Aborcja
Napisano 26 luty 2012 - 14:51
Prawo RP jest jednym z najnowocześniejszych praw w Europie i według mnie ów sprawa została poddana prawidłowemu osądowi.
Oczywiście- przeciwnik aborcji.
Cytat
— Philip Chesterfield
Kasia R.
Napisano 29 marzec 2012 - 17:12
Użytkownik ptak123a dnia 17 styczeń 2012 - 10:20 napisał
Wychowanie do życia w rodzinie są zajęciami nadobowiązkowymi dla uczniów od klasy piątej szkoły podstawowej. I co? W co drugiej klasie szkoły średniej na takie zajęcia uczęszczają panny z brzuchem.
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.
Napisano 04 kwiecień 2012 - 17:58
no ale wy poloki nie lubicie seksu, dla was seks oznacza produkcje bachorów, tak was nauczyli na lekcji relogii, żal mi was i waszego żałosnego życia seksualnego, któego nie macie....aż żal czytać
Kasia R.
Napisano 04 kwiecień 2012 - 20:06
Cytat
no ale wy poloki nie lubicie seksu, dla was seks oznacza produkcje bachorów, tak was nauczyli na lekcji relogii, żal mi was i waszego żałosnego życia seksualnego, któego nie macie....aż żal czytać
Wracając do tematu - "kobieta, aby cieszyć się seksem musi czuć się bezpiecznie" a może kobieta przed seksem powinna się zastanowić nad zabezpieczeniem (nie jestem fanem, ale walka z antykoncepcją to walka z wiatrakami)? Może kobieta powinna zastanowić się kiedy miała krwawienie? Policzyć do 15 chyba każda kobieta potrafi? Człowiek różni się od zwierzęcia rozumem, zdolnością do złożonego i analitycznego myślenia, niektórzy niestety zniżają się do poziomu naszych małpich praprzodków i gżą się gdzie popadnie i z kim popadnie, a potem mają pretensje do świata, że będzie dzidziuś... Skoro jesteśmy na tyle dorośli, żeby uprawiać seks, powinniśmy być na tyle dorośli, żeby sprostać konsekwencją seksu - jeśli ktoś tego nie rozumie jest dzieckiem. Dodatkowo jeśli problem chce rozwiązać za pomocą aborcji to jest mordercą i tyle w tym temacie.

Cytat
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Ignorowani - czyli czyszczenie podwórka - solo lee, ptak123a
Napisano 05 kwiecień 2012 - 08:41
Użytkownik Cza dnia 04 kwiecień 2012 - 17:58 napisał
no ale jak jest sie wyzwolonym, szasta tyłkiem na prawo i lewo, bez zastanowienia i bez zabezpieczenia to potem "produkuja bachorów". Szkoda że twoi rodzice nie podeszli tak do twojej "produkcji".
Cytat
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 22 kwiecień 2012 - 18:27
Użytkownik Cza dnia 04 kwiecień 2012 - 17:58 napisał
Zszokowała mnie ta wypowiedź. I nie ze względu na jej "morał" jak na forme wypowiedzi.
Może wypadałoby pomyśleć o odpowiedniej antykoncepcji ?
JESTEM POLKĄ i jestem z tego dumna a seks nie jest dla mnie produkcja bachorów lecz wyrazem miłości. Kochając się z osobą która się kocha jest najwięcej radości i nie ma powodów do braku poczucia bezpieczeństwa
Osoby które uprawiają seks z przypadkowymi osobami niech pomyślą o antykoncepcji lub niech sami sobie usuną narządy zamiast swoje dzieci jak antykoncepcja jest takim problemem
Nie jestem za aborcją. Ewentualnie za tabletkami "72h po" bo wiadomo wpadki się zdarzają ale TRZEBA MYŚLEĆ!
Użytkownik AneczQ edytował ten post 22 kwiecień 2012 - 18:30

"Odnajdź się w świecie pełnym poranionych umysłów"
Kasia R.
Napisano 17 maj 2012 - 12:25
Użytkownik Vesemirus edytował ten post 17 maj 2012 - 12:26

Cytat
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Ignorowani - czyli czyszczenie podwórka - solo lee, ptak123a
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- kiedy można bez zabezpieczenia
- apteka internetowa-cytotec
- po ilu tabletkach antykoncepcyjnych mozna sie kochac
- tabletka uniknięcia ciazy
- nieregularne miesiączki po 4 latach
- prezerwatywy forum
- sex w ubraniach