Wkradanie sie na komorke
Rozpoczęty przez cameleoon77, 04 sie 2007 10:50
12 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 04 sierpień 2007 - 14:06

pff proscizna ja sie tak bawie z ludzmi jak w jakims hipermakecie jestem hehe siadam sobie na jakims krzesle i heja
:D wiem jak to sie robi i musze przyznac ze niezla z tym zabawa i moze liczysz ze ci dam ten programik? licz dalej
Frajer z marzeniami....
Kasia R.
Napisano 30 kwiecień 2008 - 14:07
no właśnie.. co do tego fajniutkiego programiku..
Dziś w sQl kumpel mi kazał właczyć bluetooth, ja ofc właczyłam.. ten mi kazał wpisac tam np.:1111 on tez wpisał i włamał mi sie na komee ! ma tam wszystko ! Wiadomości, Kontakty ! .. No i kurcze jest własnie teraz sprawa ! .. jak ja mogę się tego pozbyć.. kumpel inny mi mowił ze gdy wyłacze bluetooth już tego niebedzie.. ale kurczęę! ja nie chce zmieć karty, numeru! jak mogę się tego pozbyć ?! aby ten esowaty osobnik niemiał tego w swoim telefonie ! ..
co mam teraz zrobiĆ ??!!!
Dziś w sQl kumpel mi kazał właczyć bluetooth, ja ofc właczyłam.. ten mi kazał wpisac tam np.:1111 on tez wpisał i włamał mi sie na komee ! ma tam wszystko ! Wiadomości, Kontakty ! .. No i kurcze jest własnie teraz sprawa ! .. jak ja mogę się tego pozbyć.. kumpel inny mi mowił ze gdy wyłacze bluetooth już tego niebedzie.. ale kurczęę! ja nie chce zmieć karty, numeru! jak mogę się tego pozbyć ?! aby ten esowaty osobnik niemiał tego w swoim telefonie ! ..
co mam teraz zrobiĆ ??!!!
Napisano 30 kwiecień 2008 - 14:26
A no bo widzisz. SE ma takie coś, że za każdym razem pyta się czy chcesz utworzyć połączenia bluetooth z innym urządzeniem. Wtedy naciskasz, ze nie. I po sprawie. A poza tym... jak z Bluetootha nie korzystasz, to wyłączaj, bo marnujesz cenne zasoby energii. Po drugie jak masz ikonkę bluetootha (mówię o SE) To podczas połączenia z innym urządzeniem pojawiają się takie jakby strzałeczki, kreseczki czy cholera wie co. Widzisz wtedy, że ktoś Ci sie wpieprzył w telefon, wyłączasz BT i włączasz ponownie. A jeszcze lepszym sposobem jest zabranie komuś telefonu na chwilę (wiesz który to kolega chyba, nie?) i wywalenie siebie z listy kontaktów Bluetooth. O, albo podejdź i daj w mordę. I sie skończy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Napisano 30 kwiecień 2008 - 21:49
eheme ;pp Ciężkie do skapowania. xDD
nieno teraz mam taki za:cenzura:isty telefon [nokia 6600] xDD.wiec zrobić coś na tym fonie to poprostu 'czarna magia'
dobry pomysł z tym że tak powiem 'poprawieniem urody' tylko prędzej jabym dostała <lol2>
Czyli wychodzi na to.. że jeśli by chciał wejść znów w mojego fona to.. by mi sie wyświetliło coś czy pozwalan na to połaczenie z blutaczem.. i to ode mnie zalezy czy mi wejdzie, czy nie.. ?;> xDD
Ja jak mam właczonego blutacza to mam takie za:cenzura:istą małą kuleczkę pokazaną ;p a jeśli np. ktoś mi coś przesyła coś to mam tą kuleczkę w nawiasach ..czyli by wychodziło nato ze gdyby on był u mnie w fonie to bym miała tą lujską kuleczke w nawiasach.. ?;>
a jak moge go wywalić z tej listy urządzeń ?;>
nieno teraz mam taki za:cenzura:isty telefon [nokia 6600] xDD.wiec zrobić coś na tym fonie to poprostu 'czarna magia'
dobry pomysł z tym że tak powiem 'poprawieniem urody' tylko prędzej jabym dostała <lol2>
Czyli wychodzi na to.. że jeśli by chciał wejść znów w mojego fona to.. by mi sie wyświetliło coś czy pozwalan na to połaczenie z blutaczem.. i to ode mnie zalezy czy mi wejdzie, czy nie.. ?;> xDD
Ja jak mam właczonego blutacza to mam takie za:cenzura:istą małą kuleczkę pokazaną ;p a jeśli np. ktoś mi coś przesyła coś to mam tą kuleczkę w nawiasach ..czyli by wychodziło nato ze gdyby on był u mnie w fonie to bym miała tą lujską kuleczke w nawiasach.. ?;>
a jak moge go wywalić z tej listy urządzeń ?;>
Napisano 30 kwiecień 2008 - 22:17
W Nokiach jest tak, że musisz wziąść opcję 'łącz bez pytania' (czy jakoś tak), żeby mógł ci się swobodnie wkraść, chociaż nawet jeśli masz to zaznaczone, to raczej nikt ci się nie włamie, bo za każdym razem obie osoby muszą wpisać hasło, także byś widziała jakby co. A z listy urządzeń żeby go wywalić to wchodzisz w bluetooth i tam powinno być coś w stylu 'urządzenia powiązane' czy jakoś tak (nie chce mi się sprawdzać w komórce
) i tam będziesz miała jakieś urządzenia, to po prostu usuń je.
Kasia R.
Napisano 01 maj 2008 - 19:10
a ja wiem o co mu chodzi i to ze do usunie z ulubionych irzadzej itp i z "bialej listy" to nic nie pomoze bo na se mozna zrobis logi z tych programikow do bt i cos jesli jego telefonu nie dorwiesz to gdy zrobil loga to ma spis twoich numerow..ja sie tak bawilem kumpla telefonemtyle ze co chwile wlaczalem mu na lekcji wibracje polewa byla, albo jak pisal eca, przestal pisac i nagle wyskakuje mu w wiadomosci c**j ci w d**e hyhy
Frajer z marzeniami....
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- program do wkradania sie na telefon
- program do wkradania się na telefon
- jak wlamac sie na komorke
- jak włamać się na komórkę
- jak się włamać na telefon
- jak sie wlamac na komorke
- program do wkradania sie na telefon przez bluetooth
- jak włamać sie na komórkę
- jak włamać się komuś na telefon przez bluetooth