Pierwsze (i nie tylko) objawy ciąży
Rozpoczęty przez angel, 11 maj 2005 18:33
ginekolog macierzyństwo
1568 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 22 lipiec 2005 - 13:58
ja słyszałam, że do 3 miesięcy, można dostać jeszcze okres- nawet kiedy jest się w ciąży.
pytałam nawet o to ginekologa, i potwierdził, że takie przypadki sę zdażają, ale naprawdę bardzo żadko.
pytałam nawet o to ginekologa, i potwierdził, że takie przypadki sę zdażają, ale naprawdę bardzo żadko.

Rano wstaje słońce,
budzi się miasto,
budzę się ja,
to kolejna czysta kartka
w moim życiu
mam nadzieję,
że jej nie zmarnuję.
Napisano 06 sierpień 2005 - 12:36
paredziesiąt dni nie ma okresiku. Ale nie mam żadnych objawów. Czekam do 17 i ide do lekarza. Miałam w tamtym miesiacu bardzo dużo stresu związanego ze studiami na które mnie nie porzyjeli
. Co dziwne ostatnio to to że strasznie mnie suszy
Jestem milutka i malutka :D
faithless :przytul:
faithless :przytul:
Napisano 06 październik 2005 - 05:43
Użytkownik agata.0707 dnia 17.05.2005, 21:17 napisał
witam wszystkich
Jestem tutaj po raz pierwszy. Musze przyznac, ze bardzo podoba mi sie ta stronka, szczegolnie ta o ciazy. Probuje zajsc w ciaze juz od prawie roku czasu. Niestety bezskutecznie
. Bylam juz w szpitalu na badaniach i mam za malo hormonow odpowiedzialnych za utrzymanie ciazy. Lekarka powiedziala mi, ze jesli chce miec dzieci nie powinnam zwlekac. A ja naprawde chce miec dzidziusia. Mam okropne problemy z miesiaczka i przeraza mnie to, ze nigdy nie bede mama
. To jest naprawde okropne uczucie. Gratuluje wszystkim szczesliwym mamusia (i w duchu mam nadzieje, ze sama niedlugo nia zostane). Prosze trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam wszystkie mlode i nie tylko mamusie, te ktore staraja sie o dzisziusia, ale jak rowniez te ktore nie mysla jeszcze o dzieciach

Pozdrawiam wszystkie mlode i nie tylko mamusie, te ktore staraja sie o dzisziusia, ale jak rowniez te ktore nie mysla jeszcze o dzieciach
dziewczyny a ja nie miałam zadnych objawowa ale wiezcie miTO sie czuje
Napisano 07 październik 2005 - 13:44
Użytkownik BlackCat dnia 6.08.2005, 14:36 napisał
paredziesiąt dni nie ma okresiku. Ale nie mam żadnych objawów. Czekam do 17 i ide do lekarza. Miałam w tamtym miesiacu bardzo dużo stresu związanego ze studiami na które mnie nie porzyjeli
. Co dziwne ostatnio to to że strasznie mnie suszy
Black Cat jesli moge cos radzic to test ale najlepiej w labolatoium z krwi a nie zwykly domowy a jak chcesz pogadac to zapraszam na gg i glowa do gory nie martw sie przyczyn braku okresu moze byc duzo
Napisano 18 październik 2005 - 16:19
witam!ja mam taka sprawe.moja ostatnia miesaczka byla normalna,jednak juz pare dni po zaczelam plamic.plamienia byly coemnobrazowe,czasem intesywne a czasem delikatniejsze,przy tym delikatne niebolsne skurcze w dole brzucha,te plamienia i skurcze mialam je codziennie az do kolejnej miesiaczki ktora dostalam teraz w niedziele,dzisiaj jest tzreci dzien@,i jest zupelnie inaczej,w ogole nie czuje sie jakbym miala okres,zawsez strasznie sie mecze,mam okrpne bole brzcuhca,czasem nawet wymioty i okrpnie mnie "zalewa",a teraz nie,miesiaczka jest baaardzo skapa,ledwo co... bylam u lekarza,2 razy,pierwszy raz 3 tyg temu,stwierdzil ze to moze byc ciaza ale to za wczesnie na wykrycie,drugi raz bylam w ostatnia srode,lekarka zrobila mi test ciazowy i wyszedl negatywnie,nie wiem co ma robic,myslec.jesli to nie ciaza to co?jestem w anglii tutaj trzeba cudu zeby7 ginekolog zbadal,tamta mnie tez nie zbadala ani razu.pomozcie!! M.napisz...
pozdrawiam!
pozdrawiam!
Napisano 18 październik 2005 - 16:32
Moge poradzic tylko tyle zrob prywatnie usg, idz prywatnie do ginekologa iz rob prywatnie w odstwpie dwoch dni dw3a razy test ciazowy z krwi hcg lub beta hcg i chyba tylko tyle moge ci pomoc bo to moze byc cos powaznego i lepiej zadbac o potencjalna dzidzie jzu teraz
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- spozniony okres a mdlosci
- ginekologia mrowienie w pochwie co to jest 21 dniu cyklu
- kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży
- stres a miesiączka
- pierwsze objawy ciazy
- pierwsze objawy ciazy kiedy sie pojawiaja
- kiedy pierwsze objawy ciąży
- kiedy widoczne są objawy ciąży
- pierwsze objawy ciazy gazy
- pierwsze objawy ciąży forum
Ostatnie frazy z forum
- suchość pochwy przed okresem
- ile maxymalnie może się okres spużniać?
- niechciana ciąża
- spozniony okres a mdlosci
- okres po ciąży regularny
- dni płodne ile procent zajscia
- alkohol w pierwszych tygodniach ciąży
- czy na rekach mozna przeniesc plemniki
- tablety wczesnoporonne
- czy spozywanie alkoholu w pierwszym miesiacu ciazy szkodzi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych