Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Czy jestem w ciąży?

ciąza dziwaczny okres ciąża SEX CIĄŻA PREZERWATYWA GUMKA

1194 odpowiedzi w tym temacie

#1141 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 15:36

tak, jest taka możliwość.

Dziecko drogie nie wie co to antykoncepcja i wierzy w kalndarzyk mając18lat? :/

powtórz test.

Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 08 styczeń 2012 - 15:43

SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#1142 Linka1993r

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 15:51

no jestem tego świadoma, że to nie jest żadne zabezpieczenie. zawsze się zabezpieczaliśmy tym razem jednak chcieliśmy czegoś innego. dzięki za radę .

#1143 daria.s.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 09:23

Mam problem i prosze o szybka odpowiedz...
19 grudnia dostalam normalnie miesiaczke trwala 5 dni. Od 18 grudnia kochalam sie z chlopakiem codziennie i dochodzilo do wytrysku. Bylam pewna ze jestem w ciazy ale 14 stycznia dostalam miesiaczke, chyba ze to bylo plamienie bo trwala tylko 3 dni, ale bylo troche obfite. nie robilam jeszcze testu.Czy jest mozliwosc zebym byla w ciazy?! Objawy mam takie: Jestem czasami zmeczona, jestem osoba palaca ale zaczyna mnie powoli odrzucac i zaczyna brac mnie na wymioty... prosze pomozcie bo nie wiem co mam robic!!!

#1144 karolina844

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 09:49

Proste - idź do ginekologa, możesz wykonać wczesniej test ciążowy.

#1145 daria.s.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 10:44

wczoraj dopiero mi sie skonczyla miesiaczka moge tak od razu zrobic test ciazowy?czy odczekac pare dni?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1146 juditha

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 17:29

<p>Witam!</p>
<p>Mam nadzieje ze ktos mi moze cos doradzic.</p>
<p>Od 2-3 tyg mam nudnosci, czesto wieczorem, rano lub w czasie dnia. I okropna zgage, lekka biegunkei podwyzszona temperature, odrazu zrobilam test ciazowy, ale bylo chyba za wczesnie,zaraz jak zaczely mi sie nudnosci, i wyszedl negatywnie, przez kilka dni myslalam ze mam zapalenie pecherza bo mialam dziwne swedzenie i parcie na pecherz- co pol godz musialam chodzic do toalety, ale przeszlo,</p>
<p>szczerze mowiac taki mi to wszystko dokucza od 2-3tyg ze bylam pewna ze ze miesiaczki w tym mies nie dostane i ze jestem w ciazy, jednak ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj ja dostalam. i mam normalne bole podbrzusza jak w kazdym mies, ale nadal mecza mnie nie mdlosci i zgaga. Dodam ze nigdy w zyciu nie mialam wczesniej zgagi.
Co to moze byc?ciaza? (byla syt. w ktorych moglabym zajsc w ciaze - ale 10%)
Mial ktos podobnie?:(</p>

#1147 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 18:00

lol

a co my wróżki jesteśmy :]

trzeba zrobić TEST, ew iść do lekarza po skierowania na badania. A nie jestem? nie jestem? jestem? nie jestem?

zrobilas 1 za wczesnie prawdopodbnie więc... to chyba logiczne ze nalezy go powtorzyc
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#1148 sandra1234

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 28 styczeń 2012 - 19:07

Witam, mam takie pytanie. Czy można zajsc w ciążę poprzez petting, seks oralny i wspólną kąpiel? Bo spóźnia mi się okres już miesiąc i 1 tydzień, ale zawsze miałam okres nie regularny. A z chłopakiem kąpaliśmy się razem nago, a nie doszło do wytrysku, tak samo jak przy seksie oralnym go nie było.
Jeśli chodzi o objawy, to tydzień temu miałam ból brzucha taki jak przy okresie, ale jednak go nie dostałam. A ostatnio jak się robię głodna, to tak, że aż mi jest nie dobrze. Bardzo proszę o odpowiedź, bo jestem dziewicą i to by było naprawde śmieszne, gdybym była w ciąży.

#1149 kkaaaaaaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 04 luty 2012 - 15:27

hej. mam pytanie..
kochałam się z moim chłopakiem w dzień płodny. pękła nam prezerwatywa i wtedy od razu przerwaliśmy, ale chłopak nie skończył. czy jest taka możliwość, że zaszłam w ciąże? proszę pomóżcie mi..

#1150 lucyfer1987

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 07 luty 2012 - 11:53

Witam wszystkich ciepło :) Chciałem podzielić się swoją historią ponieważ może wy pomożenie...
Mianowicie:
Uprawialiśmy uprawialiśmy we dwoje sex... Było miło jak to za każdym razem lecz troszkę sprawa nam się skomlikowała... Byłem zabezpieczony (prezerwatywą) ... kochaliśmy się aż do momentu kiedy wystrzeliłem :) Kiedy wyszedłem z mojej dziewczyny (którą bardzo kocham i szanuję) położyłem się obok i zaczeliśmy sobie żartować i uśmiechać do siebie :) Było fajnie do momentu kiedy nie zobaczyłem że na moim penisie nie ma gumki... Zdrętwieliśmy ... Dziewczyna wstała i zaczeliśmy szukac... Nigdzie nie było... Okazało się że gumka została w niej ale nie została cała w środku lecz wystawała na tyle że można było zobaczyć ją gołym okiem... Po wyciągnięciu obejrzałem gumkę i ani nie była pęknięta a w środku było nasienie... Czy Całe? Niewiadomo ... Wydaje mi się że tak... Bo przecież sperma nie woda... Nie wypływa momentalnie :) Fakt że była śliska ale to przeciez jak to prezerwatywa tym bardziej że kobieta tez wytwarza pewien sluz... :) Nie wiem co o tym myśleć... Co sądzicie?? Możliwe jest że będziemy mieć dziecko?? pozdrawiam goroąco...

#1151 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 07 luty 2012 - 22:04

Wiesz. Ponad 2000 lat temu była pewna kobieta, która bez seksu zaszła w ciążę, ot tak - sama z siebie. To i u was po seksie miałoby to być niemożliwe?

A tak na serio, jak wszystko zostało na swoim miejscu, to raczej nie zajdzie. Jak nie zostało, to może zajść. Ale nawet jeśli nie zostało, to nie ma takiej gwarancji. Jak kupi test ciążowy to się dowiecie.

#1152 lucyfer1987

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 08 luty 2012 - 10:11

po 10 dniach wyszło że nie jest (tylko że test zrobiliśmy po południu)... Mimo to że bolą ją piersi troszkę bardziej...
Zrobimy jeszcze kolejny test kontrolny za kilka dni...

#1153 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 09 luty 2012 - 09:04

testow sie nie robi popoludniu, tylko rano.. Boze tak trudno ulotke przeczytac?

Dołączona grafika                                    

#1154 lucyfer1987

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 12 luty 2012 - 23:05

Nie trzeba czytac bo okazalo sie ze wszystko OK :) Kidsa nie bedzie :) jesscze poczeka na odpowiedni moment... Dzieki za zainteresowanie... Pozdrawiam

#1155 asiura1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 16 luty 2012 - 12:36

Cześć zabezpieczam sie od 8 miesięcy plastrami Evra w poniedziałek miałam ostatni plaster odkleiłam go i nic okresu nie ma objawy mam( bolą mnie piersi itp) w tym miesiącu jak kochałam się z moim TŻ kończył we mnie czy możliwe jest,ze jestem w ciąży ?? Myśleliśmy o dziecku, ale jeszcze nie teraz..... Dodam,ze zawsze miałam okres regularny zazwyczaj w ciągu 2 dni od oklejenia plastra dostawałam okres, oraz może być to wina stresu i choroby?? ostatnio jestem troszkę zestresowana z moim TŻ mamy cięższe dni i dodatkowo od 3 dni jestem chora ....czekam na odpowiedź ....

Użytkownik asiura1986 edytował ten post 16 luty 2012 - 12:42

#1156 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 16 luty 2012 - 14:14

Zdecydowanie tak. To, że spóźnia Ci się okres może wynikać ze stresu jaki przeżywasz, jak również może to być wynik choroby. Dlatego nie panikuj, przestań o tym myśleć, bo tylko się nakręcasz... Jeśli okres dalej będzie się spóźniał możesz dla pewności zrobić test, ale skoro byłaś zabezpieczona to raczej nie masz powodów do obaw :)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

#1157 anuhha

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 25 luty 2012 - 11:22

HEJ.. mam pytanko . 6 dni temu kochalam sie z facetem wszystko zakonczylo sie we mnie ... chcemy miec dziecko tylko problem w tym ze dostalam dzis miesiaczke ... ;( czy to znaczy ze nie jestem w ciazy ???

#1158 A g n i e s z k a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 28 luty 2012 - 14:57

Hej ja mam pytanie. Okres spóźnia mi się już tydzień. Zrobiłam 2 testy ciążowe ale oba wyszły negatywnie. W sumie niema żadnych innych objawów które mogły by świadczyć o ciąży ale bardzo martwi mnie ten spóźniający się okres bo zazwyczaj miesiączkuję regularnie. Miałam ostatnio sporo stresów, leków, wyjazdów i piłam sporo alkoholu ale czy czynniki mogą wpływać na aż tak duże opóźnienie miesiączki? Proszę was o jakąś radę.
Agnieszka

#1159 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 29 luty 2012 - 09:50

pewnie że mogą wpływać nawet na tygodniowe opoznienie, dodatkowo nakrecasz sie ze sie spoznia.

Dołączona grafika                                    

#1160 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 29 luty 2012 - 12:44

Wyświetl postUżytkownik A g n i e s z k a dnia 28 luty 2012 - 14:57 napisał

Hej ja mam pytanie. Okres spóźnia mi się już tydzień. Zrobiłam 2 testy ciążowe ale oba wyszły negatywnie. W sumie niema żadnych innych objawów które mogły by świadczyć o ciąży ale bardzo martwi mnie ten spóźniający się okres bo zazwyczaj miesiączkuję regularnie. Miałam ostatnio sporo stresów, leków, wyjazdów i piłam sporo alkoholu ale czy czynniki mogą wpływać na aż tak duże opóźnienie miesiączki? Proszę was o jakąś radę.
Agnieszka

Stres, leki, alkohol, wyjazdy mogą mieć na to wpływ, więc uspokój się, bo pewnie niebawem się pojawi :)

Wyświetl postUżytkownik anuhha dnia 25 luty 2012 - 11:22 napisał

HEJ.. mam pytanko . 6 dni temu kochalam sie z facetem wszystko zakonczylo sie we mnie ... chcemy miec dziecko tylko problem w tym ze dostalam dzis miesiaczke ... ;( czy to znaczy ze nie jestem w ciazy ???

Trudno przewidzieć... U niektórych kobiet pomimo tego, że są w ciąży miesiączka bądź coś, co ją przypomina występuje. Ja nie miałam, ale moja szwagierka dostała okres mimo że w ciąży jest (co potwierdził test i lekarz). Zrób test, a wszystko się wyjaśni. A jeśli nawet w ciąży nie jesteś możecie próbować dalej, więc uszy do góry ;)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych