Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Czy jestem w ciąży?

ciąza dziwaczny okres ciąża SEX CIĄŻA PREZERWATYWA GUMKA

1194 odpowiedzi w tym temacie

#1181 patrynio18

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 05 maj 2012 - 19:45

nie jesteś;d
Sam sprawdź ;)

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#1182 Klauddynkaa1502

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 06 maj 2012 - 10:47

Hej. Od listopada brałam tabletki antykoncepcyjne przez 6 miesięcy. W maju postanowiłam zrobić przerwe i zmienić mercilon na inne. Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem z prezerwatywa, która nie pekla i wszystko było ok, nawet nie skończył we mnie tylko wyciągnął przed wytryskiem. Mam dni płodne. Jak brałam tabletki nie myślałam o tym czy mogę zajść w ciążę bo i tak zawsze było z gumka. Niestety teraz zaczynam się denerwować. jak duże sa szanse za jestem w ciąży?

#1183 Lady Vila

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 06 maj 2012 - 10:56

Jeśli Twój partner nie miał wytrysku w Twoim ciele, to możesz być spokojna. Gdyby wytrysk nastąpił, to tuż przed nim jest faza tzw. kropelkowania (nie jest to jeszcze wytrysk właściwy, ale nawet minimalna ilość spermy może doprowadzić do zapłodnienia).

Myślę jednak, że nie masz się czym przejmować, chociaż różnie to w życiu bywa...

Użytkownik Lady Vila edytował ten post 06 maj 2012 - 12:15

Krytyczna, wymagająca, czasami słodka, czasem upiorna - ale zawsze z tego zadowolona...

Dołączona grafika Dołączona grafika

http://zlotemysli.pl/vilandra,1/ http://mindvictory.blogspot.com

#1184 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 06 maj 2012 - 12:11

Szanse są żadne. Przecież się zabezpieczyliście, nie doszło do uszkodzenia prezerwatywy, a w dodatku Twój chłopak nie skończył w Tobie. Nie wydarzyło się więc nic, co mogłoby prowadzić do zapłodnienia. Nie panikuj :)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

#1185 Klauddynkaa1502

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 06 maj 2012 - 12:32

Dziękuję bardzo, trochę się uspokoiłam :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1186 Hanadai

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 06 maj 2012 - 18:33

Ja za to doskonale wiem, jak rozpoznać, czy jest się w ciąży:
Jeżeli nie dostałaś miesiączki, ale miałaś bóle brzucha jak na okres, które ustały po pewnym czasie i równocześnie przez kilka dni bolały cię piersi - możesz być pewna, że jesteś w ciąży.

Użytkownik Hanadai edytował ten post 06 maj 2012 - 18:34

#1187 niepewna..

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 07 maj 2012 - 11:13

Wyświetl postUżytkownik Hanadai dnia 06 maj 2012 - 18:33 napisał

Ja za to doskonale wiem, jak rozpoznać, czy jest się w ciąży:
Jeżeli nie dostałaś miesiączki, ale miałaś bóle brzucha jak na okres, które ustały po pewnym czasie i równocześnie przez kilka dni bolały cię piersi - możesz być pewna, że jesteś w ciąży.
Nie wiem czy to prawda, ale bardzo możliwe. Za to w moim otoczeniu najbardziej pewnym objawem jest twarde podbrzusze. Należy wstać rozluźnić się i dotknąć podbrzusza tuż nad wzgórkiem łonowym. W moim przypadku się sprawdziło, mimo iż lekarz nie potwierdził ciąży(można przeczytać w pierwszym poście na poprzedniej stronie).

#1188 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 07 maj 2012 - 20:23

Wyświetl postUżytkownik Klauddynkaa1502 dnia 06 maj 2012 - 10:47 napisał

Hej. Od listopada brałam tabletki antykoncepcyjne przez 6 miesięcy. W maju postanowiłam zrobić przerwe i zmienić mercilon na inne. Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem z prezerwatywa, która nie pekla i wszystko było ok, nawet nie skończył we mnie tylko wyciągnął przed wytryskiem. Mam dni płodne. Jak brałam tabletki nie myślałam o tym czy mogę zajść w ciążę bo i tak zawsze było z gumka. Niestety teraz zaczynam się denerwować. jak duże sa szanse za jestem w ciąży?

nie mam pytań :bag:

jakim cudem powiedz nam szczerze miałabyś być w ciaży? kolejna która wierzy w plemniki ninją przechodzące przez lateks? ehh :/
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#1189 Maria-Livia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 10 maj 2012 - 13:09

MOJE - na temat-czy jestem w ciąży? --------- Nie chciałabym być uznana za kogoś zarozumiałego, lecz sama przyznałaś - odnoszę się do pierwszego postu - że na "takie rzeczy" jest jeszcze za wcześnie. Poza tym, moim zdaniem, uprawiać to można może raczej kartofle na polu, albo sport. W każdym razie ja, jako ja, nie wiem czy publicznie otwierane rozmowy na takie tematy, choć są w modzie, są tak autentycznie konieczne. Ale, zwłaszcza dziewczyna, czy kobieta -bez różnicy - powinna zachować własną subtelność, coś nieskażonego, i jedynego jak nieodkryty do końca unikat..... Coś szczególnego... i taka właśnie powinna być Kobieta. "Dzisiaj", poprzez przeciętność i zwyczajność nie ma już chyba...takich Aniołów na ziemi. :lagodny: Potem zdzwienie, dlaczego i sami, swoją drogą też zepsuci mężczyżni, nie szanują własnych partnerek, i tzw. płci pięknej.... Lecz gdzie to Piękno? - w tak wiadomej rzeczywistości. - W faktach, które niekiedy przerażają.Załączona grafika: a613a38949252c92fe5550e30c9e47ac - patrzy na kwiat.jpg

#1190 ciekawa89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 22 maj 2012 - 20:31

Witam mam pytanko :) Czy jest jakieś prawdopodobienstwo zajścia w ciąże podczas okresu ?? Moja miesiączka zaczeła się 17.05.2012 zazwyczaj trwa 4 do 5 dni ale juz w sobote(19.05.2012) nie miałam krwawienia. Współczyłam z narzeczonym w sobote(19.05.2012)bez zabezpieczenia i do konca i doszedł we mnie . Moje cykle trwaja co 28 dni i sa regularne. I jeszcze dodam że w niedziele(20.05.2012) też nie wystąpiło krwawienie. Prosze o pomoc:)

#1191 Czarny Lokaj

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 59 postów

Napisano 22 maj 2012 - 20:37

Jest możliwe zajście w ciążę podczas okresu.
"Żyjemy w czasach obłędu. Obłędu udzielonego. W świecie bezmyślnych maszyn, ślepej techniki i coraz bardziej odhumanizowanych istot ludzkich. (...)
Ogarnia nas i pochłania coraz większe szaleństwo i chaos."
A.A.D.

"Nie ma nadziei na przyszłość - oświadczył Śmierć.
- Więc co nas tam czeka?
- Ja.
- Ale poza Tobą ? - Śmierć spojrzał na niego ze zdziwieniem.
- Słucham?
Sztorm nad nimi osiągnął szczyt. Jakaś mewa przeleciała obok nich, tyłem.
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
T. Pratchett

#1192 ciekawa89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 22 maj 2012 - 20:43

Wyświetl postUżytkownik Czarny Lokaj dnia 22 maj 2012 - 20:37 napisał

Jest możliwe zajście w ciążę podczas okresu.

Właśnie raz piszą że można raz że nie można i właśnie nie wiem ??.. Nie ukrywam cieszyła bym się jak bym zaszła w ciąże :)

#1193 Papitta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 23 maj 2012 - 10:19

Organizm kobiety jest jednak trochę nieprzewidywalny i w czasie miesiączki tak samo możesz zajść w ciążę :) Myślę, że za jakiś tydzień może już sprobować wykonać test ciążowy.

#1194 ciekawa89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 23 maj 2012 - 12:29

Wyświetl postUżytkownik Papitta dnia 23 maj 2012 - 10:19 napisał

Organizm kobiety jest jednak trochę nieprzewidywalny i w czasie miesiączki tak samo możesz zajść w ciążę :) Myślę, że za jakiś tydzień może już sprobować wykonać test ciążowy.

Myślałąm żeby wiecej poczekać np do nastepnej spodziewanej miesiączki :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#1195 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 23 maj 2012 - 18:40

Wyświetl postUżytkownik ciekawa89 dnia 22 maj 2012 - 20:31 napisał

Witam mam pytanko :) Czy jest jakieś prawdopodobienstwo zajścia w ciąże podczas okresu ?? Moja miesiączka zaczeła się 17.05.2012 zazwyczaj trwa 4 do 5 dni ale juz w sobote(19.05.2012) nie miałam krwawienia. Współczyłam z narzeczonym w sobote(19.05.2012)bez zabezpieczenia i do konca i doszedł we mnie . Moje cykle trwaja co 28 dni i sa regularne. I jeszcze dodam że w niedziele(20.05.2012) też nie wystąpiło krwawienie. Prosze o pomoc:)

jeśli okres ma REGULARNY, to zajscie w ciaze nie jest mozliwe w czasie okresu, pod warunkiem że cykl jest długi czyli np 28dni, bo owulacja jest w 14-18dniu cyklu, nawet biorac pod uwage że plemniki moga zyc 3 dni to ciaza jest niemozliwa.

jednak jesli cykl jest krotki albo nieregularny, to nigdy nie wiesz ;)
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych