Kupuję w empiku i księgarniach, wybieram też książki z bibloteki domowej mojej mamy setki ciekawych egzemplarzy. Od przygodówek, kryminałów, sensacji po romanse.
Gdzie kupujecie książki?
Rozpoczęty przez Akirak, 21 paź 2007 13:51
152 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 grudzień 2007 - 21:29

Nie wyobrażam sobie jak możecie kupić książkę w necie
JA zanim kupię książkę muszę ją przewertować, ocenić jaką ma wartość, masa tego jest. Średnio książkę wybieram ponad godzinę wiec sklep internetowy odpada.
Kupuję w empiku i księgarniach, wybieram też książki z bibloteki domowej mojej mamy setki ciekawych egzemplarzy. Od przygodówek, kryminałów, sensacji po romanse.
Kasia R.
Napisano 22 grudzień 2007 - 21:50
W księgarni, Empiku albo na allegro.
" Miłość bezinteresowna daje szczęście, a interesowna pieniądze "
" Miłość od pierwszego wejrzenia należy traktować z przymrużeniem oka "
" Miłość to jest to, co pozostaje, gdy już zabrane jest wszystko "
" Miłość łączy serca, a przyjaźń umysły "
" Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra nie na jednej, ale na wszystkich strunach serca "
" Miłość od pierwszego wejrzenia należy traktować z przymrużeniem oka "
" Miłość to jest to, co pozostaje, gdy już zabrane jest wszystko "
" Miłość łączy serca, a przyjaźń umysły "
" Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra nie na jednej, ale na wszystkich strunach serca "
Kasia R.
Napisano 06 styczeń 2008 - 20:37
Używane na Allegro - wyszukuję okazji, gdzie np. jest licytacja od 1 zł i mało osób interesuje się aukcją, już nieraz udało mi się kupić książki w świetnym stanie za 3 czy 5 zł. Tylko niestety te koszty przesyłki zabijają.
Nowe w zasadzie tylko w Empiku.
Nowe w zasadzie tylko w Empiku.
Zwrot angielskiego podatku - przewodnik dla początkujących.
Napisano 02 listopad 2008 - 23:30
Empik, ale lubię także szperać jak mam mniejsze fundusze w antykwariatach, często można znaleźć książki prawie nowe za b. niską cenę
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść,
Niepokonanym.
Wśród tandety lśniąc jak diament,
Być zagadką, ktorej nikt
Nie zdąrzy zgadnąć nim minie czas"
Niepokonanym.
Wśród tandety lśniąc jak diament,
Być zagadką, ktorej nikt
Nie zdąrzy zgadnąć nim minie czas"
Napisano 03 listopad 2008 - 13:22
Matras, Empik, internetowe sklepy, antykwariat, allegro
Napisano 14 listopad 2008 - 10:38
Ja też zazwyczaj korzystam z dobrodziejstw biblioteki. Niemniej jednak czasami jest tak, że zarażony jestem jakąś książką, której aktualnie w bibliotece nie ma (lub jest wypożyczona) - wtedy truchcikiem biegnę na Merlin'a lub Allegro
Tutaj - NAJWIĘKSZY W EUROPIE PORTAL zajmujący się BEZPŁATNĄ PROMOCJĄ PIŁKARZY :) - Nasz rodzimy - polski projekt :)
Napisano 14 listopad 2008 - 11:45
Użytkownik tentrick dnia 14.11.2008, 10:38 napisał
Ja też zazwyczaj korzystam z dobrodziejstw biblioteki. Niemniej jednak czasami jest tak, że zarażony jestem jakąś książką, której aktualnie w bibliotece nie ma (lub jest wypożyczona) - wtedy truchcikiem biegnę na Merlin'a lub Allegro 
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych