Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Wkradanie sie na komorke

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 cameleoon77

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 181 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 10:50

czy wiecie jak mozna sie wkrasc na kogos komorke, bo widzialem to juz bo kolega mi pokazywal i robil to przez bluetooth i ze mial kogos telefon na swoim telefonie.prosze o pomoc

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Monia ^^

miss.independent ™

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3468 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 11:21

Z bluetootha się ściąga z innych telefonów, toteż można widzieć pliki. Ale po co Ci się włamywać? Następny, tyle że nie na gg... <_<

#3 Jutolobu

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1272 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 14:06

pff proscizna ja sie tak bawie z ludzmi jak w jakims hipermakecie jestem hehe siadam sobie na jakims krzesle i heja :D:D wiem jak to sie robi i musze przyznac ze niezla z tym zabawa i moze liczysz ze ci dam ten programik? licz dalej <_<
Frajer z marzeniami....

#4 cinekw

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 14:28

Ja ci go mogę podać nazwę takiego programu, ale działa on tylko wtedy jak twoja ofiara będzie miała włączonego Bluetooth.Nazywa sie "ftp_bt".Wystarczy wpisać w google.Mam nadzieje że pomogłem.

#5 cameleoon77

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 181 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 17:56

Wyświetl postUżytkownik cinekw dnia 4.08.2007, 15:28 napisał

Ja ci go mogę podać nazwę takiego programu, ale działa on tylko wtedy jak twoja ofiara będzie miała włączonego Bluetooth.Nazywa sie "ftp_bt".Wystarczy wpisać w google.Mam nadzieje że pomogłem.

spoko, dzieki :ok:

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Jutolobu

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1272 postów

Napisano 04 sierpień 2007 - 18:19

i zaraz dzieciak bedzie sie pytal czemu sie nie moze polaczyc albo czemu mu wyskakuje okienko do podania hasla -.-"
Frajer z marzeniami....

#7 tinksx33

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 14:07

no właśnie.. co do tego fajniutkiego programiku..

Dziś w sQl kumpel mi kazał właczyć bluetooth, ja ofc właczyłam.. ten mi kazał wpisac tam np.:1111 on tez wpisał i włamał mi sie na komee ! ma tam wszystko ! Wiadomości, Kontakty ! .. No i kurcze jest własnie teraz sprawa ! .. jak ja mogę się tego pozbyć.. kumpel inny mi mowił ze gdy wyłacze bluetooth już tego niebedzie.. ale kurczęę! ja nie chce zmieć karty, numeru! jak mogę się tego pozbyć ?! aby ten esowaty osobnik niemiał tego w swoim telefonie ! ..
co mam teraz zrobiĆ ??!!!

#8 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 14:23

tinksx23: że co? Jaśniej!
Jak nie chcesz aby ponownie się włamał to wywal go z listy urządzeń i wyłącz dla bezpieczeństwa Bluetotth
emerytura ;]

#9 Cherokee

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 14:26

A no bo widzisz. SE ma takie coś, że za każdym razem pyta się czy chcesz utworzyć połączenia bluetooth z innym urządzeniem. Wtedy naciskasz, ze nie. I po sprawie. A poza tym... jak z Bluetootha nie korzystasz, to wyłączaj, bo marnujesz cenne zasoby energii. Po drugie jak masz ikonkę bluetootha (mówię o SE) To podczas połączenia z innym urządzeniem pojawiają się takie jakby strzałeczki, kreseczki czy cholera wie co. Widzisz wtedy, że ktoś Ci sie wpieprzył w telefon, wyłączasz BT i włączasz ponownie. A jeszcze lepszym sposobem jest zabranie komuś telefonu na chwilę (wiesz który to kolega chyba, nie?) i wywalenie siebie z listy kontaktów Bluetooth. O, albo podejdź i daj w mordę. I sie skończy.
Pozdrawiam.

#10 tinksx33

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 21:49

eheme ;pp Ciężkie do skapowania. xDD
nieno teraz mam taki za:cenzura:isty telefon [nokia 6600] xDD.wiec zrobić coś na tym fonie to poprostu 'czarna magia'
dobry pomysł z tym że tak powiem 'poprawieniem urody' tylko prędzej jabym dostała <lol2>

Czyli wychodzi na to.. że jeśli by chciał wejść znów w mojego fona to.. by mi sie wyświetliło coś czy pozwalan na to połaczenie z blutaczem.. i to ode mnie zalezy czy mi wejdzie, czy nie.. ?;> xDD

Ja jak mam właczonego blutacza to mam takie za:cenzura:istą małą kuleczkę pokazaną ;p a jeśli np. ktoś mi coś przesyła coś to mam tą kuleczkę w nawiasach ..czyli by wychodziło nato ze gdyby on był u mnie w fonie to bym miała tą lujską kuleczke w nawiasach.. ?;>

a jak moge go wywalić z tej listy urządzeń ?;>

#11 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 22:08

Cytat

<lol2>
Za dużo Gadu-Gadu dziewczyno ;)
Nie znam dokładnie budowy Menu tego telefonu, na pewno jest gdzieś w opcjach Bluetooth. Sprawdź w instrukcji obsługi.
emerytura ;]

#12 er-zet

can you read my mind?

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2438 postów

Napisano 30 kwiecień 2008 - 22:17

W Nokiach jest tak, że musisz wziąść opcję 'łącz bez pytania' (czy jakoś tak), żeby mógł ci się swobodnie wkraść, chociaż nawet jeśli masz to zaznaczone, to raczej nikt ci się nie włamie, bo za każdym razem obie osoby muszą wpisać hasło, także byś widziała jakby co. A z listy urządzeń żeby go wywalić to wchodzisz w bluetooth i tam powinno być coś w stylu 'urządzenia powiązane' czy jakoś tak (nie chce mi się sprawdzać w komórce :P) i tam będziesz miała jakieś urządzenia, to po prostu usuń je.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#13 Jutolobu

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1272 postów

Napisano 01 maj 2008 - 19:10

a ja wiem o co mu chodzi i to ze do usunie z ulubionych irzadzej itp i z "bialej listy" to nic nie pomoze bo na se mozna zrobis logi z tych programikow do bt i cos jesli jego telefonu nie dorwiesz to gdy zrobil loga to ma spis twoich numerow..ja sie tak bawilem kumpla telefonemtyle ze co chwile wlaczalem mu na lekcji wibracje polewa byla, albo jak pisal eca, przestal pisac i nagle wyskakuje mu w wiadomosci c**j ci w d**e hyhy
Frajer z marzeniami....

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych