DREADY- co wy o tym sadzicie??
Rozpoczęty przez kfiatushek, 12 maj 2005 19:57
381 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 maj 2005 - 19:57

Niedawno wpadlam na pomysl zrobienia sobie dreadow, strasznie sie napalilam na ten fryz. Ale nie jestem jescze do konca przekonana czy warto sobie niszczyc wlosy. Co wy sadzicie o tej nietypowej fryzurze?? Mam dlugie, brazowe wlosy i wiele osob mowi mi ze dready tylko mi je zniszcza.
Nie jestem jescze zdecydowana, mam nadzieje, ze pomozecie mi podjac wlasciwa decyzje.
Nie jestem jescze zdecydowana, mam nadzieje, ze pomozecie mi podjac wlasciwa decyzje.
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 14 maj 2005 - 16:54
Pewna dzieczyna ode mnie ze szkoły miała dredy.Cała szkoła wyzywała ja od brudasa tzn wiekszosc bo ja nic do tej dziewczyny nie miałam.Ludzie sie nie znaja!!!Dredy tez trzeba odpowiednio pielegniowac!!!Ludzie sa zacofani i chyba mysla,ze jak ktos ma dredy to głowy nie myje a to wcale nie prawda!!
Faceci są niezbędni. Tak mówię to ja, całkiem świadoma i trzeźwa=))
Napisano 14 maj 2005 - 20:51
Patrycja86 napisał:
Pewna dzieczyna ode mnie ze szkoły miała dredy.Cała szkoła wyzywała ja od brudasa tzn wiekszosc bo ja nic do tej dziewczyny nie miałam.Ludzie sie nie znaja!!!Dredy tez trzeba odpowiednio pielegniowac!!!Ludzie sa zacofani i chyba mysla,ze jak ktos ma dredy to głowy nie myje a to wcale nie prawda!!
no widzisz.. sa ludzie i TABORETY!!
Napisano 14 maj 2005 - 21:12
dredy to fajna rzecz, tylko byś musiała je pielęgnować, najważniejsze jest to że Ci się to podoba i nie patrz na opinie innych. :rotfl:
Napisano 16 maj 2005 - 15:58
jezeli ktos ma grube wlosy i jest ich duzo, to nie ma sie o co bac,ale musi liczyc sie z tym,ze kiedys bedzie msial je obciac,a wtedy trzeba bedzie je zapuszczac od nowa.ale to nic starsznego. jezeli chodzi o dredy,to jezeli dba sie o nie i pielegnuje, to przez dlugi czas wygladaja super (tylko tzreba umiec to robic)
Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne.
Odpada dylemat: kawa - herbata?
Przyszedłem się kochać...
Napisano 17 maj 2005 - 20:47
zielka napisał:
Heh...........nom jesli dredy robi "specjalistA" to wygladaja super.........
Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych