Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Balsam do ciała

1296 odpowiedzi w tym temacie

#1281 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 27 luty 2012 - 09:43

Wyświetl postUżytkownik Ele-onora dnia 01 listopad 2011 - 20:26 napisał

a ja sie pozegnalam z czymkolwiek z bielendy po tym artykule...
http://www.femia.pl/...enu-id-131.html

a maselko beEco znacie :-) dla mnie bomba:-)

hmm podejrzewanymi skladnikami sa parabeny? :] jak to mialybyc produkty eco to nie wiem jak w ogole mogly przejsc certyfikacje bo one nie moga miec tych srodkow konserwujacych. Ale jesli to zwykle kosmetyki to przeciez standardowy skladnik...
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#1282 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 27 luty 2012 - 13:54

Ostatnio mialam okazje przetestowac balsam dermiki i musze przyznac, ze to chyba najlepszy jaki stosowałam! :) Tak wyglada http://www.splendore...0ml_p10376.html Nie jest bardzo bardzo drogi choc do najtanszych nie nalezy ale jest swietny bardzo dobrze sie wchlania i zero suchej az do bialosci skory co bylo zawsze moim problemem

#1283 Ele-onora

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 29 luty 2012 - 12:20

Wyświetl postUżytkownik nika19 dnia 30 kwiecień 2008 - 00:05 napisał

ja się smakowym oprzeć nie potrafię dlatego ich nie kupuję :P

mam to samo :-) zjadam i kupuje nastepny :-) teraz dla odmiany mam rozaną wazelinkę FlosLek .... czuje lato :)

#1284 marlena005

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 10 marzec 2012 - 23:40

Moja znajoma poleciła mi jakiś czas temu emulsje do ciała Emolium, bo podobno świetnie nawilżała. No i w moim przypadku też się to sprawdziło. Emulsja fajnie nawilża, skóra staje się miękka no i wygląda zdrowo :) Naprawdę godny polecenia kosmetyk

#1285 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 08:35

emolium jest bardzo dobry, ale też mega drogi. Idealnym zastepstwem i o wiele tanszym jest Dexeryl, idealnie nawilza i jest niedrogi :)
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1286 WeselneZaplecze

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 14 marzec 2012 - 11:36

Ja używam garniera. Super nawilża, dlatego bardzo często po niego sięgam.

#1287 Wiolcia02

Stały bywalec

• VIP
  • 192 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 15:45

Ja teraz od jakiś 2 miesięcy używam nawilżającego musu do ciała kwiat róży i brzoskwinia z Avonu. Jest świetny, super szybko się wchłania, nawilżą a skóra jest delikatna i pachnąca przez dobrych kilka godzin i chyba zostanę przy nim na dłużej :) Czasami używam też balsamu mineralnego "złocisty blask" z linii SSS również z Avonu, skóra po nim się ślicznie świeci i błyszczy, jest miękka i nawilżona :)
Moja siostra za to używa Garniera tego czerwonego do bardzo suchej skóry i bardzo go sobie chwali :)
Pozdrawiam.
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.

#1288 rudzik89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 29 marzec 2012 - 19:39

Jak balsam to tylko NIVEA pure and natural. Super uwielbiam takie dozowniki na balsam, bo wtedy wiem ile kremu potrzebuje i przede wszystkim nie marnuje go nakladajac za duzo:)poza tym swietnie nawilza i odswieza skore

#1289 e-salem_pl

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 22:51

Przy doborze balsamu watro zerknąc na jego skład. Niektóre balsamy różnią się tylko butelką, nazwą i ceną. Warto próbowac kosmetyków witaminowych..

#1290 zoojka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 14 kwiecień 2012 - 21:57

Wyświetl postUżytkownik rudzik89 dnia 29 marzec 2012 - 19:39 napisał

Jak balsam to tylko NIVEA pure and natural. Super uwielbiam takie dozowniki na balsam, bo wtedy wiem ile kremu potrzebuje i przede wszystkim nie marnuje go nakladajac za duzo:)poza tym swietnie nawilza i odswieza skore

Ja zazwyczaj używam Physiogelu, ale skusiłam się ostatnio na zmianę "co by przyoszczędzić". Kupiłam właśnie ten balsam Nivea i nie wiem czy tylko ja tak mam, ale w zetknięciu z moją skórą balsam zaczyna śmierdzieć spaloną skórą :icon_evil: Co ja się nadenerwowałam, że twarz sobie spaliłam kwasami AHA :021: Ale to ten balsam tak śmierdział. Masakra jakaś.

#1291 Kamma_N

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 114 postów

Napisano 17 kwiecień 2012 - 13:24

Ja kiedyś kupowałam, bo naprawdę był do mojej skóry idealny wręcz, balsam mleczny, taki > "gl milky", naturalny na bazie roślin. Teraz muszę się znowu za czymś rozejrzeć, tylko zmieniłabym na próbę, lubie od czasu do czasu zmieniać te balsamy i testować, może coś z tego co podajecie wybiorę.
Czy Twojemu dziecku brakuje apetytu, nie przybiera na wadze i boli je brzuch? Przyczyną może być bakteria h. pylorii, zrób w domu test helicobacter antygen i sprawdź!

#1292 tymbarczki83

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 210 postów

Napisano 07 maj 2012 - 16:31

Dexeryl z apteki. 17zł za 500 ml i nigdy na nic innego nie zamienię!

#1293 Bluesia

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 402 postów

Napisano 07 maj 2012 - 17:14

Używam różnych, bo każdy z nich coś innego wnosi. A w ogóle to kobieta zmienną jest - ponoć :P

#1294 Walencja

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 457 postów

Napisano 15 maj 2012 - 20:10

Wyświetl postUżytkownik tymbarczki83 dnia 07 maj 2012 - 16:31 napisał

Dexeryl z apteki. 17zł za 500 ml i nigdy na nic innego nie zamienię!

Zapisuję sobie nazwę bo widzę cena jest w porządku. Aktualnie jestem okupiona w balsamy kończę opuncję z herbatą z Natural Body a potem zabieram się za nowość z AA, z kompleksem lipidowym. Wiosną i latem wolę owocowe zapachy.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1295 Mangolia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 20 maj 2012 - 00:10

Zamiast balsamu wypróbowałam ostatnio olejki do masażu Alterra i są o wiele lepsze. Widziałam, że jest kilka różnych. Ja akurat mam migdały i papaja. Świetnie nawilża skórę, poprawia jej jędrność i jest bardzo przyjemny w aplikacji (ładnie pachnie, dobrze się wchłania). Na pewno nie muszę pisać jakie przy tym ma znaczenie to, że się porządnie systematycznie będziemy masować. Polecam szczególnie osobom z cellulitem oraz tym, które są na diecie i chcą zadbać o kondycję skóry.

#1296 FestBaba

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano wczoraj, 13:10

Przede wszystkim zadbana skóra to nie efekt kremów i balsamów, bo one tylko maskują niedociągnięcia a poza tym jest to chemia.
najważniejsza jest zdrowia dieta, ćwiczenia i dużo basenu. Unikać solarium bo to niszczy skórę.
I nie trzeba kupować żadnych mazi. Proste.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1297 Motyl=)

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano dziś, 09:10

Spam nie spam, aczkolwiek mam do zaoferowania masło do ciała, jest w korzystnej ofercie na jednej z moich aukcji ;) Zapraszam do zapoznania się z całą ofertą, może na coś się Panie skuszą ;)
http://allegro.pl/li...?us_id=16961238

Użytkownik Motyl=) edytował ten post dziś, 09:10

Chcieć to móc :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych