Użytkownik NaTaLiA0000 dnia 17.04.2009, 15:21 napisał
mój okres za zwyczaj trwa 28 dni sa czasmi roznice 1 -2 wczesniej lub pozniej ale za zwyczaj jest regularny ..A ten felerny stosynek mial miejsce w srode o 20 a tabletke wzielam nastepnego dnia o 16. Lekarka powiedzial ze szybko zareagowalam ale tez powiedzial ze krwawienie ma sie pojawc a ja nic nie ma co prawde boli mnie brzuch tak jak bym miala dostc ale nic nie ma ... Martwie sie i to bardzo ... Nawet przez sekunde nie moge przestac o tym wszystkim myslec !!!Szkoda ze po fakcie uswiadamiamy sobie pewne rzeczy !!!!

ja widze marne szanse na bycie w ciąży... bo stosunek był przed owulacją... reakcja na stosunek szybka więc jajeczkowanie zostało zablokowane...
krwawienie może ale nie musi się pojawić... może po 2 tygodniach od wzięcia tabletki po i to nie jest traktowane jako regularna miesiączka
teraz czekaj na prawdziwą, ona moze się pojawić dopiero za jakiś czas...
Tabletka po to jakbyś wzięła z 12 szt normalnej tabletki anty... więc sobie wyobraź co dostarczasz do organizmu. On ma prawo wariować... więc ja polecam spokój i czekanie.
a jeśli nie masz ciągle pewnosci to możesz zrobić test z krwi... ten jest najbardziej wiarygodny... popros w laboratorium o Beta HCG