jaka najlepsza muza na imprezę? tylko nie sama techniawa:P
Rozpoczęty przez reguska, 13 maj 2005 14:59
72 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 17 maj 2005 - 17:03
Moim zdaniem najlepsza muzyka na imprezy jest poprostu muzyka taneczna. Oczywiscie jest to tez uzaleznione od osob ktore sa na tej imprezie, osobiscie lubie tanczyc i nie lubie techno, wole bardziej rytmiczne piosenki przy ktorych mozna sie pogimnastykowac
poza tym jak sie impreza dobrze rozkreci to juz bez roznicy jest mi co za muzyka leci (byle nie techno!) znam ludzi ktorzy w polowie imprezy juz bawia sie nawet przy Bialym Misiu hehe
Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam
Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam
...::: Faceci sa jak kwiaty - 50% chwastow, 50% narcyzow :::...
Napisano 17 maj 2005 - 18:07

mloda102 napisał:
Oczywiscie jest to tez uzaleznione od osob ktore sa na tej imprezie
Jesteśmy sumą doświadczeń
Arms Akchemy
Arms Akchemy
Napisano 17 maj 2005 - 18:10
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wazne gdzie i przy czym sie bawisz ale najwazniejsze jest "z kim" sie bawisz, bo jak jest dobre towarzstwo to mozesz siedziec nawet w piwnicy przy sloiku ogorkow a i tak bedziesz wspominac impreze jeszcze dlugo dlugo
...::: Faceci sa jak kwiaty - 50% chwastow, 50% narcyzow :::...
Kasia R.
Napisano 18 maj 2005 - 20:28
Przyznam szczerze ze fajnie tez sie bawi przy muzyce disco -polo jest taka taneczna hehe
ale ogolnie to na imprezie kazdy gatunek jest fajny przy wszystkim sie dobrze bawie
Miłość - jest największą goryczą i słodyczą
Nie należy rezygnować z marzeń. To one dodają piękna naszemu życiu!
Nie należy rezygnować z marzeń. To one dodają piękna naszemu życiu!
Napisano 01 sierpień 2005 - 23:36
Ostatnio z kumplami zorganizowalismy imprezke bylo ok 30 osób. :hyhy: Mase browarka i oczywiscie kazdy rodzaj muzy. Szczerze to najlepsza zabawa byla przy wałkach typu "Mydełko Fa szalalalalala" albo "13 wszystko zdarzyc sie moze"!!
Bardzo milo wszyscy wspominaja imprezke i planujemy za niedlugo powtorzyc te spotkanie przy muzie DICHO POLO czy jak sie to nazywa !!!!!!
Bardzo milo wszyscy wspominaja imprezke i planujemy za niedlugo powtorzyc te spotkanie przy muzie DICHO POLO czy jak sie to nazywa !!!!!!
Napisano 03 sierpień 2005 - 22:16
Hmmnnn...
najpierw na rozruszanie: Nu Beez - This Is How We Do It [Proton Mix], Sedat - Take Me [Se Soir], Never Let It Go, Antoine Clamaran - Get Up .... pozniej troche tribali konkretnych Bando - Veinte Centimos, Boriqua Tribez - Feto [Valentino Kanzyani Edit], Vargez - Hard Latin .... potem jeden lajcik na ochloniecie Studio 45 - First Round [Original Mix] ..... potem cos na deser... Way Out West - Killa .. szybka zmiana na Danilo Vigorito - Imaginary Boy i Timo Mass - Purple ... i jush wolniej Heiko Laux - Palm Cove ... i jeszcze wolniej Lemongrass - Once Along The Way ... na koniec wykrecony Orbital - DWR BUDR dla ekstazy ... itd itddd
Dawkowac w wiekszych ilosciach, udanych imprez....
najpierw na rozruszanie: Nu Beez - This Is How We Do It [Proton Mix], Sedat - Take Me [Se Soir], Never Let It Go, Antoine Clamaran - Get Up .... pozniej troche tribali konkretnych Bando - Veinte Centimos, Boriqua Tribez - Feto [Valentino Kanzyani Edit], Vargez - Hard Latin .... potem jeden lajcik na ochloniecie Studio 45 - First Round [Original Mix] ..... potem cos na deser... Way Out West - Killa .. szybka zmiana na Danilo Vigorito - Imaginary Boy i Timo Mass - Purple ... i jush wolniej Heiko Laux - Palm Cove ... i jeszcze wolniej Lemongrass - Once Along The Way ... na koniec wykrecony Orbital - DWR BUDR dla ekstazy ... itd itddd
Dawkowac w wiekszych ilosciach, udanych imprez....
Yes Sir! I Can Hardcore!
Napisano 05 sierpień 2005 - 19:07
Cytat
PUNKROCK!!!!!! Punkrock i pogo
ja jednak na swoich imprezach puszczałam takie, do których fajnie jest potańczyc i pośpiewac

Rano wstaje słońce,
budzi się miasto,
budzę się ja,
to kolejna czysta kartka
w moim życiu
mam nadzieję,
że jej nie zmarnuję.
Kasia R.
Napisano 06 październik 2005 - 17:21
Użytkownik Neo dnia 5.08.2005, 22:19 napisał
Punkrock jest dobry do tańczenia i śpiewania 
No jeszcze Disco Polo jest niezłe.