Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Balsam do ciała

1296 odpowiedzi w tym temacie

#1261 Mangolia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 15:16

Aktualnie używam Lirene balsam brazujący, aby pięknie podkreślić letnią opaleniznę i jestem z niego zadowolona. Nie robi smug, ma ładny zapach, trochę mógłby się lepiej wsmarowywać, ale to aż tak bardzo mi nie przeszkadza.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#1262 kaka17

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 24 wrzesień 2011 - 13:37

Ja używam dove

#1263 sabka.85

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 20:37

Ja intensywnie poszukiwałam jakiegoś dobrze nawilżającego balsamu dla mojej wysuszonej nieco po wakacjach skóry. I jak na zawołanie pojawiła się nowa seria Lirene głębokie nawilżanie. Kupiłam sobie mleczko do ciała do skóry suchej i normalnej i jest mega zadowolona. Mogłoby być bardziej wydajne, ale poza tym to bez zarzutu!!!

#1264 Walencja

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 457 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 17:56

Jeśli masz problem z wysuszoną skórą, zniszczoną to proponuję balsam z manuka heath - fantastycznie regeneruje skórę, nawilża a do tego jest lekki. Ogólnie stwierdzam, że jeśli chodzi o nawilżenie to zdecydowanie lepszy efekt dają masła do ciała, tylko proponuję kupować te lepszej jakości (patrz na skład). A gdzieś czytałam, że balsamy w ogóle słabo działają jeśli chodzi o nawilżanie. Muszę znaleźć ten tekst.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1265 niedozwolony_nick

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 102 postów

Napisano 27 październik 2011 - 13:06

hah a ja ostatnimi czasy zaczęłam używac balsamu dla kobiet w ciąży, niby jest na rozstępy ale uzywam calego ciala bo ladnie pachnie i potem skóre mam mięciutką, nawet na drugi dzien czuję roznicę. Skoro jest dla kobiet w ciązy to musi byc mega delikatny i dobry dla kazdej kobiecej skory i faktycznie - rezultaty super :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1266 Ele-onora

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 01 listopad 2011 - 20:26

Wyświetl postUżytkownik Loley04 dnia 16 luty 2008 - 17:56 napisał

Kiedyś uzywałam mus do ciała mleczny firma to chyba była Bielenda... ale pamiętam, ze był w takim opakowaniu jak są kremy tylko ze większym.

a ja sie pozegnalam z czymkolwiek z bielendy po tym artykule...
http://www.femia.pl/...enu-id-131.html

a maselko beEco znacie :-) dla mnie bomba:-)

Użytkownik Rokicza edytował ten post 03 listopad 2011 - 20:57
poprawa adresu www - był niekompletny

#1267 ewaflo

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 18 listopad 2011 - 12:20

Wyświetl postUżytkownik Ele-onora dnia 01 listopad 2011 - 20:26 napisał

a ja sie pozegnalam z czymkolwiek z bielendy po tym artykule... http://www.femia.pl/...enu-id-131.html a maselko beEco znacie :-) dla mnie bomba:-)

o rany....włos się jeży, szczególnie jeśli chodzi o Hipp dla dzieci! :wow:

ja ulubionego balsamu nie mam, czesto stosuje jakies z avonu lub oriflame a jak czuje, ze moja skóra potrzebuje więcej- szczególnie w letnim okresie, to mieszam taki balsam z panthenolem w piance. Nawilzenie ekstra :)

#1268 izunia.ie

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 20 listopad 2011 - 18:09

Ja od kilku miesiecy uzywam Garnier Intensive 7 days z olejkiem z mango i jestem bardzo zadowolona. Skora jest po nim mięciutka, ładnie pachnie, tylko konsystencje ma bardziej jak mleczko niz balsam ale ładnie sie wchłania:)

#1269 zlosliwieurocza

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 23 listopad 2011 - 15:00

Soraya ujędrniający polecam:)

#1270 werunia87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 36 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:29

ja uzywam balsamiku mineral care spa :) wynalazlam na splendore niedawno, bo dostalam jakiego hopla na punkcie mineralnych kosmetyków :P nawet podklad zmienilam na mineralny ;)

#1271 pozi

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 94 postów

Napisano 09 grudzień 2011 - 11:39

Dla mnie najważniejsze jest, by kosmetyk nie był testowany na zwierzętach. Ostatnio używałam Bielendy i Farmony

#1272 Wildgift_pl

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 09 grudzień 2011 - 22:14

Używam balsamu ujędrniającego z Garniera (to ten żółty) , ale poza tym bardzo polecam krem nawilżający z Nivea, ten zwykły. Jest dobry nie tylko do twarzy, ale nadaje się do całego ciała. Świetna cena, fajny zapach, odpowiedni dla każdego rodzaju skóry!
Pozdrawiam!
_____
http://www.wildgift.pl
Zwariowane prezenty na każdą okazję!

#1273 metka811

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 10 grudzień 2011 - 19:49

ja pamiętam kiedyś w Avon był boski balsam o zapachu mandarynki, bardzo kojarzył mi się z Bożym Narodzeniem, chyba dlatego, że w tym czasie pojawiają się te owoce w sklepach i zawsze były w moim domu na BN, czy używałyście go może ?? ;))))

#1274 karolina844

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 12:25

Zgadzam się z opinią dotycząca zółtego balsamu Garniera, jest bardzo dobry.Ale moim faworytem od zawsze jest Masło Kakaowe Ziaji na pewno wszystkim bardzo dobrze znane ale dla pewności pokażę :
http://www.splendore...00ml_p4613.html
Nie tylko nawilża skórę ale równiez idealnie nadaje sie do opalania na słońcu i w solarium:)

#1275 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 09:37

Garnier Dove i balsamy oriflame

#1276 livren

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 16:10

Niektórzy z was są dość wybredni. :) Przez długi czas stosowałam balsamy z ziaji ale nawilżenie skóry się nie poprawiało. I teraz tak skaczę z balsamu na balsam. Dostałam w gwiazdkowym pakunku hypoalergiczny flosowy balsam do ciała. Jak na 3 tygodnie stosowanie 5/6. Dove mi nie odpowiada, kiedyś chyba przesadziłam z jego uwielbieniem. :) Garnier jeśli tak to czerwony.

#1277 Ele-onora

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 29 styczeń 2012 - 00:38

Wyświetl postUżytkownik Walencja dnia 22 maj 2011 - 11:12 napisał

Ele-onora, masz to masło do ciała? Mnie też właśnie cytryną pachnie ale nie ta intensywnie. I przydałby się jeszcze żel albo mydło w kostce do mycia z tej serii.

Juz zuzywam drugie pudlo :) bardzo mi podpasowalo. Tez myslalam o mydle czy zelu ale powiem ci ze te role doskonale spelnia piling - sol swietnie oczyszcza skore, a oliwa nawilza. potem juz nawet ten balsam niepotrzebny hehe

#1278 cwaniak ;**

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 20 luty 2012 - 22:01

rewelacyjny jest z firmy Otto Kern,zapach utrzymuje się przez cały dzień,super nawilża,jest bardzo wydajny-niestety u nas do zdobycia bardzo trudno,ja wożę go z Niemiec

#1279 Doro.tka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 25 luty 2012 - 16:22

Na co dzień dove, aczkolwiek zamiast klasycznych balsamów lubię skorzystać z masła do ciała :) od jakiegoś czasu bardziej preferuję np. po kąpieli je niż klasyczne balsamy :)
Profesjonalne kursy makijażu permanentnego - www.naturalnypermanentny.pl

#1280 rwtryb

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 602 postów

Napisano 27 luty 2012 - 09:33

ja się na tym nie znam, ale widziałem, że koleżanki to czytają: http://cellulitis.in...rotka-recenzje/ to taki, jakiego szukacie?

recenzje kamer , recenzje aparatów zapraszam :)

jak masz pytania, pisz na priva, nie zawsze odwiedzam wątki 2 razy, ale zawsze staram się pomóc

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych