Najsłodszy Sms Jaki Dostaliscie...:p
Rozpoczęty przez klapouchy, 04 lis 2005 21:47
365 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 maj 2011 - 17:17

Nie pamiętam treści tego sms-a , ale był on od "kolegi" poznanego w internecie z zyczeniami na dzien kobiet , bardzo miłymi. Myślałam , że on już o mnie nie pamięta , a jednak ; ) A także życzenia od mojego brata na moje 16 -naste urodziny były piękne
W każdym momencie naszego życia jedną nogą tkwimy w świecie baśni, a drugą w otchłani piekieł.

Kasia R.
Napisano 23 maj 2011 - 19:00
Ja co kilka miesięcy dostaję takie słodkie wiadomości: "za 10 dni stracisz możliwość wykonywania połączeń. prosimy o doładowanie konta"...
A tak na serio: zachowałam wszystkie te szczere życzenia, z jakiejś okazji lub zupełnie nie, przysłane od serca i wtedy, gdy zupełnie się ich nie spodziewałam. Nie ważne co, ważne od kogo i dlaczego. W SMSach trudno zawrzeć wszystko, ale proste: Miło, że napisałaś, Dziękuję,
to naprawdę dużo i nie trzeba kombinować na siłe z jakimiś wierszykami.
Życzenia prosto z serca, albo chociaż z głowy są warte o wiele więcej.
Pozdrawiam!
A tak na serio: zachowałam wszystkie te szczere życzenia, z jakiejś okazji lub zupełnie nie, przysłane od serca i wtedy, gdy zupełnie się ich nie spodziewałam. Nie ważne co, ważne od kogo i dlaczego. W SMSach trudno zawrzeć wszystko, ale proste: Miło, że napisałaś, Dziękuję,
Życzenia prosto z serca, albo chociaż z głowy są warte o wiele więcej.
Pozdrawiam!
Napisano 05 maj 2012 - 10:04
Ten najbardziej mi się spodobał 
Przypomniało mi się jak oglądaliśmy mecz i zasnełaś przytulona do mnie.
Słodko wyglądałaś
:*
albo ten:
Mineło już pół roku a my nadal ze sobą jesteśmy :-)
Chce Ci powiedzieć że nie jesteś dla mnie zwyczajną dziewczyną z którą tylko jestem.
Jesteś dla mnie bardzo ważna. Bardzo Cię kocham i chce z Tobą być naprawde długo.
Jesteś moim ideałem;*dla którego zrobie wszystko.
.
Żądam od ciebie tylko jednego. Miłości

Dobranoc ;*;*;*
Przypomniało mi się jak oglądaliśmy mecz i zasnełaś przytulona do mnie.
Słodko wyglądałaś
albo ten:
Mineło już pół roku a my nadal ze sobą jesteśmy :-)
Chce Ci powiedzieć że nie jesteś dla mnie zwyczajną dziewczyną z którą tylko jestem.
Jesteś dla mnie bardzo ważna. Bardzo Cię kocham i chce z Tobą być naprawde długo.
Jesteś moim ideałem;*dla którego zrobie wszystko.
Żądam od ciebie tylko jednego. Miłości
Dobranoc ;*;*;*
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych