Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

problemik - prosze o jakies rady

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 proksi85

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 15 listopad 2007 - 23:33

Moze moj problem nie nadaje sie do tego tematu antykoncepcji ale pisze tu bo wiecej osob wchodzi :P chodzi o to ze podczas stosunku odczuwam bol przy/u wejscia do pochwy.. straszny bol... bylam u ginekologa 2x najpierw stwierdzil infekcje typu grzybiczego dal mi i chlopakowi tabletki i masc. Objawy infekcji minely ale zostal ten ból niestety :( za drugim razem przepisal mi chyba gynazol z aplikatorem bo myslal ze to nadal przez te grzybki :bag: ale kurcze od tej pory minely 2 m-ce a ja nadal nie moge sie komfortowo kochac, co najgorsze nie moge tak czesto jak bym chciala...

Bol to jak mowilam u wejscia do pochwy, takie niby to pieczenie, nieprzyjemne tarcie, jakby otworek byl za maly. nawet z tamponem czuje sie niekomfortowo. co moge jeszcze zrobic? co jak inny gin. nic nie stwierdzi? :( :mruga: :(

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Laluna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 16 listopad 2007 - 00:05

Hmm... moze taka twoja natura ze masz... "mały rozmiar' moze poprostu chlopak Cie obciera co powoduje pieczenie i bol. Ja bym proponowala sprobować zeli nawilzających ewentualnie skonsultowac z drugim lekarzem, bo w zasadzie warto miec zawsze dwie opinie do porownania. www.ginweb.pl <- - - tu znajdziesz kontakty do dobrych ginow.
Ale najpierw zobacz jak bedzie z zelem

#3 proksi85

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 16 listopad 2007 - 18:02

Ale wczesniej nie mialam zadnych problemow... dopiero po tym jak sie wyleczylam z infekcji mam klopoty

#4 Aga_studentka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 19 listopad 2007 - 09:34

myślę, że faktycznie powinnaś iść do drugiego ginekologa, może on coś ci pomoże :)
to, że odczuwasz ból to może dlatego, że twoja błona dziewicza jest grubsza i musi minąć więcej czasu, żeby pękła do końca. To zależy też od sprzętu faceta. jak jest troche mniejszy od innych to może nie przerwał do końca błony. ale to nie powód do kompleksów! każda błona ma inną grubość, jedna cieńsza druga grubsza, to sama natura. ja miałam podobnie, przez pięć miesięcy, odczuwałam ból, przy wejściu no i w trakcie czasem. ale minęło :)))) i teraz jest wszystko ok :) to żywy organizm, każdy reaguje inaczej, bo każda z nas jest inna:)

Użytkownik Aga_studentka edytował ten post 19 listopad 2007 - 09:35

#5 proksi85

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 23 listopad 2007 - 22:09

ale to nie sa moje poczatki ;d;d moja blona wydaje mi sie ze nie powinna przeszkadzac tylko po prostu te wargi u wejscia do pochwy bola w sumie to nawet przy dotyku. zachorowalam i myslalam ze sie wyleczylam ale bol pozostal...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Laluna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 29 listopad 2007 - 01:34

skonsultuj to z drugim lekarzem. Jesli nei odczuwasz swedzenia, miejsca bolace nie sa zaczerwienione albo opuchniete to nie panikuj, ale napewno nie pozostawiaj sprawy samej sobie.
Może powinnas tez zmienić bielizne na bawełnianą, dobrej jakości. To tez ma spore znaczenie.

#7 Karolina_

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3229 postów

Napisano 29 listopad 2007 - 09:20

Ja też tak miałam niemal za każdym razem, ból nie do wytrzymania, opór, tarcie przy współżyciu, które bolało. I mnie pomogla zmiana pozycji. Czuję pełen komfort, zero bólu. Kiedy znów próbujemy wrócić do starej, sprawdzonej - bolesnej pozycji, ból powraca - ja radziłabym trochę poeksperymentowac. :) Zwyczajnie może nie pasuje Ci dany kąt. :) Jeśli ból nie minie, poradz się innego lekarza. :)
Dołączona grafika

"Chcę w księżycu tulić Cię, kochać tak bez pojęcia..."

#8 tinta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 07 luty 2012 - 15:46

Jest taka wada wrodzona, kość przy kroczu jest szpiczasta i przeszkadza. Leczy się to operacyjnie.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 Althaea

~.~

• HalfMod
  • 2306 postów

Napisano 08 luty 2012 - 12:22

tinta - i po co się bawisz w archeologa i odkopujesz temat z 2007r?

Dołączona grafika

Mail: althaea@poczta.pl
GG: 12532877

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych