slyszalam,ze w excelu jest ukryta gra, wiem jak wlaczyc ja w 95. a czy ktos wie jak to zrobic w 2003?
excel
Rozpoczęty przez esteve, 19 sie 2007 13:56
3 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 19 sierpień 2007 - 14:10
W 2003 nie ma.
|| Whatpulse || Last fm ||Jaki pisać tematy i posty ? ||
|| GG: 1641994 || rainingman0[at]gmail[dot]com ||

Kasia R.
Napisano 24 sierpień 2007 - 09:26
trzeba wcisnac odpowiednia kombinacje klawiszy w odpowiedniej komorce i sie wlacza. Tak bylo w 95 i 2000. Kilka razy o tym czytałam. Ostatnio tu:
"Ukryte funkcje są też z poważnych programach biurowych, takich jak Word, Excel, czy Open Office. Word, gdy wpisać odpowiedni tekst do edytowanego pliku,, uruchomi grę Space Inwaders albo elektroniczny flipper. Arkusz kalkulacyjny zawiera grę rajdową, której głównym celem jest przejechanie jak największej liczby... programistów. Tych samych, których inna ukryta w programie funkcja wymienia z nazwisk na "liście płac". Szczególnie punktowane są trafienia w tych, którzy umieszczają w aplikacjach nieudokumentowane procedury. To prawdziwy przejaw autoironii."
Focus, nr 9 (114)
"Ukryte funkcje są też z poważnych programach biurowych, takich jak Word, Excel, czy Open Office. Word, gdy wpisać odpowiedni tekst do edytowanego pliku,, uruchomi grę Space Inwaders albo elektroniczny flipper. Arkusz kalkulacyjny zawiera grę rajdową, której głównym celem jest przejechanie jak największej liczby... programistów. Tych samych, których inna ukryta w programie funkcja wymienia z nazwisk na "liście płac". Szczególnie punktowane są trafienia w tych, którzy umieszczają w aplikacjach nieudokumentowane procedury. To prawdziwy przejaw autoironii."
Focus, nr 9 (114)
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych