Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Jaki makijaż na studniówkę?

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 marika620

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 13 styczeń 2008 - 15:42

Dziewczyny, ratujcie! Za tydzień idę na studniówkę i za nic nie mogę dobrać sobie makijażu ;( Mam blond włosy, niebieskie oczy i jasną cerę. Nie wiem jakie mam dobrać cienie, żeby pasowały mi do koloru oczu i sukienki. Sukienkę mam czarną ze srebrnymi kwiatami. Pomóżcie!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 greenpoint

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 15 styczeń 2008 - 13:38

Wyświetl postUżytkownik marika620 dnia 13.01.2008, 15:42 napisał

Dziewczyny, ratujcie! Za tydzień idę na studniówkę i za nic nie mogę dobrać sobie makijażu ;( Mam blond włosy, niebieskie oczy i jasną cerę. Nie wiem jakie mam dobrać cienie, żeby pasowały mi do koloru oczu i sukienki. Sukienkę mam czarną ze srebrnymi kwiatami. Pomóżcie!

hmmm... myślę, że najlepiej aby cienie były ciemne, tj. np. szare lub grafitowe... a do tego można zrobić srebrnym eyelinerem jakąś fantazyjną kreskę... wcześniej zrobiłabym także dolna kreskę czarną kredką, żeby podkreślić oko... no i czarny, wydłużający tusz... Myślę, że to by wystarczyło... pozdrawiam

#3 marika620

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 15 styczeń 2008 - 16:39

Chyba zrobię sobie tzw. przydymione oko (smokey eye) tylko nie wiem czy będzie mi pasować. Jak myślicie?

#4 greenpoint

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 15 styczeń 2008 - 18:53

myślę, że spoko :ok: na to nie wpadłam a to bardzo dobry pomysł :) dziękuję także za poddanie pomysłu... dawno zapomniałam o tym makijażu... :)
a zapamiętaj sobie jedno zdanie : "ładnemu we wszystkim ładnie" :) i po prostu się dobrze baw! Trzymam kciuki :)

#5 nadzwyczajna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 18 styczeń 2008 - 21:26

A ja myślę, że najlepiej pomaluj się w naturalność..

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Sica_

x]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1681 postów

Napisano 19 styczeń 2008 - 10:27

http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/23..._IMG_4388_b.jpg (bez tego kwiatka czy cokolwiek to jest na lewym oku ;p)
(tam jest cien, kredka i srebrny eyeliner tak na moje oko) - pasuje i do niebieskich oczu i do czarnej sukienki ze srebrnymi dodatkami

http://img220.imageshack.us/img220/9704/01...apry20018nk.jpg - ten mnie sie osobiscie bardziej podoba :)

>>>>>>> Moja biżuteria :) <<<<<<<

#7 Tangerine

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 19 styczeń 2008 - 12:49

Ja tez robie przydymione oko. Ładny makijaz, pasuje na takie okazje i ładnie eksponuje oko ;)
Chcesz zarabiac przez internet? Wypełniaj ankiety i zgarniaj kase!!! To działa!!!
Kliknij!!!

#8 raga79

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 133 postów

Napisano 27 wrzesień 2010 - 13:48

Ja się zastanawiam czy przed taką imprezą całonocna nie zrobić sobie makijażu stałego oczu. Ostatnio widziałam promocje w instytucie urody New Look na makijaż permanentny oczu. I tak codzienni maluję sobie kreski na powiekach więc czemu nie. Później mam pewność, że podczas imprezy nic mi się nie rozmaże. Czy któraś z was robiła coś takiego? Czy takie kreski zmieniają kolor?

#9 enigmaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 30 październik 2010 - 18:29

Wyświetl postUżytkownik raga79 dnia 27 wrzesień 2010 - 13:48 napisał

Ja się zastanawiam czy przed taką imprezą całonocna nie zrobić sobie makijażu stałego oczu. Ostatnio widziałam promocje w instytucie urody New Look na makijaż permanentny oczu. I tak codzienni maluję sobie kreski na powiekach więc czemu nie. Później mam pewność, że podczas imprezy nic mi się nie rozmaże. Czy któraś z was robiła coś takiego? Czy takie kreski zmieniają kolor?

Pamiętam, że gdzieś czytałam, że kreski koloru nie zmieniają, jedynie blakną - dlatego co jakiś czas należy je odnawiać :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#10 zypek84

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1254 postów

Napisano 01 grudzień 2010 - 18:02

Słuchajcie, czy przed studniówką dobrze jest skorzystać z całego pakietu zabiegów? Tutaj: http://www.galeriaodnowy.com/ mam ofertę na makijaż i właśnie zabiegi. To warszawski salon. Co myślicie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych