Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Stanazol?!

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 plas

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 09 luty 2008 - 17:19

witam mam w domu 100 tabletek stanazolu. Nie za bardzo wiem jak to brać. Kolega mówił mi że tak jak zwykłą metkę lecz nie jestem co do tego do końca przekonany. Jeśli ktoś mógłby napisać jak to brać, jak rozpisać cykl i czy stosować jakaś osłone na wątrobe to byłbym wdzieczny.

Pozdrawiam!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 09 luty 2008 - 17:32

Najpierw napisz ile masz lat ?? ile cwiczysz i czy brałes cos wczesniej .

#3 plas

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 10 luty 2008 - 13:19

mam 19 lat i wczesniej nic nie bralem na silowni czwicze dopiero 3 miesące ale caly czas gram i trenuje rugby.

#4 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 10 luty 2008 - 14:28

Masz za krótki staz by łapac sie za stanozol . z 3 miesiecznym stazem to techniki wykonywania cwiczen niektórzy poprawnej nie maja . Masz diete trening dobry ???

Stanozol to swietny srodek ale trzeba w pełni go wykorzystac po za tym jak go wezmiesz samego to masy nim ni zbudujesz ale swietnie docina i mega siłe daje . Jaki masz cel? ile wazysz ??

#5 plas

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 10 luty 2008 - 15:52

Waże 72 kg i głownie chcialem własnie zlapac masy i siły. Trening mam dobry bo trenuje 5 razy w tygodniu nie tylko na silce

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 10 luty 2008 - 20:31

Masz diete ?? bo jesli nie to zmarnujesz kase na saa. to popierwsze.

Po drugie to ze cwiczysz 5 razy w tygodniu to nie znaczy ze trening masz dobry jestem ciekawy jakie to masz te treningi i ja cwiczysz na siłowni .

Po trzecie na mase jak bys juz cos brał to jako pierwszy srodek matanabol ale bez diety i odpowiedniego treningu to zapomnij szkoda zdrowia .

A tak wogóle to dlaczego sie bierzesz za saa juz po 3 miesiacach treningu i wiedze ze zerowej wiedzy ????? Koledzy doradzili ??
Powinienes diete trzymac i trening .

#7 plas

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 11 luty 2008 - 00:35

tak wiec chyba odpuszcze sobie ten stanazol. A czy mógłbyś mi napisać jaki jest dobry trening na przyrost masy i siły? i jaka diete stosować?

#8 ROOBALL

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 174 postów

Napisano 11 luty 2008 - 09:18

Na twoim miejscu bym odpuscił. Diete sam sobie rozpisz wklej do działu dieta i tam Ci poprawia lub jakas znajdz i sam sobie popraw tego od groma jest w necie . a na treningi popatrz w dziale trening napewno znajdziesz cos odpowiedniego ewentualnie jak cos to wtedy sie poprawi .

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 KLON

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 440 postów

Napisano 18 marzec 2008 - 09:35

staż masz o wiele za mały na kontakt z SAA to po pierwsze po drugie na winie nie zrobisz masy.... a tym bardziej na samym... dieta to podstawa... zapraszam www.fkkf.pl ;)
Śmieszne obrazki z internetu ----> KLIK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych