A tak trochę z innej beczki ;P chciałam zrobić tygodniową przerwę między tabletkami, miałam odpis z apteki a pierwszą tabletkę musiałam wziąść w sobotę. Pech chciał, że zostawiłam sobie kupno tabletek na ostatni dzień i okazało się, że moja apteka jest zamknięta w weekendy. Nie zaczynałam już nowego blistra od poniedziałku, bo i tak nie byłabym zabezpieczona. Moje pytanie jest takie: czy jak kochałam się z chłopakiem ostatni raz w drugi dzień odstawienia tabletek to jest możliwość, że jestem w ciąży? Zaznaczam, że po stosunku dostałam krwawienie z odstawienia a myślę, że nawet jeśli potem miałam płodne dni to plemniki tak długo nie przeżyłyby we mnie. Co Wy o tym myślicie?
Napisano 19 styczeń 2011 - 14:55
Napisano 27 luty 2011 - 23:17
Użytkownik Iwonaaa18 dnia 09 luty 2008 - 22:54 napisał
Czy miałoby to negatywny wpływ na mój organizm?czy dostałabym okres wtedy?
proszę o odpowiedź
Kasia R.
Napisano 27 styczeń 2012 - 10:27
Po Tygodniowej przerwie zamiast wziazc tabletke o 8 rano wzielam ok 14 niby nie bylo 12 h ale dzien wczesniej byl stosunek. Teraz skonczylam brac juz wszystkie tabletki jest 6-ty dzien a ja mam tylko plemienie, czy mozliwe ze jestem w ciazy?
prosze o pomoc
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- escapelle
- kiedy można bez zabezpieczenia
- apteka internetowa-cytotec
- po ilu tabletkach antykoncepcyjnych mozna sie kochac
- tabletka uniknięcia ciazy
- nieregularne miesiączki po 4 latach
- prezerwatywy forum
- sex w ubraniach