Jaki makijaż na studniówkę?
Rozpoczęty przez marika620, 13 sty 2008 15:42
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 styczeń 2008 - 15:42

Dziewczyny, ratujcie! Za tydzień idę na studniówkę i za nic nie mogę dobrać sobie makijażu
Mam blond włosy, niebieskie oczy i jasną cerę. Nie wiem jakie mam dobrać cienie, żeby pasowały mi do koloru oczu i sukienki. Sukienkę mam czarną ze srebrnymi kwiatami. Pomóżcie!
Kasia R.
Napisano 15 styczeń 2008 - 13:38
Użytkownik marika620 dnia 13.01.2008, 15:42 napisał
Dziewczyny, ratujcie! Za tydzień idę na studniówkę i za nic nie mogę dobrać sobie makijażu
Mam blond włosy, niebieskie oczy i jasną cerę. Nie wiem jakie mam dobrać cienie, żeby pasowały mi do koloru oczu i sukienki. Sukienkę mam czarną ze srebrnymi kwiatami. Pomóżcie!
hmmm... myślę, że najlepiej aby cienie były ciemne, tj. np. szare lub grafitowe... a do tego można zrobić srebrnym eyelinerem jakąś fantazyjną kreskę... wcześniej zrobiłabym także dolna kreskę czarną kredką, żeby podkreślić oko... no i czarny, wydłużający tusz... Myślę, że to by wystarczyło... pozdrawiam
Napisano 15 styczeń 2008 - 16:39

Chyba zrobię sobie tzw. przydymione oko (smokey eye) tylko nie wiem czy będzie mi pasować. Jak myślicie?
Napisano 15 styczeń 2008 - 18:53
myślę, że spoko
na to nie wpadłam a to bardzo dobry pomysł
dziękuję także za poddanie pomysłu... dawno zapomniałam o tym makijażu... 
a zapamiętaj sobie jedno zdanie : "ładnemu we wszystkim ładnie"
i po prostu się dobrze baw! Trzymam kciuki
a zapamiętaj sobie jedno zdanie : "ładnemu we wszystkim ładnie"
Napisano 18 styczeń 2008 - 21:26
A ja myślę, że najlepiej pomaluj się w naturalność..
Kasia R.
Napisano 19 styczeń 2008 - 10:27
http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/23..._IMG_4388_b.jpg (bez tego kwiatka czy cokolwiek to jest na lewym oku ;p)
(tam jest cien, kredka i srebrny eyeliner tak na moje oko) - pasuje i do niebieskich oczu i do czarnej sukienki ze srebrnymi dodatkami
http://img220.imageshack.us/img220/9704/01...apry20018nk.jpg - ten mnie sie osobiscie bardziej podoba
(tam jest cien, kredka i srebrny eyeliner tak na moje oko) - pasuje i do niebieskich oczu i do czarnej sukienki ze srebrnymi dodatkami
http://img220.imageshack.us/img220/9704/01...apry20018nk.jpg - ten mnie sie osobiscie bardziej podoba
>>>>>>> Moja biżuteria :) <<<<<<<
Napisano 19 styczeń 2008 - 12:49
Ja tez robie przydymione oko. Ładny makijaz, pasuje na takie okazje i ładnie eksponuje oko
Napisano 27 wrzesień 2010 - 13:48
Ja się zastanawiam czy przed taką imprezą całonocna nie zrobić sobie makijażu stałego oczu. Ostatnio widziałam promocje w instytucie urody New Look na makijaż permanentny oczu. I tak codzienni maluję sobie kreski na powiekach więc czemu nie. Później mam pewność, że podczas imprezy nic mi się nie rozmaże. Czy któraś z was robiła coś takiego? Czy takie kreski zmieniają kolor?
Napisano 30 październik 2010 - 18:29
Użytkownik raga79 dnia 27 wrzesień 2010 - 13:48 napisał
Ja się zastanawiam czy przed taką imprezą całonocna nie zrobić sobie makijażu stałego oczu. Ostatnio widziałam promocje w instytucie urody New Look na makijaż permanentny oczu. I tak codzienni maluję sobie kreski na powiekach więc czemu nie. Później mam pewność, że podczas imprezy nic mi się nie rozmaże. Czy któraś z was robiła coś takiego? Czy takie kreski zmieniają kolor?
Pamiętam, że gdzieś czytałam, że kreski koloru nie zmieniają, jedynie blakną - dlatego co jakiś czas należy je odnawiać
Kasia R.
Napisano 01 grudzień 2010 - 18:02
Słuchajcie, czy przed studniówką dobrze jest skorzystać z całego pakietu zabiegów? Tutaj: http://www.galeriaodnowy.com/ mam ofertę na makijaż i właśnie zabiegi. To warszawski salon. Co myślicie?
Najpopularniejsze frazy z tematu
- jaki makijaz na studniowke
- makijaż na studniówkę do czarnej sukienki
- makijaż oczu na studniówke
- makijaż oczu na studniówkę
- jaki makijaż na studniówkę
- makijaż do czarnej sukienki
- makijaż na studniówkę do niebieskiej sukienki
- makijaż na studniówkę do niebieskich oczu
- jaki makijaż na studniówke
- makijaż na studniówkę dla blondynki
Ostatnie frazy z tematu
- makijaż do czarnej sukienki dla blondynki
- jaki kwiatek pasuje do włosów do niebieskiej sukienki
- makijaz dla niebieskich oczu
- jaki makijarz dla bladynki ze srebrna sukienką
- makijaż do czarnej sukienki i niebieskich dodatków dla bondynki
- jaki makijaż pasuje do blondynki o niebieskich oczach i w niebieskiej sukience?
- dodatki do czarnej sukienki w srebrne kwiaty
- jaki makijaż pasuje do czarnej sukienki
- makijaż na studniówkę do czarnej sukienki
- kreski, niebieskie oczy blond włosy
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych