Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

IComp.pl -UWAGA!

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marcin Meyer

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 05 wrzesień 2007 - 20:36

Odświeżam temat- Stanowczo ODRADZAM korzystania z tego sklepu !! oto cytat z regulaminu:
"Jednocześnie firma iCOMP.pl ze swej strony dokłada wszelkich starań, żeby towar został dostarczony do klienta bezpiecznie i nieuszkodzony." No faktycznie nie ma to jak wsadzić (w moim przypadku zasilacz) zapakowany fabrycznie przez producenta do opakowania kuriera i... już. ZERO styropianu, folii bąbelkowej czy choćby gazet!!! Paczka praktycznie nie ma szans na dotarcie bez naruszenia (czego po opakowaniu GLSu nie można stwierdzić- ponieważ jest to zwyczajna siatka zgrzewana na ciepło- uderzeń nie da się stwierdzić bez otwarcia!).
Jeszcze byłem zwodzony że wymienią itp. straciłem 3(!) tygodnie na ich decyzje. Choć jak dzwoniłem to wmawiano mi kłamstwa typu zasilacz zostanie wysłany nowy jak tylko dostaną stary itd. Straciłem i czas i pieniądze. Stanowczo ODRADZAM!
Na dzień dzisiejszy nie mam ani zasilacza ani pieniędzy!!

http://img523.images.../krawedztm6.jpg
http://img104.images...51/przoduj1.jpg
http://img104.images...9733/bokia7.jpg

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 pionas

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 665 postów

Napisano 06 wrzesień 2007 - 20:41

chciałoby się powiedzieć iShit

Użytkownik pionas edytował ten post 06 wrzesień 2007 - 20:41

#3 Gugsen

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 292 postów

Napisano 15 wrzesień 2007 - 13:02

A ja od nich chyba cos ostatnio kupowałem przez Allegro, kurcze ale kicha :/
| Tworzenie stron www z użyciem xHTML, CSS, PHP, AJAX, MYSQL | Pisanie, przebudowa, optymalizacja i instalacje skryptów |
| Krótkie czasy realizacji (kilka dni) | Kontakt: contact@seoservice.pl |
| Jeśli chciałbyś pogłębić swoją wiedzę związaną z informatyką, odwiedź moje forum komputerowe |

#4 pionas

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 665 postów

Napisano 20 wrzesień 2007 - 22:05

kupowałem na allegro "nowe" mp4. dostałem towar, który wyglądał jakby ktoś nim po chodniku szorował. Od super sprzedawcy. Trafiło mnie bo wydałem prawie 200zł :(

#5 311bastek311

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 590 postów

Napisano 13 listopad 2007 - 19:08

Dzięki ja nie skorzystam na pewno.
#############################################

http://bastek313.blox.pl/html

#############################################

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Piotrono

niedoszły chemik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 843 postów

Napisano 20 listopad 2007 - 11:29

A ja nie kupuję sprzętu przez internet. Wolę osobiście
Tylko książki kupuję przez internet.
Macie nauczkę :]
Piotrono nie jest dyslektykiem, mimo to używa Firefoksa i nie robi błędów.
mejl: wojtek0adam
Nazywam się Wojtek a tomyhy to mój brat :P

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#7 Tomazo22

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 20 listopad 2007 - 15:12

Kurcze pobowales zglosic sie do jakiegos wydzialu konsumenta? Mysle ze mozesz zaciagnac opini w komisariacie tez.

Podobna sprawe mielismy w UK. Sklep o nazwie Aria ktory cenowo jest naprawde wporzadku sprzedal nam trafiona plyte oraz dobrze dzialajacy dysk. Aby towar byl uznany zarzyczyli sobie zwrotu plyty wraz z dyskiempo czym poinformowano nas ze plyta doszla i jest obecnie na warsztacie w celu ogledzin (plyta nie startowala). Zaraz zaraz, a gdzie dysk? Nie doszedl? Szok. Zwrocona nam plyte w lekko wylamanymi pinami od zasilania. Obarczyli nas ze to my nieumyslnie podczas podpiecia plyte uszkodzilismy ale wiele nie myslac wczesniej porobione zostaly zdjecia, waga nadania paczki spisane numery plyty przed i po dostawie. Z komendy skierowano nas do wydzialy konsumenta ktory zalozyl sprawe. Sprawa wygrana. Po 2 miesiecznej wojnie nawet zaplacili nam za nie kozystany internet w czasie od odebrania przesylki po raz pierwszy do zakupu (odebrania) nowej plyty. Mysle ze nie ma na co czekac chyba ze suma nie byla tak wielka. Pozdrawiam... i zycze powodzenia
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych