Miesiączka i ciąża ...
Rozpoczęty przez Iveeee, 09 paź 2007 18:54
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 styczeń 2012 - 20:02

Taki właśnie mam zamiar, bo jakoś nie daje mi ta cała sytuacja spokoju, tym bardziej , że na zdjęciu z usg widać niby pęcherzyk ciążowy
A może to było coś innego a mój ginekolog się pomylił....
Kasia R.
Napisano 05 luty 2012 - 00:03
Witam, ja mam podobny przypadek. Z moim narzeczonym staramy się o dziecko... Miesiączka spóźniła mi się 1 dzień wiec to nic wielkiego.. Ale zaokrąglił mi się brzuszek, nigdy nie byłam za specjalnie szczupła:) ale teraz przybrał dziwny kształt, choć schudłam 3 kg. Podczas miesiączki pojawiły się skrzepy i nie które są nawet spore...ostatnio pojawiły się skurcze w podbrzuszu..Z apetytem również mam podobnie tzn raz mam tak że zjadłabym ogórka kiszonego czy inną zachciankę a raz nie mam wcale ochoty na jedzenie. Mam również zmienne nastroje...Na dodatek, czuje jakieś dziwne coś w brzuchu..Co o tym myślicie? Czy mogę być w ciąży?Czy to mogą być ruchy dziecka?
Napisano 05 luty 2012 - 11:09

Użytkownik ewelin920 dnia 05 luty 2012 - 00:03 napisał
Witam, ja mam podobny przypadek. Z moim narzeczonym staramy się o dziecko... Miesiączka spóźniła mi się 1 dzień wiec to nic wielkiego.. Ale zaokrąglił mi się brzuszek, nigdy nie byłam za specjalnie szczupła:) ale teraz przybrał dziwny kształt, choć schudłam 3 kg. Podczas miesiączki pojawiły się skrzepy i nie które są nawet spore...ostatnio pojawiły się skurcze w podbrzuszu..Z apetytem również mam podobnie tzn raz mam tak że zjadłabym ogórka kiszonego czy inną zachciankę a raz nie mam wcale ochoty na jedzenie. Mam również zmienne nastroje...Na dodatek, czuje jakieś dziwne coś w brzuchu..Co o tym myślicie? Czy mogę być w ciąży?Czy to mogą być ruchy dziecka?
Napewno w początkowej fazie ciąży nie czuje się ruchów dziecka. W zależności od osoby, jej postury ale czuje się srednio w 17-20 tyg ciąży. Co do zachcianek to niewiem ja takowych w obu ciążach nie miałam, raczej jak zawsze czasem ma się ochotę na slodkie a czasem na kwaśne. Test możesz wykonać (choć mi dopiero 2 wyszedł poprawnie).
Kasia R.
Napisano 10 luty 2012 - 22:33
Wystarczy wybrać się do lekarza, by nie mieć żadnych zastrzeżeń.
Użytkownik roska930 edytował ten post 11 luty 2012 - 12:39
Ostatnie frazy z forum
- ból jajnika po miesiączce przyczyny
- ciąża a okres
- jakie tabletki na poronienie w pierwszych tygodniach ciazy
- kto miał 2 kreskę na teście ciązowym bardzo nie widoczną a jednak był w ciązy!!
- czy mozna zajsc w ciaze poprzez dostanie sie spermy przez tyłek
- ból jajnika-objawy,przyczyny
- jak opóźnić okres
- kalendarz dni plodnych i nieplodnych
- objawy ciąży forum
- ból jajnika w 4 tygodniu ciąży
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty