do ginekologa idz, niech to wyjaśni.
Pierwsze (i nie tylko) objawy ciąży
Rozpoczęty przez angel, 11 maj 2005 18:33
ginekolog macierzyństwo
1568 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 kwiecień 2012 - 18:16

SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Kasia R.
Napisano 10 kwiecień 2012 - 13:00
czesc wszystkim
Okres spoznia mi sie 7 dni od paru dni boli mnie podbrzusze piersi mi nabrzmialy i sutki zrobily sie wyrazniejsze z tym że z chłopakiem uzywalismy prezerwatywy i zawsze on je sprawdzal potem czy sa cale
Nwm co mam o tym myslec poczekam napewno jeszcze pare dni i najwyzej zrobie test .. co o tym myslicie ?? dodam ze mogla bym ciagle jesc ;/
Prosze o jakies odp
//nie pisz post pod postem, używaj opcji "Edytuj"
Prosze o jakies odp
//nie pisz post pod postem, używaj opcji "Edytuj"
Użytkownik Althaea edytował ten post 11 kwiecień 2012 - 08:32
Napisano 10 kwiecień 2012 - 16:31

jak ją sprawdzał zawsze i była ok, to możesz być spokojna, szanse są raczej żadne. Sama sie nakręcasz tym że nie ma okresu przez co spoznia sie on jeszcze bardziej . po 2tygodniach od stosunku (feralnego stosunku) ewentualna ciąża powinna być wykryta, więc zrób go jak najszybciej. Ale ja tam w plemnika ninja przechodzace przez szczelna gumke nie wierze.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Napisano 12 kwiecień 2012 - 09:41
Cześć dziewczyny może mnie pamietacie jeszcze
Byłam wczoraj u profesora z tym moim okresem a raczej jego brak 3 mies. W ciązy na 100% nie jestem, bo to by był już 4 tydz wiec by sie na pewno poznał. Nie mam żadnych torbieli czy innych narośli. Szyjkę macicy mam ładną czystą. Dał mi skierowanie do innego prof który ma mi pomuc szybciej zajść w ciąże bo mam prawie 28 lat a nie mam dzieci. Powiedział ,żę może tu byc coś z jajowodami. Matko mam nadzieje ze nie jakas bezpłodnośc. Wsumie w ciązy kiedyś byłam ale kto wie może cos sie poprzestawiało w organiźmie. Ja juz nie wiem. Mam nadzieje tylko ,że to nic poważnego i że nie długo zajdę w ciąże. A miałam cichą nadzieje ze jednak jestem
Byłam wczoraj u profesora z tym moim okresem a raczej jego brak 3 mies. W ciązy na 100% nie jestem, bo to by był już 4 tydz wiec by sie na pewno poznał. Nie mam żadnych torbieli czy innych narośli. Szyjkę macicy mam ładną czystą. Dał mi skierowanie do innego prof który ma mi pomuc szybciej zajść w ciąże bo mam prawie 28 lat a nie mam dzieci. Powiedział ,żę może tu byc coś z jajowodami. Matko mam nadzieje ze nie jakas bezpłodnośc. Wsumie w ciązy kiedyś byłam ale kto wie może cos sie poprzestawiało w organiźmie. Ja juz nie wiem. Mam nadzieje tylko ,że to nic poważnego i że nie długo zajdę w ciąże. A miałam cichą nadzieje ze jednak jestem
Kasia R.
Napisano 23 kwiecień 2012 - 09:58
Bardzo chciałabym już zajść w ciążę, marzę o tym nieustannie ale jak do tej pory - nie udaję się...Ale nadal wierzę w to, że to tylko kwestia czasu. Chciałam Was zapytać..., czy tylko ja tak bardzo boję się, że będę jeść coś, czego nie powinnam, robić coś, co może zaszkodzić dziecku?
Im więcej czytam o tym w internecie tym bardziej boję się, że to ponad mnie i moje możliwości...Chociaż tyle,że część mitów została już obalona- http://supersluby.pl...iazy-a2261.html mimo wszystko...nadal jest we mnie taki lęk..Może ja po prostu za mało w siebie wierzę? Już sama nie wiem...
Kasia R.
Napisano 26 kwiecień 2012 - 08:30
Przy ciąży trzeba pamiętać o wszystkim. Wiesz, ile teraz jest poronień? Ile dzieci się nie rodzi?
No właśnie. Tak więc nawet jeśli zmień pastę na taką bez fluoru to wyjdzie tylko na dobre.
Tak, o takich rzeczach również trzeba pamiętać!
No właśnie. Tak więc nawet jeśli zmień pastę na taką bez fluoru to wyjdzie tylko na dobre.
Tak, o takich rzeczach również trzeba pamiętać!
"Pragniemy, żeby miłość trwała, a wiemy, że nie trwa, choćby cudem miała trwać przez całe nasze życie, i tak urwie się w jakiejś chwili. Żadna istota, nawet najbardziej kochana, nigdy do nas nie należy. Na okrutnej ziemi, gdzie kochankowie umierają czasem rozdzieleni, a rodzą się zawsze z dala od siebie, absolutna komunia na cały czas życia jest niemożliwym żądaniem." :(
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- spozniony okres a mdlosci
- ginekologia mrowienie w pochwie co to jest 21 dniu cyklu
- kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży
- stres a miesiączka
- pierwsze objawy ciazy
- pierwsze objawy ciazy kiedy sie pojawiaja
- kiedy pierwsze objawy ciąży
- kiedy widoczne są objawy ciąży
- pierwsze objawy ciazy gazy
- pierwsze objawy ciąży forum
Ostatnie frazy z forum
- suchość pochwy przed okresem
- ile maxymalnie może się okres spużniać?
- niechciana ciąża
- spozniony okres a mdlosci
- okres po ciąży regularny
- dni płodne ile procent zajscia
- alkohol w pierwszych tygodniach ciąży
- czy na rekach mozna przeniesc plemniki
- tablety wczesnoporonne
- czy spozywanie alkoholu w pierwszym miesiacu ciazy szkodzi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych