Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Prezerwatywa ze środkiem plemnikobójczym

14 odpowiedzi w tym temacie

#1 h3lix

Bad Mutha Fucka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3499 postów

Napisano 17 lipiec 2007 - 21:58

Jakie dodatkowe zabezpieczenie daje taki bajer? Przecież w razie pękniecia gumy to i tak tego środka jest chyba za mało? Jakie macie opinie na ten temat? Czy warto to w ogóle kupować?

Ja myślę, że to się sprawdza tylko gdy pęknie guma, ale nie dojdzie do wytrysku, wtedy te pojedyncze niedobitki plemników zostają zabite i trzeba zmienić ubranko... Ale czy mam rację?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 tajemnicza :)

Dominika ;)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3611 postów

Napisano 17 lipiec 2007 - 22:00

no w sumie to masz racje bo jak dojdzie do wtrysku i peknie prezerwatywa to rzeczywiscie ten środek nie podoła po prostu :P
http://www.3dwhite.p...?h=6d684e28e93f

dziekuje za każdy głos ;)

#3 zielona_trawka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 140 postów

Napisano 17 lipiec 2007 - 23:03

no, ale może zawsze daje większa szansę, że plemniki nie zapłodnienia jajeczka :D.
Dołączona grafika

#4 Carrie

zagubiona w korytarzach czasoprzestrzeni

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1294 postów

Napisano 17 lipiec 2007 - 23:09

Wyświetl postUżytkownik h3lix dnia 17.07.2007, 22:58 napisał

Jakie dodatkowe zabezpieczenie daje taki bajer? Przecież w razie pękniecia gumy to i tak tego środka jest chyba za mało? Jakie macie opinie na ten temat? Czy warto to w ogóle kupować?

Ja myślę, że to się sprawdza tylko gdy pęknie guma, ale nie dojdzie do wytrysku, wtedy te pojedyncze niedobitki plemników zostają zabite i trzeba zmienić ubranko... Ale czy mam rację?
Ja zawsze myślałam, że to jest zabezpieczenie przed ewentualnymi wadami gumki... Ale i tak jakaś sciema, która moze uspokajać skołatane umysły ;] Co z tego, ze nie dojdzie do wytrysku? Już sam płyn przedejakulacyjny starczy... To, że mniej plemików w nim jest nie znaczy, ze sa mniejsze szanse ;p

Użytkownik Carrie edytował ten post 17 lipiec 2007 - 23:09

#5 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 22 lipiec 2007 - 12:22

hmmm no coz... plemnikobojcze sa tylk oz unimila... a z opinii slyszalam ze one czesto pekaja bo lateks jest do kitu...

polecam durex extra safe - te niebieskie ;)

łądnie pachną, i są grubsze ;) ze srodkiem nawilzajacym... jak dla Nas są super

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 -fiorella-

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 200 postów

Napisano 23 lipiec 2007 - 15:02

Ehh...no to mnie zbiliscie teraz z tropu... Myslałam ze te ze sr. plemnikobojczym są lepsze.. :( No ale teraz czytam , ze szybciej poekaja ? Czy to naprawde tak z nimi jest ??
...Zadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie jak przezyć....

Dołączona grafika

buziooo dla Ciebie :*

Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku :*:*

#7 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 24 lipiec 2007 - 19:10

jak juz napisalam w innym temacie zdaje sie tez na Twoje pytanie - to ja bym sie na nie porywala tylk odlatego ze maja w nazwie "plemnikobojcze"... a ile ten srodek tych plamniczkow zabije skoro ich sa miliony?
a jesli cie to nie przeszkadza to mozesz uzyc do gumek globulek i powinno byc ok...

#8 h3lix

Bad Mutha Fucka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3499 postów

Napisano 26 lipiec 2007 - 17:38

ja początkowo używałem właśnie plemnikobójczych i pękały czasami. Myślałem, że to może przez złą technikę :P ale skoro Wy też mówicie, że pękają...

#9 zielona_trawka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 140 postów

Napisano 30 lipiec 2007 - 22:50

Wyświetl postUżytkownik h3lix dnia 26.07.2007, 18:38 napisał

ja początkowo używałem właśnie plemnikobójczych i pękały czasami. Myślałem, że to może przez złą technikę :P ale skoro Wy też mówicie, że pękają...
Jakoś ze spokojem mówisz o tym że pękały :P
Dołączona grafika

#10 h3lix

Bad Mutha Fucka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3499 postów

Napisano 07 sierpień 2007 - 23:19

wiesz, jesli jest sie jeszcze dodatkowo zabezpieczonym :P kalendarzyk, prezerwatywa i zdrowy rozsadek, zawsze niedlugo przed dojsciem sprawdzam "garniturek" ;)

#11 szybki2005

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 140 postów

Napisano 20 sierpień 2007 - 19:44

środek plemnikobójczy 'osłabia' plemniki, przez co nawet w przypadku nie do końca zadziałania prezerwatywy jest mniejsza szansa na zapłodnienie, aczkolwiek wiadomo - lepiej, żeby nie pękała;)
Planuję komercyjne podbicie Kalifornii... Punk-Rock!

GG: 5716419, w sprawie koncertów zawsze dostępny ;D

#12 AmicaLovePablo

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 267 postów

Napisano 23 sierpień 2007 - 14:45

Naszczescie nie używałam takich prezerwatyw więc zabardzo sie nie wypowiem ;]
ale tak mowią to moze itak jest? ;]

Kocham Cię Paweł! <3. KOCHAM CIĘ Najmocniej na świecie;*
..Kocham Cię tak aż sił mi brak.. 10.06.06 - Forever

Pablo <3.

Mój menel
Kliknij ;]

[*]Kapla..spoczywaj w pokoju

#13 Weles

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 111 postów

Napisano 06 wrzesień 2007 - 00:13

@up
To po co się wypowiadasz w ogóle ?

@temat
To jest tak, że ten środek znajduje się wewnątrz jak i na zewnątrz gumki. Czyli ten płyn w trakcie stosunku się rozprowadza po ściankach pochwy i zaczyna swoje działanie już przy początku, a dodatkowo jest jeszcze w środku. Kto używa niech zwróci uwagę, że podczas stosunku na gumie pojawia sie biały płyn, to właśnie te środek i on się rozpyla w środku. Na tym to polega robaczki :P Na pewno jest to dużo lepsze zabezpieczenie ;)
Dołączona grafika

Zapraszam wszystkich chętnych do rozmowy :) GG:6865970 jestem bardzo często na niewidocznym

#14 Badlik

Psychodegradacja

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 572 postów

Napisano 26 październik 2007 - 00:04

Wyświetl postUżytkownik Margolka dnia 22.07.2007, 13:22 napisał

hmmm no coz... plemnikobojcze sa tylk oz unimila... a z opinii slyszalam ze one czesto pekaja bo lateks jest do kitu...

polecam durex extra safe - te niebieskie ;)

łądnie pachną, i są grubsze ;) ze srodkiem nawilzajacym... jak dla Nas są super

Jak najbardziej potwierdzam. Extra safe to najchętniej kupowane przeze mnie gumki. Jeszcze mnie nigdy nie zawiodły, a te środki plemnikobójcze to pic na wodę. Jak pęknie gumka to nic nie pomoże, a w extra safe pękają bardzo rzadko więc jeśli mam wybierać środek plemnikobójczy albo bardziej wytrzymałą prezerwatywę to wybieram to drugie ;)

Dołączona grafikaDołączona grafika
"A boy becomes a man when he stops asking his father for money and requests a loan" xD
"Paradoks tolerancji: zero tolerancji dla nietolerancji"

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#15 Bańka!!!!

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 359 postów

Napisano 26 październik 2007 - 19:02

nie ma co oczekiwac od przerwatywy- ktora jest tylko sr anty mehanicznym
"Chociaż prezerwatywy są bardzo wytrzymałe, mogą czasem pęknąć. Mogą również się zsunąć w trakcie stosunku i mogą ulec osłabieniu pod wpływem substancji oleistych, takich jak krem do opalania czy bezwodne środki nawilżające, na przykład wazelina. "
to ze str www.your-life.pl
nie wiedzialam o tym :P
Czyli dziewczynki, zdanych balsamow czy oliwek po kąpieli, chłopcy kremy do rąk odpadają :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych