Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

lekkie loki a grzywka?

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kasia20068

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 29 wrzesień 2007 - 22:08

Nie wiem co mam zrobic z wlosami....? mam zamiar pójść do fryzjera gdyz chce cos zmienic w konu ale troche sie boje. Ostatnio mam ochotę zrobić sobie grzywke z tym ze zmoje wlosy są takie do ramion lekko kręcone i nie wiem czy grzywka to dobry pomysl... bo ogolnie to mam teraz taka grzywke do polowy nosa i wcale mi sie nie kreci tak bardzo jak reszta wlosow ale zastanawiam sie czy jak ja skróce to nie bedzie sie przypadkiem krecic? a i nie wiem czy zrobic sobie grzywke taka bardziej prosta czy raczej postrzepiona?co radzicie ...? z gory dzieki za rady:)

"Psy patrza na nas z szacunkiem, koty z pogardą a świnie jak na równych sobie"
-Winston Churchill

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Wjola

Czekoladoholiczka xD

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2705 postów

Napisano 29 wrzesień 2007 - 22:12

Chętnie bym Ci pomogła ale moge tylko doradzić jedno: zapytaj sie fryzjera :) Po pierwsze on bedzie Cie widział i sie zna na tym- wybierze coś co Co bedzie pasować. Oddaj sie w ręce specjalisty :D wiem że cięzko zaufac ale ja spróbowałam, zrobiłam mega zmiane i nie żałuje :) a wogóle to najlepiej jakbys sie dała u jakiegos faceta obciąć. oni zupełnie inaczej patrzą... odwagi i powodzenia

#3 kasia20068

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 29 wrzesień 2007 - 22:17

hehehe noooo odwagi mi własnie brakuje :( kurcze u mnie w okolicy to trudno o faceta fryzjera niestety ...... w sumie to mam fryzjerke do której chodze juz od dosyc dawna wiem ze ona zapewne mi doradzi ale kurcze wolala bym sie na taka zmiane przygotowac psychicznie wczesniej i dowiedziec co inni mysla na ten temat a moze maja jakies doswiadczenia:P boje sie ze odwale sobie grzywe a potem bede sie z nia meczyc bo bede wygladac jak zoombie i straszyc dzieci na drodze :mruga:

"Psy patrza na nas z szacunkiem, koty z pogardą a świnie jak na równych sobie"
-Winston Churchill

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 Wjola

Czekoladoholiczka xD

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2705 postów

Napisano 29 wrzesień 2007 - 22:21

Straszyć nie będziesz napewno :P Ja bym proponowała jakiegos nowego fryzjera ale nie wiem do konca jak to bedzie w twoim przypadku bo jak trafisz na kogoś kiepskiego to szkoda by było :/ A co do męczenia się z włosami to fakt- teraz moja fryzura z układaniem troche mnie wkurza ale co nas nie zabije to wzmocni :) Może inni jeszcze coś doradzą :) Ja sie starałam :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych