Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * * 45 głosy

Autografy (e-maile)

17510 odpowiedzi w tym temacie

#12741 faraon

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 389 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 13:12

Wyświetl postUżytkownik karolpro dnia 14 marzec 2010 - 12:41 napisał

i tak kolekcjoner ma prawo odmówić podania adresu, zignorować wiadomość, czy też zataić od kogo dostał ostatnio podpis, aczkolwiek wiem, że czasem ciężko jest odmówić odp ;)
Nie zapominajcie ludzie, że na innych forach - adresy są walutą, gdyż część przez niektórych posiadana nie jest dostępna w google ;)
Ale tak, czy owak fanmail.biz nie gryzie.
Zgadzam się z toba w zupełności. Na tym forum jest jednak inaczej, bo jak odmówisz adresu albo zignorujesz wiadomość na PW to od razu dostajesz punkty minusowe. Tyle razy juz było pisane na ten temat, ale niestety do niektórych to nie dociera. Wielu ludzi ma prywatne adresy gwiazd i trudno od nich wymagać aby się nimi podzielili na forum. Nie wiem jak to wygląda prawnie ale wydaje mi się że to jest zabronione.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#12742 gwiazdkaX99

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 14:52

czy ktoś próbował pisać do Miami Ink ( Ami James,Chris Nunez itd... ) ??? ;)
ktoś otrzymał odpowiedź???

#12743 autographik

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 14:59

widze ze juz dostalem 4 minusy za swoją wypowiedź..
boze jacy niektorzy sa glupi.
odnosząc się do waszych wypowiedzi - jesli faktycznie adresu nie ma na stronie gwiazdy, to z chęcią go komus podam jesli posiadam. ale wkurza mnie jak np pisze ktos do mnie na pw jaki jest mail do WOŚP, skoro wystarczy wpisac to do googli i juz po klopocie! kolekcjonowanie autografow, to takie jakby polowanie - kazdy chce miec jak najlepszy łup i kazdy sie o niego jakos stara, poszukuje kontaktu do gwiazd.
sorki za spam

#12744 Balladosis

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 15:01

Mam na wymianę lub sprzedać zdjęcie z autografem Clinta Eastwood'a, ale z dedykacją. Jeśli komuś ona by nie przeszkadzała i chciałby się wymienić to swoje propozycje proszę kierować w wiadomości prywatnej :)

zapraszam na mój blog, który jest poświęcony autografom :)

http://artografy.blog.onet.pl

#12745 gwiazdkaX99

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 16:46

posiadam do sprzedania lub wymianki autograf Reese Witherspoon - PP .

chętni ? - pisać PW.

pozdrowienia ;)

KTO POSIADA AUTOGRAFY:

- DETEKTYWI
- W11

proszę o kontakt !!! chętnie kupię lub się wymienie ;)
kissy :*

Użytkownik gwiazdkaX99 edytował ten post 14 marzec 2010 - 16:57

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#12746 Aga097

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 17:14

Siemka. Jestem Aga, przyjmiecie mnie ???

#12747 gwiazdkaX99

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 17:37

Wyświetl postUżytkownik Aga097 dnia 14 marzec 2010 - 17:14 napisał

Siemka. Jestem Aga, przyjmiecie mnie ???

witaj!
przyjmuje Cię oczywiscie! :)

więc jak "tego forum tradycja mówi " pochwal się swoją kolekcją :)

#12748 Oldzi<3

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 17:41

Wyświetl postUżytkownik gwiazdkaX99 dnia 14 marzec 2010 - 14:52 napisał

czy ktoś próbował pisać do Miami Ink ( Ami James,Chris Nunez itd... ) ??? ;)
ktoś otrzymał odpowiedź???

Sprawdz na fanmail.biz
Ja otrzymałam od Kat von D ale nie podaje adresów na PW.

#12749 gwiazdkaX99

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 17:45

Wyświetl postUżytkownik Oldzi<3 dnia 14 marzec 2010 - 17:41 napisał

Sprawdz na fanmail.biz
Ja otrzymałam od Kat von D ale nie podaje adresów na PW.

juz mam namiar,znalazłam sama ;)
ale dzieki :) :)

#12750 Balladosis

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 18:28

Ku przestrodze...

Myślałem, że już nic mnie nie jest w stanie zdziwić, bo to co się tutaj ostatnio dzieje, to przekracza już jakąś granicę...ale jednak komuś udało się mnie totalnie zdołować :O masakra.
Nie działo się to co prawda tutaj na forum, ale nie zdziwiłbym się jeśli tą osobą okazałby się jakiś z 'świeżych'z tego forum(których ostatnio tutaj sporo). Wchodzę dzisiaj na maila, którego podałem na swoim blogu o grafach, a tam:

Cytat

Cześć.Mam na imie (imię sobie podarujemy) mam 14 lat . Mam prożbę czy pomogła bys mi zdobyć tyle autografów ile masz ty . Na adres pocztowy (tutaj był podany normalny adres domowy, wszystkie dane itp.)
Zgóry dziekuje . .Moje gg (a tutaj gg tej osoby)

Już omijam fakt, że czytając mojego bloga, ktoś przeoczył moją płeć a pseudo Art interpretuję chyba inaczej jak skrót od imienia Artur, wszystko to omijam, ale nie da się przeoczyć tego, że to to już jest bezczelność :O

Piszę to tutaj, byście wszyscy nowi przejrzali na oczy i przestali nas załamywać, ile można pisać o tym, że adres łatwo można znaleźć, tym bardziej e-mail. jeśli macie zadać pytanie, prośbę podobną do tej, to lepiej zastanowić się z dwa razy niż potem stać się pośmiewiskiem innych, prawdziwych kolekcjonerów. Z jednej strony w :cenzura:e mam te plusy i minusy, ale teraz przynajmniej widać jak prawdziwi kolekcjonerzy traktują tych pseudo. I Ci, którzy uzbierali już parę minusów,a są tacy, co na swoim koncie mają ich grubo ponad 30 powinni zastanowić się, czy warto tu wchodzić i truć innych.

Aha jeśli by ktoś pomyślał, że nie dostałem tego maila na prawdę, to od razu mówię, że jest w błędzie. też nie mogę uwierzyć, że są takie przypadki, ludzi, którzy myślą, że zdobędę ponownie kolekcję ponad 200 autografów, wydam na to nie mało kasy i co najważniejsze świętego spokoju, czasu i cierpliwości i wyślę je na adres domowy, kompletnie nieznanej mi osobie, to się bardzo grubo myli.

zapraszam na mój blog, który jest poświęcony autografom :)

http://artografy.blog.onet.pl

#12751 Norbert1622

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 126 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 18:51

Jak to przeczytałem to naprawdę byłem w głębokim szoku i brak mi słów, że jeszcze tacy ludzie istnieją.
To przechodzi ludzkie granice, żeby takie bezczelne pytania zadawać, to już musi być chora osoba
bo inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć naprawdę, żeby prosić o taką samą kolekcję Grafów,i narażać kogoś na koszta to jest
nienormalne. Nawet nie podejrzewałem że coś takiego ktoś może napisać, to się myliłem :/
Naprawdę ktoś nie ma chyba szacunku do samego siebie i jesteś totalnym "DNEM" bo inaczej takiego zachowania nie mogę nazwać.

Pozdrawiam :)

#12752 Ilek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 49 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 19:23

No to już przegięcie :/ sama już nie piszę zbyt często na forum żeby nie kłócić się z gówniarzami. Co jakiś czas piszę co odstałam ostatnio i oglądam wpisy. I to co czytam mnie przeraża. Non stop znajdują się pseudo kolekcjonerzy, którzy pod każdym nowym postem podpisują: "a skąd?", "a ile czekałeś?" i "podaj adres". To naprawdę żenujące. Tym bardziej że jak ktoś z forumowiczów zwróci im na to uwagę to się obrażają (jakby było na co) i odchodzą i dziwnym trafem za chwilę nowa osoba przychodzi na forum. Tak samo z tymi plusami i minusam, masakra. Jeśli ktoś naprawdę nie moze znieść tego że ktoś dostał autograf to niech nie wchodzi na forum i nie zaśmieca go swymi głupimi pretensjami. Szukajcie adresów i tylko w skrajnych przypadkach pytajcie się o nie na PW. Nie zdziwię się jeśli zaraz posypie się lawina minusów ale po prostu to co się tu dzieje jest nie do zniesienia. Ogarnijcie się co niektórzy (i tak każdy wie o których "kolekcjonerów" chodzi)
A prawdziwi kolekconerzy niech się nie przejmują nimi, po prostu należy ich ignorować. Pozdrawiam i życzę wypchanych skrzynek :)

#12753 reeverse

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 83 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 19:36

Wyświetl postUżytkownik Balladosis dnia 14 marzec 2010 - 18:28 napisał

Ku przestrodze...

Myślałem, że już nic mnie nie jest w stanie zdziwić, bo to co się tutaj ostatnio dzieje, to przekracza już jakąś granicę...ale jednak komuś udało się mnie totalnie zdołować :O masakra.
Nie działo się to co prawda tutaj na forum, ale nie zdziwiłbym się jeśli tą osobą okazałby się jakiś z 'świeżych'z tego forum(których ostatnio tutaj sporo). Wchodzę dzisiaj na maila, którego podałem na swoim blogu o grafach, a tam:

Już omijam fakt, że czytając mojego bloga, ktoś przeoczył moją płeć a pseudo Art interpretuję chyba inaczej jak skrót od imienia Artur, wszystko to omijam, ale nie da się przeoczyć tego, że to to już jest bezczelność :O

Piszę to tutaj, byście wszyscy nowi przejrzali na oczy i przestali nas załamywać, ile można pisać o tym, że adres łatwo można znaleźć, tym bardziej e-mail. jeśli macie zadać pytanie, prośbę podobną do tej, to lepiej zastanowić się z dwa razy niż potem stać się pośmiewiskiem innych, prawdziwych kolekcjonerów. Z jednej strony w :cenzura:e mam te plusy i minusy, ale teraz przynajmniej widać jak prawdziwi kolekcjonerzy traktują tych pseudo. I Ci, którzy uzbierali już parę minusów,a są tacy, co na swoim koncie mają ich grubo ponad 30 powinni zastanowić się, czy warto tu wchodzić i truć innych.

Aha jeśli by ktoś pomyślał, że nie dostałem tego maila na prawdę, to od razu mówię, że jest w błędzie. też nie mogę uwierzyć, że są takie przypadki, ludzi, którzy myślą, że zdobędę ponownie kolekcję ponad 200 autografów, wydam na to nie mało kasy i co najważniejsze świętego spokoju, czasu i cierpliwości i wyślę je na adres domowy, kompletnie nieznanej mi osobie, to się bardzo grubo myli.

Nie no porażka! Że ktoś miał czelność tak napisać? Ja bym się wstydziła! Boże, ludzie opanujcie się! Kurdę to jest normalnie bezczelne! Jak można być aż tak głupim ? Taką kolekcję zbiera się przez miesiące, lata, poświęca się swój czas i pieniądze żeby potem cieszyć się ze swojej zdobyczy - to można nazwać kolekcjonerstwem. Ale niektórzy mają to gdzieś, bo łatwiej wyłudzić od kogoś adresy, autografy. Brak słów! :/

#12754 evelayn

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 53 postów

Napisano 14 marzec 2010 - 22:01

Dokładnie i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że taki mail jak dostał Artur to nie jest pojedynczy przypadek. Już nie raz dostałam podobnego maila, a ostatnio kilka dni temu. Żebym przesłała 'jakieś adresy gwiazd. Najlepiej takich, do których nie trzeba wysłać zdjęć.' Wow, chociaż mamy jakiś postęp, bo ta osoba nie chciała maili tylko normalne adresy :P
Chyba musimy się pogodzić z tym, że skoro piszemy w takich publicznych miejscach o naszych sukcesach to siłą rzeczy interesujemy tym dzieci, które po jakimś czasie się tym znudzą.
Dołączona grafika

If you're lucky enough to be different, don't ever change.

#12755 pawlik2412

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 480 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 12:00

Wyświetl postUżytkownik evelayn dnia 14 marzec 2010 - 22:01 napisał

Dokładnie i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że taki mail jak dostał Artur to nie jest pojedynczy przypadek. Już nie raz dostałam podobnego maila, a ostatnio kilka dni temu. Żebym przesłała 'jakieś adresy gwiazd. Najlepiej takich, do których nie trzeba wysłać zdjęć.' Wow, chociaż mamy jakiś postęp, bo ta osoba nie chciała maili tylko normalne adresy :P
Chyba musimy się pogodzić z tym, że skoro piszemy w takich publicznych miejscach o naszych sukcesach to siłą rzeczy interesujemy tym dzieci, które po jakimś czasie się tym znudzą.

troche sie dziwie ze za swoja wypowiedz dostalas 2 minusy.pewnie jak bys napisala cos calkiem bez sensu to doslalabys 5 plusow.tutaj nie wiadomo za co mozna oberwac minusa

#12756 artystka017

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 13:13

witam nowego forumowicza :)
u mnie dziś nic

#12757 Oldzi<3

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 13:49

Witam.
Dziś u mnie Kim Kardashian .
Ostrzegam że nie podaję adresu gdyż można go sobie wyszukać !
Od tego są odicjalne strony gwiazd !

#12758 gwiazdkaX99

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 14:44

dziś u mnie:

- Krzysztof Hołowczyc + ded
- Kasia Cichopek + ded
- Ania Rogowska + ded
- Sędzia Anna Maria Wesołowska
- Julien Absalon + ded

(: ;) ;)

#12759 reeverse

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 83 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 14:49

U mnie dzisiaj miła niespodzianka :) Nawet się nie spodziewałam, że coś tak szybko przyjdzie ;D Na lekcji matematyki listonosz przyniósł mi list. Otwieram a tam śliczne zdjęcie z napisem "Z pozdrowieniami Ewa Wachowicz" :) Zaciesz był ogromny, a zdjęcie śliczne ;D

#12760 Oldzi<3

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 15 marzec 2010 - 15:01

Widać że komuś moja odpowiedz się niespodobała i dostałam minusa.
Ciekawe za co ?
Za to że dostałam zdjęcie z autografem ?
A może za to że nie podaje adresu ?
Ludzie kochani czy używanie waszych małych mózgów boli ?
Czy używanie google boli ?
Nie ! Wpiszcie na google sobie : "kim kardashian address" i wam wyskoczy.
Albo wejdzcie na fanmail.biz a nie tutaj stawiacie minusy.
Naprawdę nie myślałam że tak dużo dzieci neo zostało spłodzonych i tutaj wchodzi.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych