Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

słabe krwawienie=miesiączka?czy ciąża?

21 odpowiedzi w tym temacie

#1 ilona.com

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1408 postów

Napisano 11 wrzesień 2007 - 18:14

Tyle razy pomagałam na tym forum i wreszcie przyszedł czas, kiedy i jak potrzebuje od Was rady Drodzy Forumowicze.

Sprawa przedstawia sie następująco: 3 tyg temu miałam okres. uprawialiśmy z chłopakiem petting pod prysznicem, on skonczył gdzies w okolicach mojego brzucha. Leciała woda, byliśmy namydleni żelem, ja miałam okres i tampon.....hmmm tydzień później (nie miałam okresu) również uprawialiśmy petting, sytuacja się rozkręciła, chłopak wszedł we mnie(w gumce!) ale skonczył na zewnątrz.2 dni temu dostałam okres (jesli mozna to tak nazwac....) w 24 dniu (a zazwyczaj mam od 20 do 40 wiec wszystko w normie)no i z tym okresem coś nie tak jest....zazwyczaj pobolewał mnie brzuch, bolały piersi, okres był w miare obfity. Teraz zero bólu piersi, zero bólu brzucha,a okres...jakby go nie było :/ leci troche tylko...to mnie najbardziej zdziwiło.warto dodać ze od 2 tyg chodze jak na szpilkach, cała poddenerwowana, ciagle mysle tylko o tym, czy nie wpadlam :/ mam zamiar zrobic test, ale dopiero jak skonczy mi sie ten dziwny okres....do tego czasu chyba oszaleje :/
Powiedzcie mi, czy sa jakies szanse ze zaszlam w ciaze? jesli nie to co moze byc przyczyna słabego krwawienia? warto dodac, ze zadnych objawow typu: mrowienie w piersiach, metaliczny smak w ustach, zle samopoczucie, nie mam.troche tylko głowa mnie pobolewałąale to zapewne z przemeczenia.i choruje na niedoczynnosc tarczycy, biore tabletki, ktorych przez ostatni tydzien z nieuwagi zapominalam brac.
Prosze o powazne potraktowanie tematu i przede wszystkim odpowiedzi

Edit
dodam, że ten słaby okres mam już 5 dzien...(a zawsze normalny mam 8)
Czy jest ktos kto sie w koncu wypowie ? :(

Użytkownik ilona.com edytował ten post 12 wrzesień 2007 - 19:28

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 anula30

.....(^_^).....

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1875 postów

Napisano 12 wrzesień 2007 - 21:07

szanse sa znikome na ciaze, ale nic nie jest pewne na 100% najlepiej idz do ginekologa, moze to przez to ze niebralas tych tabletek? ale lepiej sie upewnic
"Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych"

Dołączona grafika

Dołączona grafika

http://www.forumowisko.pl/index.php?autoco...h&mid=39935

#3 emilia0

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 16 wrzesień 2007 - 19:00

Sądzę, że nia ma się czego denerwować i bać. Może to być przyczyną Twojego zdenerwowania, stresu , gdzie to pisałaś, że " od 2 tyg. chodzisz jak na szpilkach"a na pewno stres dużo robi w takich sytuacjach....Napisałaś też o tabletkach, że zapomniałaś je wziąć, w tym akurat Ci nie pomogę, bo sądzę iż to nie jest spowodowane tymi tabletkami....ale mogę się mylić,Proponuje wizyte u lekarza. Pozdrawiam.
Jaka jestem? Jak anioł kobiecą duszę mam. Jak demon zło od środka znam. Jestem dobrem, jestem złem. Fatamorganą jawą i snem. Jak anioł sięgam chmur. Jak demon spadam w dół. Daję mało, lecz chcę dużo. Jestem słońcem, jestem burzą. Wszelkie żywioły w sobie mam. Anioła i demona znam. Jestem słońcem i pragnieniem. Wirem wody i zwątpieniem. Żarem swych ust spalam cię. Nałogiem groźnym staję się. Kocham szalenie i aż do cna. Czy ktoś taką mnie zna?

http://inaczejomilosci.blogspot.com/
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#4 ilona.com

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1408 postów

Napisano 16 wrzesień 2007 - 19:56

dzięki wielkie za odpowiedzi :) (chociaż Wy..... no comment)
juz ten okres mi sie skonczyl. tyle ze teraz mam dziwna wydzieline -b. ciągnąca sie, przezroczysta(lekko bialawa), bez zapachu.takie grudki tworzy. jest jej dużawo. czy to objawy niewyleczonej grzybicy czy ciazy? do lekarza ide w tym tyg, przed wizyta mam zamiar test sobie zrobic

#5 anula30

.....(^_^).....

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1875 postów

Napisano 17 wrzesień 2007 - 11:25

idz do lekarza , bo objawy temoga byc i objawami ciazy i tymi ,ktore napisalas wiec nie ma na co czekac
"Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych"

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 ilona.com

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1408 postów

Napisano 17 wrzesień 2007 - 14:49

test kupilam. z wrazenia az mi sie siusiu odechcialo choc wypilam 3 szklanki wody :/ i wszystko poprawnie wyszlo. jedna gruba krecha, nic wiecej. zadnej drugiej jasnej ani nic. :) czyli dzidzi nie bedzie. tylko te uplawy....(śluz?) wiem, że cos jednak nie gra. obstawiam ta grzybice ktora rzekomo wyleczylam. dzieki dziewczyny wielkie za wsparcie :* czlowiekowi od razu lżej na duszy :D a w czwartek ide do lekarza. zobaczyc co nie gra i po tabletki od razu.
dzieki raz jeszze :)

#7 agusia-malusia

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 623 postów

Napisano 17 wrzesień 2007 - 14:56

Ja też miałam takie upławy jak opisałaś. Pani doktor po badaniu powiedziała tak jak przypuszczasz że to grzybica. Dostałam leki dopochwowe. No i po tygodniu jak ręką odjął. A po kuracji i już wyleczeniu to polecam Ci co jakiś czas profilaktycznie stosować LACTOVAGINAL. To tabletki dopochwowe dostępne bez recepty. Odbudowują środowisko pochwy. Są na bazie mleka. Lekarka określiła to jako jogurt dopochwowy.
Ja odpukać stosuje raz na jakiś czas i wszystko jest ok. Grzybica nie wraca.
Jedna żyletka, jedna żyła, jedno życie, jedna chwila....

#8 anula30

.....(^_^).....

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1875 postów

Napisano 17 wrzesień 2007 - 23:03

tyklo daj znac czy wszystko oki :*

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#9 ilona.com

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1408 postów

Napisano 18 wrzesień 2007 - 14:04

dam dam :) nawet nie wiecie jakiego mam pietra......w koncu nie codzien czlowiek sie rozkracza przed calkiem obca osoba :P

#10 anula30

.....(^_^).....

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1875 postów

Napisano 18 wrzesień 2007 - 14:21

no fakt jak ja mam isc do ginekologa to mam takiego pietra i jeszcze manie ze ciagle sie myje :bag:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#11 agusia-malusia

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 623 postów

Napisano 18 wrzesień 2007 - 14:31

Ja kiedyś nie lubiłam chodzić a teraz, po okresie kiedy chodziłam do gina co trzy tygodnie to już spoko. Z resztą mam tak fantastyczną lekarkę że żartujemy sobie podczas badania. Ale tylko w celu rozluźnienia! Nie żebym lubiła to badanie ale traktuje je tak samo jak ekg czy usg.
Jedna żyletka, jedna żyła, jedno życie, jedna chwila....

#12 victoria2605

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 listopad 2008 - 10:34

Mam problem ... zawsze moj okres byl bardziej obfity i bolal mnie strasznie brzuch i czesc ledzwiowa plecow. Teraz nic mnie nie boli i jest jakos dzienie...:/
W sumie ostatnio nie uprawaialam sexu z chopakiem wiec nie ma niby mozeliwosci zebym byla w ciazy ale uprawialismy dosc ostry petting... W sumie moj chłopak nie skonczyl ale gdzies kiedys czytalam ze przed koncem tez wysdostaja sie niewielskie ilosci nasienia... oczywiscie chlopak we mnie nie wszedl ale mam pewne watpliwosci i bardzo porsze o pomoc :) mam nadzieje ze tylko sobie cos uroilam...
Ale moze ktos odpowie mi na moje pytanie czy jestem w ciazy czy to moze jakias choroba :)
Bede bardzo wdzeczna o szczera odpowedz:)
Z gory dziekuje :))

A i zapomnailabym dodac ze skonczylam brac antybiotyki, ktore bralam przez jakies 10 dni po czym dostalam tego "okresu" Moze to przez antybiotyk sa takie skotki uboczne... pomożcie prosze:(

#13 Justyśkaa

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2477 postów

Napisano 11 listopad 2008 - 10:35

zacznijmy od tego ile masz lat? czytajac twoje pytanie mozna myslec, iz nie masz wogule pojecia o zaplodnieniu. przez petting nie zachodzi sie w ciaze! jezeli nie kochaliscie sie a tylko tak mozna zajsc w ciaze to nie widze powodow do obaw! a pamietaj ze na miesiaczke wplywa wiele czynnikow np. odchudznie, leki moczopedne, stres, wysilek fizyczny... wiec nie zawsze bedziesz mial obfita miesiaczke i nie zawsze bedzie ci bolał brzuch!

#14 victoria2605

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 14 listopad 2008 - 15:48

Jeśli chodzi o to ile mam lat po 26:) A Chyba mało wiesz bo przez petting można zajść w ciąże i chyba jestem tego najlepszym przykładem :) Za 9 miesięcy urodzę ślicznego bobaka i bardzo się z tego cieszę :) Niestety twoja rada nie pomogla ale dziękuje i pozdrawaim :)

#15 Justyśkaa

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2477 postów

Napisano 16 listopad 2008 - 20:16

okej, dziewczyno przez petting nie zachodzi sie w ciaze nawet nie wszedł w ciebie, chyba ze skonczyl kierujac na twoja pochwe i to zajscie w ciaze jest bardzo malo prawdopodobne.... jezeli nie kochalas sie to nie ma ciazy! i nie wciskaj mi kitu poniewaz ze przez dotykanie zaszlas w ciaze!

#16 Carmen

Nawiedzona narzeczona

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2918 postów

Napisano 17 listopad 2008 - 20:22

poza tym napisała, że za 9 miesięcy urodzi - tak jakby była w 1 -2 tygodniu - robiłaś test? bo napewno lekarz ci tego nie powiedział a i testy się mylą...
I tylko drzewa jak świat światem ukłony ślą tym co pod wiatr.

------
Dołączona grafika

#17 Justyśkaa

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2477 postów

Napisano 18 listopad 2008 - 12:31

ja uwazam ze dziewczyna tak napisala poniewaz ja ja troche zjechalam...

#18 1Darka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 29 listopad 2008 - 18:17

Czesc :) :) :) mam pytanie:) ... od prawie dwóch tygodni mam dziwne upławy są dośc obfite i maja brązowawy kolor . Często tak samo pobolewa mnie brzuch z jednej strony. Jakieś 3 tygodnie temu z moim chłopakiem kochalismy sie(bez zabezpieczenia lecz przed końcem wyszedł ale czytałam ze wczesniej tez sa uwalniane znikome ilosci plemnikow) . . . Kilka miesiesy temu chorowałam na torbieliki ale lekarz stwierdzil ze jestem juz zdrowa wiec to raczej nie moze byc obawem tej choroby. Nie mam zadnych obiawow ciazy tylko ostatnia miesiaczka jakies 3 dni temu sie skonczyla byla bardzo dziwna praktycznie znikoma jak by jej nie bylo.

Czy moze ktos wie co sie ze mna dzieje? Moze to ciaza w co watie ale zdarzaja sie rozne przypadki :*

#19 kinga_sc

Wredna dla Wrednych

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3526 postów

Napisano 29 listopad 2008 - 23:26

Wyświetl postUżytkownik 1Darka dnia 29.11.2008, 18:17 napisał

Czesc :) :) :) mam pytanie:) ... od prawie dwóch tygodni mam dziwne upławy są dośc obfite i maja brązowawy kolor . Często tak samo pobolewa mnie brzuch z jednej strony. Jakieś 3 tygodnie temu z moim chłopakiem kochalismy sie(bez zabezpieczenia lecz przed końcem wyszedł ale czytałam ze wczesniej tez sa uwalniane znikome ilosci plemnikow) . . . Kilka miesiesy temu chorowałam na torbieliki ale lekarz stwierdzil ze jestem juz zdrowa wiec to raczej nie moze byc obawem tej choroby. Nie mam zadnych obiawow ciazy tylko ostatnia miesiaczka jakies 3 dni temu sie skonczyla byla bardzo dziwna praktycznie znikoma jak by jej nie bylo.

Czy moze ktos wie co sie ze mna dzieje? Moze to ciaza w co watie ale zdarzaja sie rozne przypadki :*
idz z tym do lekarza, to zapewne się dowiesz

zrób sobie test ciążowy to nie boli:)
POMOGŁAM? Daj PLUSA.
------------------------------------------------------
Dobra książka to rodzaj alkoholu - też idzie do głowy.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 Justyśkaa

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2477 postów

Napisano 30 listopad 2008 - 18:20

Wyświetl postUżytkownik 1Darka dnia 29.11.2008, 18:17 napisał

wiesz mialas te torbiele wiec warto udac sie po rade do 2 ginekologa... moesz zrobic test poniewaz nie ma co wykluczac ciazy

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych