Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Sposob na szybkie liczenie

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcus123456789

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 71 postów

Napisano 13 wrzesień 2007 - 15:37

Witam
Czy ktos z was ana jakis sposob na szybkie liczenie.
z gory dzieki
:papa:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Moje GG:1110011102100

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 jakas_tam_17

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 659 postów

Napisano 15 wrzesień 2007 - 18:26

kALKULATOR xD

"W mroku świat się zmienia. W mroku, a zwłaszcza w samotności. Pękają wówczas zamki klatki, w której mieszka wyobraźnia, i wszystko może się wyrwać na wolność – absolutnie wszystko."

Stephen King.

#3 maxpio

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 75 postów

Napisano 15 wrzesień 2007 - 22:11

Ćwiczenia, Ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
ja mam takie jedno fajne i często nawet bardzo częstu sobie to robie jak załóżmy gdzieś jadę czy idę to dodaje liczby na rejestyracjach albo np. odejmuję czy mnoże warto sobie pocwiczyć najlepiej jak się jedzie autostradą i stoi jakiś samochód to się robi zawody kto najszybciej np. doda liczby samochodu na rejestracji :P albo powiedzieć zanim zniknie z pola widzenia.... niezła zabawa a zarazem niezłe ćwiczenie polecam :P:)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 Charlotta

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 798 postów

Napisano 29 wrzesień 2007 - 18:22

Ja lubię się bawić w liczenie liter w różnych wyrazach :D Teraz wystarczy że ktoś mi powie wyraz dwunastoliterowy, czasem trzynasto- czy czternastoliterowy a ja raz go powtórzę i w chwili kiedy go powtarzam (nie jakoś wolno ale tak normalnie) to automatycznie potrafię policzyć ile ma liter bo w wyobraźni dzielę go na "części"-po dwie, trzy albo cztery litery :) Na przykład "forumowisko" podzieliłabym tak: forum-o-wisko czyli dwa razy pięć dodać jeden i już widzę ile jest liter :P
Ale nie wiem czy to jakoś pomaga w liczeniu matematycznym, to raczej tylko zabawa :D
! C R A S H D I E T !

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych