Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Osiemnastka...

17 odpowiedzi w tym temacie

#1 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 06 sierpień 2007 - 18:43

Witam Was :)
Mam do Was pytane,proszę o radę :)
Chodzi o to,że za jakiś czas obchodzę 18 urodziny.
Zazwyczaj tzw "osiemnastkę" obchodzi się mniej,lub bardziej.
Może moglibyście podsunąć mi jakieś pomysły co do formy świętowania?
Może opowiecie jak Wy obchodziliście swoją "osiemnastkę" ? :)
Ja na razie rozmyślam nad wynajęciem jakiegoś lokalu,może doradzicie mi czy to dobry pomysł i ewentualnie jak to zorganizować,co można podać itp :)
Z góry dzięki za rady :)
"Jestem nie po to, aby mnie kochali i podziwiali, ale po to, abym ja działała i kochała. Nie obowiązkiem otoczenia pomagać mnie, ale ja mam obowiązek troszczenia się o świat” .

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Pro Traceur

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 562 postów

Napisano 06 sierpień 2007 - 21:52

Zależy od pogody...

Bywałem na osiemnastkach na powierzu czy w lokalach. Radze Ci wynajac jakis tani lokal, zrobic dobre jedzenie i nagrac kilka plyt z muzyka przy ktorej kazdy sie bawi :)

#3 saviola

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 06 sierpień 2007 - 22:18

MUZYKa! i żeby wodki nie braklo to bedzie :cenzura:ście!! przynajmniej w moim przypadku to sie sprawdza ;)
nie śmiejmy się już lol...

#4 JOoSTYNQ4

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 06 sierpień 2007 - 22:47

bez muzyki nie może się obejść bez alkoholu tez wkońcu to osiemnaste urodzinki więc trzeba przyszaleć do takiego stopnia żeby się je pamiętało do końca życia tak ja to miałam wkońcu osiemnastka otwiera wiele możliwości przed nami :)

#5 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 14:26

Cytat

zrobic dobre jedzenie
może jakieś propozycje ? :niepewny:

Cytat

nagrac kilka plyt z muzyka przy ktorej kazdy sie bawi
moi znajomi są tak różni,że każdy bawi się przy innej muzie :D trzeba będzie się postarać :D
:P

Cytat

bez muzyki nie może się obejść bez alkoholu tez wkońcu to osiemnaste urodzinki więc trzeba przyszaleć do takiego stopnia żeby się je pamiętało do końca życia tak ja to miałam wkońcu osiemnastka otwiera wiele możliwości przed nami
byle tylko nie "przyszaleć" z tym alkoholem zbyt bardzo,żeby goście pamiętali cokolwiek... :D
"Jestem nie po to, aby mnie kochali i podziwiali, ale po to, abym ja działała i kochała. Nie obowiązkiem otoczenia pomagać mnie, ale ja mam obowiązek troszczenia się o świat” .

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 JOoSTYNQ4

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 15:06

wiesz przyszaleć to nie znaczy żeby sie upić odrazu nie trzeba dużo wypić żeby się świetnie bawić :)

#7 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 21:12

Cytat

wiesz przyszaleć to nie znaczy żeby sie upić odrazu nie trzeba dużo wypić żeby się świetnie bawić
no wiem :) jak dla mnie to nie trzeba pić wcale,żeby się dobrze bawić,ale nie każdy tak uważa :)
w każdym razie liczę na Waszą dalszą pomoc,może opowiecie jak wyglądała Wasza "18",gdzie byliście,co jedliście itp :P

#8 karol89178

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 82 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 21:26

nie ukrywajmy na 18-stkach najwazniejszy jest alkochol we wszelakiej formie i to sie liczy a gdzie i jak to juz maly problem;p
mozesz zainestowac tanio i zrobic ognisko albo domowke
a powiem ci szczerze ze w lokalu to tak dobrze ci sie impreska nie rozkreci bo ludzie beda sie powstrzymywac zeby czegos nie zepsuc albo cos w tym stylu;p
z lokalami mam same zle wspomnienia
a przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych urodzin;p
-------------------------------------------------------------------------------------
~~Niezbedne MiniMuM to ;dac z --$iebie-- MaxiMuM

Załączone grafiki

• Załączona grafika: b114950568344841093a803b.gif

#9 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 21:46

Cytat

mozesz zainestowac tanio i zrobic ognisko albo domowke
jeśli chodzi o ognisko,to nie mam gdzie go zrobić...a nie chcę robić "na dziko" i zarobić 200 zł mandatu,jak inni :D
domówka odpada,bo by mi chatę roznieśli :D

Cytat

a powiem ci szczerze ze w lokalu to tak dobrze ci sie impreska nie rozkreci bo ludzie beda sie powstrzymywac zeby czegos nie zepsuc albo cos w tym stylu;p
ale jesli chodzi o taką imprezkę w domu,to wiadomo,że nie zakończy się przed 22,a mieszkając w bloku to wiadomo jak to się skończy-sąsiedzi :P

Cytat

a przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych urodzin;p
dziękuję,jeszcze troszkę czasu mi do nich zostało,bo chce wszystko dobrze przygotować,dlatego z odpowiednim wyprzedzeniem pytam Was :)
sczzeólnie mi zależy na propozycjach jedzonka jakie mozna podać,bo przyda isę coś ciepłego,dobrego... :)

#10 saviola

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 21:49

bigos...tylko nie pijcie za duzo;)

#11 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 21:57

Cytat

bigos...tylko nie pijcie za duzo;)
hahaha,nie lubię bigosu :D

#12 saviola

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 08 sierpień 2007 - 08:11

to moze zrób grilla...trochę objechane ale za to pożywne, smaczne, proste, a przede wszystkim browar przy tym :cenzura: wchodzi.

#13 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 08 sierpień 2007 - 12:11

Wyświetl postUżytkownik saviola dnia 8.08.2007, 09:11 napisał

to moze zrób grilla...trochę objechane ale za to pożywne, smaczne, proste, a przede wszystkim browar przy tym :cenzura: wchodzi.
hmm..dwa posty wyżej napisałam,że do tych urodzin zostało jeszcze trochę czasu.owszem-ognisko czy grill to fajne pomysły( jeśli się ma gdzie to zrobić) ,tylko wątpię,że pogoda później dopiszę :)
najbardziej prawdopodobne jest to,że wynajmę jakiś lokal :)
tylko o menu trzeba będzie się postarać samemu-więc liczę na Waszą pomoc ;)

#14 Noemi

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 224 postów

Napisano 08 sierpień 2007 - 13:19

Jedzonko mówisz.. Powiem Ci co było u mnie i ogólnie co by było dobre na taką imprezę. Trwa całą noc więc trochę powinno tego byc. Jakieś ciasto, sałatki... u mnie np. były koreczki, bardzo dobry pomysł, ani jeden nie został :P jakieś chipsy, paluszki i coś na ciepło by się przydało.Ja miałam takie kotleciki- kuleczki z serem w środku i też ładnie poszły. U moich znajomych grill, ale to musi byc pogoda. Co do miejsca i muzyki propozycje już były więc sama zdecyduj, co najlepsze. Udanej imprezki :)

#15 erpat

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 08 sierpień 2007 - 20:00

Cytat

Udanej imprezki
dziękuję :)

Cytat

Co do miejsca i muzyki propozycje już były więc sama zdecyduj, co najlepsze.
no tak,miejsce jest już prawie pewne,coś się wynajmie :)
a teraz zbieram jak najwięcej propozycji co do menu,główie jesli chodzi o ciepłe posiłki :)

#16 Martinus142

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 167 postów

Napisano 21 sierpień 2007 - 17:34

Trochę spóźniona odpowiedz ale ja bym zrobił ognisko :P

#17 szybki2005

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 140 postów

Napisano 22 sierpień 2007 - 15:26

nie ma co za bardzo szaleć, ja mojej osiemnastki np. nie pamiętam za bardzo :x

Zrób imprezę w jakimś klubie, kup dużo alkoholu, puść dobrą muzykę, zaproś dużo ludzi, niech się dobrze bawią i pamiętają Twoją imprezę jako najlepszą!
Planuję komercyjne podbicie Kalifornii... Punk-Rock!

GG: 5716419, w sprawie koncertów zawsze dostępny ;D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#18 luk17

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów

Napisano 24 listopad 2007 - 22:13

mam pytanko mam 18-stke w styczniu wiec odpada na swiezym powietrzu :D myslalem o wynajeciu sali ale dochodza mnie sluchy ze wpadaja ludzie obcy i psuja wszystko a co do alkoholu czy to musi byc czysta ?? bo takze slyszalem ze najlepiej wogole alkoholu nie kupowac bo goscie przyniosa cos napewno :D no i takze sprawa gdy policja wpadla nagle na taka 18-stke to moga mi cos zrobic za to ze osoby ktore nie maja 18 lat pija alkohol ??

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych