Pozytyw
Napisano 14 sierpień 2007 - 15:30

Kasia R.
Napisano 14 sierpień 2007 - 15:39
Użytkownik babajaga89 dnia 14.08.2007, 16:30 napisał
Pozytywy są to takie e-maile, w których firmy piszą, że przyślą gadżety/próbki albo broszury
Negatywy to e-maile, w których jest napisane, że firmy nie przyślą materiałów reklamowych
Użytkownik izusiaaa edytował ten post 14 sierpień 2007 - 15:40
Kliknij w banner i zarejestruj się na stronie, na której możesz zdobywać cenne nagrody: aparaty fotograficzne, sprzęt AGD i RTV, bony do sklepów, ubrania, telefony komórkowe, ipody, mp4 i wiele innych. Za samą rejestrację dostaniesz 60 punktów!

Napisano 14 sierpień 2007 - 16:41

U mnie na @ pozytyw od konsultatki z avonu!!!!!!!!!!!!
Użytkownik Fun_Girl edytował ten post 14 sierpień 2007 - 16:42
Napisano 14 sierpień 2007 - 17:43
Cytat
Z ogromną przyjemnością Zarząd firmy zgodził się na przesłanie kilku gadżetów dla Pana. Jesteśmy w posiadaniu jedynie firmowych teczek na dokumenty i reklamówek foliowych. Jeśli jest Pan nadal zainteresowany otrzymaniem tego od naszej firmy proszę o e-mail zwrotny i w najbliższym dniu roboczym (t.j. czwartek) zostanie to wysłane.
Pozdrawiam.
Milena C.
Asystentka Zarządu
Napisano 15 sierpień 2007 - 09:33
dziękuję za miłe słowa,przygotujędla Pani paczkę z próbkami,aktualną ofertą itp.w czwartek ja wyślę.
Życzę miłego dnia
Od kolsuntantki
Kasia R.
Napisano 15 sierpień 2007 - 14:44
Toz mogłam sie domyślić
Napisano 15 sierpień 2007 - 15:08
Cytat
Z ogromną przyjemnością Zarząd firmy zgodził się na przesłanie kilku gadżetów dla Pana. Jesteśmy w posiadaniu jedynie firmowych teczek na dokumenty i reklamówek foliowych. Jeśli jest Pan nadal zainteresowany otrzymaniem tego od naszej firmy proszę o e-mail zwrotny i w najbliższym dniu roboczym (t.j. czwartek) zostanie to wysłane.
Pozdrawiam.
Milena C.
Asystentka Zarządu
DOstałem taki sam email jak nick: Onnn21
Napisano 15 sierpień 2007 - 21:12
Napisano 15 sierpień 2007 - 21:19
Użytkownik Sandrusia_91 dnia 15.08.2007, 22:12 napisał
a może nie wysyłają do swoich stałych klientek??
Za wolna dla szybkich
Za szybka dla wolnych.
Za miła dla niemiłych.
Za niemiła dla miłych.
Za mądra dla głupich.
Za głupia dla mądrych.
Za smutna dla wesołych.
Za wesoła dla smutnych.
Za niska dla wysokich.
Za wysoka dla niskich.
Za gruba dla chudych.
Za chuda dla grubych.
...
TAK - to ja

Napisano 15 sierpień 2007 - 21:31
Użytkownik skakanka25 dnia 15.08.2007, 23:19 napisał
a może nie wysyłają do swoich stałych klientek??
Napisano 16 sierpień 2007 - 14:20
Użytkownik Sandrusia_91 dnia 15.08.2007, 22:31 napisał
skąd!? ano stąd, że jestem ich stałą klientkom i co miesiąc dostaje oferte... to chyba muszą mieć mój adres
Za wolna dla szybkich
Za szybka dla wolnych.
Za miła dla niemiłych.
Za niemiła dla miłych.
Za mądra dla głupich.
Za głupia dla mądrych.
Za smutna dla wesołych.
Za wesoła dla smutnych.
Za niska dla wysokich.
Za wysoka dla niskich.
Za gruba dla chudych.
Za chuda dla grubych.
...
TAK - to ja

Napisano 16 sierpień 2007 - 16:02
Napisano 17 sierpień 2007 - 10:31
Cytat
Niestety nie jesteśmy Szkołą, ale jakieś gadżety możemy Panu przesłać:-).
Pozdrawiam
Monika Kxxxxxxxxx
Napisano 17 sierpień 2007 - 13:37
Cytat
Dziękuje w imieniu firmy oraz swojej za zaufanie oraz miłe słowa. Oczywiście jest to mozliwe. Jutro przeslę do Pani pełną ofertę oraz wszystkie mozliwe próbki. W dniu dzisiejszym jest to juz nie możliwe, ponieważ kurier odbiera paczki do godziny 14.00.Jeszcze raz dziękuje i zapraszam.
Pozdrawiam Sylwia
Cytat
wiem, że na pewno cel jest uzasadniony lecz musze zadać to pytanie:
Komu i za co przekazane by były nasze gadżety?
Ewa Matusz
(Platon)
Napisano 17 sierpień 2007 - 18:02
Cytat
Z naszej strony oczywiście mogą państwo liczyć na kilka gadżetów. Paczka będzie bardzo skromna ale niestety tym momencie nie dysponujemy niczym więcej.
Wysyłka we wtorek – reszta należy do poczty polskiej, dlatego nie mam pojęcia kiedy będzie można spodziewać się przesyłki.
Pozdrawiam J
Napisano 17 sierpień 2007 - 19:08
Niestety nie możemy uczynić zadość Pani prośbie. Materiały, o które Pani prosi są z zasady przeznaczone jako źródło wiedzy dla klientów, którzy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie samochodu.
Proszę zrozumieć, że jeśli pozytywnie odpowiadalibyśmy na każdą taką prośbę, codziennie wysyłalibyśmy niezliczoną ilość prospektów, katalogów i innych materiałów, narażając się przy tym na wysokie koszty nieusprawiedliwione wzrostem sprzedaży samochodów. Postępując w ten sposób, musielibyśmy podnieść ceny naszych [;PP], co nie spotkałoby się z przychylną odpowiedzią naszych klientów.
Na zasadzie wyjątku wysyłamy Pani jeden przykładowy prospekt. Jeśli rzeczywiście bardzo zależy Pani na naszych katalogach, prosimy o odwiedzenie któregoś z naszych dealerów i zapytanie o ww. materiały.
Zachecam do odwiedzenia naszych stron internetowych: ...
Z poważaniem
Małgorzata G.
yhh czyli poz. chyba ;Pp
firmy nie podaje bo i tak nie wiem co dostane ;P
pomozesz mi-ja pomoge Tobie ^^ -pw.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych