Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Dieta jajeczna

53 odpowiedzi w tym temacie

#1 YourDream

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 24 wrzesień 2007 - 21:19

Moja dieta cud to rzez 4 dni po dwa jajka gotowane na twardo na sniadanie obiad i kolacje. mozna pic tylko wode mineralna. Ja schudlam dobre kilogramy dzieki niej. oczywiscie przerwy trzeba robic, np 2 dniowe. ostrzegam ze ta dieta za zdrowa nie jest, moga skutki uboczne byc, mialam raz problemy ze skora, schodzila mi twarzy albo odruchy wymiotne, ale bardzo szybka i skuteczna dieta ;)
Korzystaj z życia :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 SonicBOY

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 179 postów

Napisano 25 wrzesień 2007 - 10:46

Bez sensu YourDream;
Organizm dał Ci oznaki (wymioty) że dieta mu nie pasuje, można schudnąc jedząc do syta, tylko trzeba wiedzieć co jeść i jak:)

#3 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 25 wrzesień 2007 - 10:53

Wyświetl postUżytkownik YourDream dnia 24.09.2007, 21:19 napisał

Moja dieta cud to rzez 4 dni po dwa jajka gotowane na twardo na sniadanie obiad i kolacje. mozna pic tylko wode mineralna. Ja schudlam dobre kilogramy dzieki niej. oczywiscie przerwy trzeba robic, np 2 dniowe. ostrzegam ze ta dieta za zdrowa nie jest, moga skutki uboczne byc, mialam raz problemy ze skora, schodzila mi twarzy albo odruchy wymiotne, ale bardzo szybka i skuteczna dieta ;)

poczytaj o diecie kwasniewskiego jak lubisz jaja.

#4 YourDream

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 26 wrzesień 2007 - 08:10

nie lubie jaj, dlatego mam odruchy wymiotne, odruchy, ale jeszcze niezwymiotowalam. mam te odruchy bo sie juz ich przejadlam, ale ze to skuteczna dieta i szybka to wole sie te 4 dni z przerwami i kolejne 4 dni pomeczyc az bede miala ta moja ukochana wage.

#5 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 26 wrzesień 2007 - 08:13

Wyświetl postUżytkownik YourDream dnia 26.09.2007, 08:10 napisał

nie lubie jaj, dlatego mam odruchy wymiotne, odruchy, ale jeszcze niezwymiotowalam. mam te odruchy bo sie juz ich przejadlam, ale ze to skuteczna dieta i szybka to wole sie te 4 dni z przerwami i kolejne 4 dni pomeczyc az bede miala ta moja ukochana wage.

ta i poziom cholesterolu 2 razy ponad norme :P
kazda dieta która sie opiera na 1 składniku jest zła bo nie dostarcza org potrzebnych substancji
Twoje ciało aż krzyczy tymi odruchami wymiotnymi. ale jak chcesz-spieraj sie z naturą
najwazniejsze by schudnąć, nie? OMG!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 YourDream

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 26 wrzesień 2007 - 08:50

wiem ze to zla dieta, niezdrowa, napisalam to, czesto z niej nie korzystam, wiec raz czy dwa razy na rok moge sie pomeczyc, cialo moje odzyskuje wszystkie niezbedne witaminy:)

#7 SonicBOY

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 179 postów

Napisano 26 wrzesień 2007 - 10:52

MIA: cholesterol nie zagraża na diecie jajecznej kiedy nie dostarcza się węglowodanów;

Yourdream - są lespze sposoby na schudnięcie np: normalna dieta białkowo tłuszczowa albo węglowodanowo białkowa bardzo niskokaloryczna + temogeniki (np: clenbuterixin)

Najlepszy jest clenbuterol, ale używany jest przez kulturystów jako rodzaj dopingu;

#8 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 26 wrzesień 2007 - 10:58

MIA: cholesterol nie zagraża na diecie jajecznej kiedy nie dostarcza się węglowodanów;
faktycznie o tym nie pomyslałam...
na diecie optymalnej tez znikomy %ludzi ma podwyższony poziom bo nie ma węglowodanów,
ale :cenzura: z tym. są inne skutki. jako pierwszy trafny podam efekt powrotu.
na dietrach jednoskładnikowych zachodzi proces odżywiania wew. org, wiec niestety po powrocie do normalnego cyklu metabolicznego szlak wszystko strzela.
ja tam nie wiem, ja sie nie znam , ale Twój organizm sie zna i krzyczy Nie!

#9 SonicBOY

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 179 postów

Napisano 26 wrzesień 2007 - 11:08

Tak MIA ma 100% rację; dieta monoskładnikowa faktycznie jest bez sensu; Zresztą sam organizm "krzyczy" i jeszcze zrobisz siobie tak, że do końca życia nie będziesz mogła patrzeć na jajka :D

Posłuchaj się mnie; znam się na tym;

#10 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 28 wrzesień 2007 - 19:36

Dobrze piszecie! Powinnaś chociaż jakieś witaminy w tabletkach do tego brać.
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

#11 Mmmoniczka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 12 listopad 2007 - 23:32

Mi ta dietka by przypasowała, bo uwielbiam jajka :przewraca: Ale nie zdecydowałabym sie na nią, bo zbyt częste jedzenie jajek jest niezdrowe. Dieta powinna być urozmaicona i wszystkie dity bazujące na jednym produkcie odpadają ( chyba, ze trwa ona jeden dzień :P)

#12 mankid

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 747 postów

Napisano 14 listopad 2007 - 00:15

mnie sie też podoba,rozważę ja w najbliższym czasie,bo jajka ubóstwiam :P
Dołączona grafika

#13 Nat.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4859 postów

Napisano 14 listopad 2007 - 07:05

Nie dla mnie ^_^
Jajek nie trawię. Po kawałku jajka mam odruchy wymiotne. O. ;}

#14 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 17 listopad 2007 - 12:06

Wyświetl postUżytkownik Nat. dnia 14.11.2007, 06:05 napisał

Nie dla mnie ^_^
Jajek nie trawię. Po kawałku jajka mam odruchy wymiotne. O. ;}

hehe moze własnie o to chodzi w tej diecie :D

#15 Nat.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4859 postów

Napisano 17 listopad 2007 - 17:54

Mia, możliwe. ;}
Jednak ja mimo wszystko trzymam się od jajek z daleka ;P
Gdyby mi o to chodziło, to i bez jajek dawałabym radę ^_^

#16 ***KOSMITKA***

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 741 postów

Napisano 17 listopad 2007 - 18:11

nie ma diety cud , tylko wyniszczacie swoj organizm , pozbawiacie go wody i miesni i tak na prawde wielkie g**no bedziecie miec z takich diet , zamiast zaczac sie odpowiednio odzywiac i ruszac to idziecie nalatwizne- zalosne :mlotkiemgo:

#17 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 17 listopad 2007 - 18:50

Wyświetl postUżytkownik ***KOSMITKA*** dnia 17.11.2007, 17:11 napisał

nie ma diety cud , tylko wyniszczacie swoj organizm , pozbawiacie go wody i miesni i tak na prawde wielkie g**no bedziecie miec z takich diet , zamiast zaczac sie odpowiednio odzywiac i ruszac to idziecie nalatwizne- zalosne :mlotkiemgo:

omg dietetyczka od siedmiu bolesci sie znalazła :D
ciekawe czy jeszcze poleci tekstem jak nasza 11 letnia kolezanka która tu niegdys zaglądała ;)
'wystarczy nie jeśc za dużo, zrezygnowac ze słodyczy i cwiczyc, to sie schudnie' :D post na tym poziomie ;)

#18 ***KOSMITKA***

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 741 postów

Napisano 17 listopad 2007 - 20:07

Mia jestes zalosna trenuje fitness , dietetyke mam w jednym paluszku , druga sprawa zeby schudnac trzeba jesc , mam na ten temat o wiele wiecej wiedzy niz ty !!! wiec sie nie wypowiadaj na ten temat bo pojecia nie masz zadnego !

#19 Guest_Mia_*

• Goście

Napisano 17 listopad 2007 - 20:24

Wyświetl postUżytkownik ***KOSMITKA*** dnia 17.11.2007, 19:07 napisał

Mia jestes zalosna trenuje fitness , dietetyke mam w jednym paluszku , druga sprawa zeby schudnac trzeba jesc , mam na ten temat o wiele wiecej wiedzy niz ty !!! wiec sie nie wypowiadaj na ten temat bo pojecia nie masz zadnego !

a skąd Ty to mozesz wiedziec? nie mówie nikomu tu co ma robic. tak sie składa ze mam na ten temat ogromną wiedze, ale doprowadziła mnie ona o krok za daleko wiec sie nie dziele nią z innymi...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 ***KOSMITKA***

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 741 postów

Napisano 17 listopad 2007 - 20:37

a ja sie dziele gdyz zamierzam wlasnie takim osobom pomagac i moge udzielic paru wsazowek co nalezy robic , czyli czego unikac a czego nie , ja nie mowie ze nalezy jesc wedlug jakiegops grafiku itp!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych