Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Jak stworzyć dobrego bloga?

25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Rozum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 09:05

Może nawet nie wiesz, jak bardzi interesująca jest tematyka Twojego bloga. A może po prostu wiesz jak go wypozycjonować? Właśnie, bo jeżeli ktoś chce zwiększyć liczbę odwiedzin to powinien zainwestować w pozycjonowanie. No, ale to już w przypadku profesjonalnych blogów.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 Sasha90

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 23 luty 2012 - 17:40

Ja bardzo chwale sobie blogi na onecie. Notki pisane nie znikają, nic się samo nie kasuje(co na blog.pl czasami się zdarzało właśnie) i ogólnie wszystko jest ok. Miałam kiedyś bloga na onecie, prowadziłam go jakiś czas, potem go usunęłam(sama nie wiem czemu) i założyłam sobie nowy. Ale to tylko moje zdanie. :)
Jeśli chcecie, to wpadajcie. Zapraszam. :)
www.sasha90.blog.onet.pl

#23 jordache

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 10:43

Darmowy host dla bloga to może być dobra rzecz na początek, ale i tak wkurzałyby mnie reklamy i powiazania.
Tak czy siak, gdy blog jest ustabilizowany, ma swoich czytelników, ja przeniosłem go na profesjonalny hosting do 2be.pl. Ile to tam kasy - coś stówka rocznie, a mam zapewnioną stabilność, obsługę itd. No i nie ma tych reklam. Blog od razu wygląda bardziej profesjonalnie. No, a mamy też wtedy większe możliwości zarządzania.

#24 Przemkokali

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 21 marzec 2012 - 12:08

Wyświetl postUżytkownik Rozum dnia 25 styczeń 2012 - 09:05 napisał

Może nawet nie wiesz, jak bardzi interesująca jest tematyka Twojego bloga. A może po prostu wiesz jak go wypozycjonować? Właśnie, bo jeżeli ktoś chce zwiększyć liczbę odwiedzin to powinien zainwestować w pozycjonowanie. No, ale to już w przypadku profesjonalnych blogów.
Powiedziałbym tak - nie musi być wcale profesjonalny blog, jeżeli ktoś wierzy w to co robi oraz chce zaistnieć w sieci to może ta osoba sama pozycjonować wystarczy czytać dużo artykułów na ten temat lub/i zapisać się na emailowy kurs pozycjonerski. Później z biegiem czasu może zainwestować w profesjonalne usługi bądź, korzystać ze swoich własnych, nabytych już umiejętności

Wyświetl postUżytkownik jordache dnia 19 marzec 2012 - 10:43 napisał

Darmowy host dla bloga to może być dobra rzecz na początek, ale i tak wkurzałyby mnie reklamy i powiazania.
Tak czy siak, gdy blog jest ustabilizowany, ma swoich czytelników, ja przeniosłem go na profesjonalny hosting do 2be.pl. Ile to tam kasy - coś stówka rocznie, a mam zapewnioną stabilność, obsługę itd. No i nie ma tych reklam. Blog od razu wygląda bardziej profesjonalnie. No, a mamy też wtedy większe możliwości zarządzania.
Osobiście korzystam z usług proserwera i jestem bardzo zadowolony. Każdy kto chce mieć dobry start w internecie to ich usługi wystarczą.
Interesujesz się informatyką? Może chcesz śledzić newsy ze świata technologii?
http://tutnetorg.xaa.pl/
Zapraszam

#25 jakanu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 12 kwiecień 2012 - 10:31

Ja zdecydowałem sie na płatny hosting, z darmowymi jest za dużo problemów...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 skate06

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 15 kwiecień 2012 - 15:07

Ja mam bloga na blogspot.com i jestem zadowolony. Plusem jest to, że jest to połączony z google co daje mi lepszy ruch. Dodaję codziennie jedną notkę, a dziennie wchodzi na mojego bloga 50-100 osób, więc mam się z czego cieszyć. A tu mój blog http://muzyka-tojestto.blogspot.com
Nowe piosenki, nowe teledyski? Zajrzyj tu: http://muzyka-tojestto.blogspot.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych