Informujemy iż Forumowisko.pl jest członkiem grupy kilku serwisów, które służą internautom.
Serwisy grupy Forumowisko.pl to na przykład:
- Startowisko.pl - alternatywna strona startowa
- FotHost.pl - darmowy hosting plików graficznych
- Blogownia.pl - serwis oferujący zakładanie własnego bloga
- 1k.pl - skracanie adresów internetowych, aliasy, liczniki, shoutboxy
- MyForum.pl - darmowy hosting forów dyskusyjnych
Informuję iż Forumowisko.pl od dnia dzisiejszego będzie oficjalnie widnieć jako jeden z serwisów firmowych Grupy Forumowisko.pl - wszelkie dane domen znajdujących się pod opcją "whois" będą sukcesywnie aktualizowane.
Grupa Forumowisko.pl
Rozpoczęty przez angel, 19 wrz 2007 17:36
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 wrzesień 2007 - 17:36

Kasia R.
Napisano 20 wrzesień 2007 - 15:08

A za to się płaci????????
Napisano 21 wrzesień 2007 - 22:12
Nie. Tak jak wszystko w życiu - i to jest za darmo
(\.../)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russel
Napisano 23 wrzesień 2007 - 01:17
Przejrzałem wszystkie serwisy z czystej ciekawości i niektóre z nich z całą pewnością są wysoce przydatne.
Ja jednak nie znalazłem tu nic dla siebie.
Fotosik/Imageshack & Google - duet niezawodny. ^^
FotHost jako alternatywa może być, choć wypada blado w porównaniu z konkurencją.
Znalezisko.pl sama idea jest niezła, ale nie wiem czy ma to jakiś większy sens, skoro każdy może przy użyciu wyszukiwarki znaleźć potrzebne mu informacje w kilka minut.
Ja jednak nie znalazłem tu nic dla siebie.
Fotosik/Imageshack & Google - duet niezawodny. ^^
FotHost jako alternatywa może być, choć wypada blado w porównaniu z konkurencją.
Znalezisko.pl sama idea jest niezła, ale nie wiem czy ma to jakiś większy sens, skoro każdy może przy użyciu wyszukiwarki znaleźć potrzebne mu informacje w kilka minut.
Kasia R.
Napisano 16 październik 2007 - 15:13
Sprawdza się zasada "co za dużo to nie zdrowo"
Forumowisko jest nie zadbane!! w dziale zarabianie w sieci jest masa SPAMU który nie jest usówany. Zgłaszaliśmy to wielokrotnie ale na marne
Forumowisko jest nie zadbane!! w dziale zarabianie w sieci jest masa SPAMU który nie jest usówany. Zgłaszaliśmy to wielokrotnie ale na marne
Napisano 16 październik 2007 - 16:32
I to oczywiście wina admina.
Rainingman usuwa, ale spamerów dużo.
Rainingman usuwa, ale spamerów dużo.
"Już od dawna wiedziałem, że łatwo można oszaleć. Nietrudno. Nie myślałem jednak, że tak straszliwie łatwo. Z czasem zacząłem coraz lepiej się na tym znać. Tak, że teraz mogę postawić zagadkę: jaka jest najłatwiejsza rzecz na świecie? Oszaleć! I druga zagadka: jaka jest najtrudniejsza rzecz na świecie? Nie oszaleć! Tak więc i ja wniosłem mały wkład do światowej historii zagadek, rebusów, szarad i innych rozrywek umysłowych." Ed.
Napisano 27 listopad 2007 - 20:19
Niektóre linki fajne ... Ale rzeczywiście ... Forumowisko jest zaniedbywane !
Kasia R.
Napisano 28 listopad 2007 - 01:34
To chyba jakaś super hiper tajna specjalistyczna grupa mi się zdaje.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych