Escherichia coli w moczu
Kasia R.
Napisano 10 grudzień 2007 - 19:42
edit:
wyczytałam, że dzięki temu posiewowi da się wykryć rodzaj bakterii chorobotwórczych, w Twoim przypadku jest to owa pałeczka okrężnicy. Teraz lekarz powinien wiedziec jak leczyc
Użytkownik ilona.com edytował ten post 10 grudzień 2007 - 19:46
Napisano 10 grudzień 2007 - 20:15
Wogole skąd ta bakteria mogła mi się wziąć??Czy może być też winna bolowi podczas stosunku?
Napisano 10 grudzień 2007 - 21:29
http://www.resmedica...zdart10006.html
jak wnioskuje po kuracji antybiotykiem powinno przejsc
Kasia R.
Napisano 11 grudzień 2007 - 16:57
Użytkownik ilona.com dnia 10.12.2007, 21:29 napisał
http://www.resmedica...zdart10006.html
jak wnioskuje po kuracji antybiotykiem powinno przejsc
Wielkie dzięki.Chociaż moje objawy się minimalnie rożnią od tych opisanych w artykule.
Napisano 06 grudzień 2008 - 21:18
Napisano 25 luty 2011 - 22:38
Użytkownik maharet1092 dnia 10 grudzień 2007 - 20:15 napisał
Wogole skąd ta bakteria mogła mi się wziąć??Czy może być też winna bolowi podczas stosunku?
Nie lekceważ E-coli ona zniszczy ci nerki. Niewolno też przy niej pić alkocholu ani piwa to jest wykluczone.
herbata ze skrzypu w dużych ilościach oraz herbatka z liści brzozy to czyści i wypłukuje wszystko z nerek.
Radzę też zainteresować się leczeniem wodą utlenioną. tylko zozanaczam nie tą z apteki tylko czystą 30% używa się ją w kroplach(10) na szklankę
wody pijesz trzy razy dziennie przed jedzeniem dodatkowo musisz myć się w okolicach intymnych wodą utlenioną i tu ta z apteki 3% bardzo dobra.
ja wyleczyła się nie tylko z tej bakterii ale rownież z grzybicy na którą chorowałam przez 10lat.
Bakteria normalnie bytuje w jelitach i przy pdocieranu przeniesona została do cewki.
Po za tym abstynencja seksualna chyba ze portner też się leczy i to inensywnie.
Aby się wyleczyć musi też parzyć wżątkiem bieliznę oraz prasować spdnie w okolicach intymnych aby w czasie leczenie nie przenosić jej ponownie.
zmieniać pościel lub spac w piżamie i co kilka dni prasować lub rówież odkażać wrzątkiem.
można się z jej wyleczyć i musisz się leczyć bo zniszczy ci nerki ona trawi nerki tak jak w jelitach pokarm.
%%
Napisano 07 kwiecień 2011 - 12:17
Użytkownik mikomadam1 dnia 25 luty 2011 - 22:38 napisał
herbata ze skrzypu w dużych ilościach oraz herbatka z liści brzozy to czyści i wypłukuje wszystko z nerek.
Radzę też zainteresować się leczeniem wodą utlenioną. tylko zozanaczam nie tą z apteki tylko czystą 30% używa się ją w kroplach(10) na szklankę
wody pijesz trzy razy dziennie przed jedzeniem dodatkowo musisz myć się w okolicach intymnych wodą utlenioną i tu ta z apteki 3% bardzo dobra.
ja wyleczyła się nie tylko z tej bakterii ale rownież z grzybicy na którą chorowałam przez 10lat.
Bakteria normalnie bytuje w jelitach i przy pdocieranu przeniesona została do cewki.
Po za tym abstynencja seksualna chyba ze portner też się leczy i to inensywnie.
Aby się wyleczyć musi też parzyć wżątkiem bieliznę oraz prasować spdnie w okolicach intymnych aby w czasie leczenie nie przenosić jej ponownie.
zmieniać pościel lub spac w piżamie i co kilka dni prasować lub rówież odkażać wrzątkiem.
można się z jej wyleczyć i musisz się leczyć bo zniszczy ci nerki ona trawi nerki tak jak w jelitach pokarm.
%%
poza tym żurawina ma bardzo dobre właściwości jeśli chodzi o profilaktykę zakażeń ukł. moczowego e. coli
http://www.zakazenia...rza.pl/pac.html
warto łykać jakieś kapsułki
(Luis Vaz de Camoes)
Napisano 13 luty 2012 - 11:19
zaopiekuj się mną, mocno tak ...
Napisano 11 marzec 2012 - 21:21
Z góry dziękuję bardzo za odpowiedź.
Napisano 21 marzec 2012 - 11:44
Pisze Ci to abyś wiedziała ze z tymi bakteriami E. coli nie ma żartów, bo tak jak ktoś napisał mogą uszkodzić nerki. A skoro tak ciąglę Ci powracają to weź skierowanie od lekarza na usg jamy brzusznej i nerek. a jak to nic nie wykaże to może trzeba będzie zrobić konkretniejsze badania związane z ukł. moczowym.
Wcześniej nie pisałam ale moja córcia też miała robione usg jamy brzusznej, które nic niewykazało, a później znów miała robione usg j. brzusznej i nerek i coś tam wyszło że jest nie tak w nerce lewej.
Zycze powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia.
Kasia R.
Napisano 14 kwiecień 2012 - 12:45
Użytkownik asia580 dnia 21 marzec 2012 - 11:44 napisał
zaopiekuj się mną, mocno tak ...
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych