Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Suplementy diety

121 odpowiedzi w tym temacie

#41 =MiLi=

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 286 postów

Napisano 15 kwiecień 2009 - 17:58

Wyświetl postUżytkownik Dorka123 dnia 31.03.2009, 14:38 napisał

najczęściej piję plusssza, bo jest łatwo dostępny, więc właściwie też forma płynna ;) plusssz up jest smaczny i niedrogi, kosztuje tyle, co butelka coli (skoro juz do tego porównujesz;)), a poza tym ma znacznie mniej kalorii od coli, a nawet od wody smakowej [sic!]

Ty masz chyba płacone za reklamę, na każdym forum reklamujesz tego plusssza :/

Zapraszam serdecznie!
http://www.e-mdsk.pl

Sprzęt szpiegowski i wiele innych!

domofony, unifony, videodomofony, podsłuchy, kamery, automatyka bram, monitory, elektrozaczepy, mikrorejestratory, samozamykacze i wiele innych!

http://MikroSklep.com.pl

http://www.mdsk.pl

Dołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 wyznaczona

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 180 postów

Napisano 15 kwiecień 2009 - 19:19

a ja Ci polecam CHROM ORGANICZNY. jest świetny... nie pozostawia zadnych efektów ubocznych ;)

#43 JedynaTaka22

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 21 maj 2009 - 10:34

Witaj!!
Nie wiem jak to jest z tymi tabletkami, ale ja stosuję coś innego, co równiez pomaga, a nie ma jakichś przeciwskazań(moga to stosować nawet dzieci).
Piję codziennie dwa drinki BiosLifeSlim(www.supertalia.pl) co pomogło mi w przeciągu miesiąca zgubić już 6 kilogramów, i nie robię nic dodatkowego. Napój ten hamuje apetyt na słodycze, ale że jestem fanką czekolady, pogryzam ją sobie czasem a i tak efekty widoczne:)))

#44 aleks10

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 26 maj 2009 - 17:12

Bardzo dobra strona o suplementach diety jest tez http://suplementydiety.istore.pl/ moja znajoma tam kupuje i jest zadowolona.

#45 Atryda

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 331 postów

Napisano 01 czerwiec 2009 - 09:12

Przy odchudzaniu dobrze jest pić szejka białkowego trzy razy dziennie.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 Alek06

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 623 postów

Napisano 01 czerwiec 2009 - 12:05

Ja kiedys łykałam Lkarnityne ale nie bardzo widac było po niej jakies efekty wiec teraz biore tylko Spiruline i suplement diety na oczy Super Optic.

#47 aleks10

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 17 czerwiec 2009 - 12:09

No i kupował ktoś w tym sklepie suplementydiety.istore.pl ?? SIostra od jakiegos czasu meczy mnie o o jakis tabletkach na oczyszczanie organizmu.

#48 frgt_10

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 18 czerwiec 2009 - 10:49

ja nie kupowałam tam, za to mogę polecić mmo.pl, mają spory wybór... wydaje mi się, że nawet większy. i obsługa jest bardzo miła <rozmarzona>
próbowałam Diet Control i był w miarę, ale potem przerzuciłam się na Fitaven (koktajl błonnikowy z owsa). jest naprawdę dobry. schudłam dużo więcej!
It's not easy, but it is simple.

#49 sylvii85

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 18 czerwiec 2009 - 11:10

czesc! dziewczyny a co wy myslicie o głodowce?takiej 1-2 dniowej oczyszczającej?ja pije bez przerwy czerwoną herbatę z bio- active i nie chudnę.nie jem zbyt duzo slodyczy ale za to mnóstwo białego pieczywa...

czesc! dziewczyny a co wy myslicie o głodowce?takiej 1-2 dniowej oczyszczającej?ja pije bez przerwy czerwoną herbatę z bio- active i nie chudnę.nie jem zbyt duzo slodyczy ale za to mnóstwo białego pieczywa...

#50 frgt_10

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 18 czerwiec 2009 - 19:21

chyba nie zaszkodzi, chociaż musisz uważać na siebie, żeby nie zasłabnąć... po za tym, czy ja wiem, czy od tego schudniesz? chyba tylko oczyścisz organizm...
It's not easy, but it is simple.

#51 Nales

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 28 lipiec 2009 - 21:13

http://anna-flavon.pl.tl FLAVON... tzw. Lekarstwo na wszystko... (SUPLEMENT DIETY)

http://anna-flavon.pl.tl To jest Flavon tam wszystko piszę ja się nie będę rozpisywał...

#52 Reila_

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 544 postów

Napisano 29 lipiec 2009 - 13:20

Ja biorę Lineę już od tygodnia i jak zauważyłam mimo normalnego jedzenia nie przytyłam i mam 1 cm mniej w pasie. Ale pije też czerwona herbatę.
Pisanie tekstów: OFERTA, CENNIK I PORTFOLIO

Piszę teksty, precle, artykuły o różnej tematyce, tłumaczę artykuły z angielskiego na polski. Niskie ceny, wysoka jakość.

Blog -> kosmetyki i ubrania

#53 smukła86

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 02 sierpień 2009 - 09:40

Czerwona herbata jest naprawdę rewelacyjna i rzeczywiście wspomaga odchudzanie. A jakie tabletki poleciłybyście mi dziewczyny na włosy i oczy? To niestety skutek uboczny mojego odchudzania :(. Kiedyś miałam takie piękne długie włosy a teraz jest ich o połowę mniej. Poza tym, nie wiem czy to wynik diety czy siedzenia przy komputerze, ale czuję że bardzo pogorszył mi się wzrok. Co mam robić?

#54 Reila_

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 544 postów

Napisano 02 sierpień 2009 - 12:57

Ja na włosy brałam Vitapil, przy regularnym stosowaniu efekty widać już po 2 tygodniach.

Dostałam kiedyś próbkę świetnych tabletek na oczy, są ziołowe o ile dobrze pamiętam, musiałam nazwy na google poszukać, bo opakowanie pamiętam,ale nazwy nie =] Mi próbka tabletek starczyła na 2 tygodnie,ale widziałam po nich lepiej =]

No to na oczy polecam Providin znalazłam stronę o tych tabletkach: http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c...roducts_id=4910

Użytkownik Reila_ edytował ten post 02 sierpień 2009 - 13:04

Piszę teksty, precle, artykuły o różnej tematyce, tłumaczę artykuły z angielskiego na polski. Niskie ceny, wysoka jakość.

#55 smukła86

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 04 sierpień 2009 - 02:46

Dzięki Relia za odpowiedz. Zaopatrzyłam się w ten Vitapil (trochę drogie - ale wolę teraz ciut zainwestować niż później odkładać na perukę :mruga: ) Tylko zastanawiam się ile faktycznie trzeba je stosować. Providin chyba na razie sobie odpuszczę (niedawno kupiłam ten środek http://mmo.pl/vitami...aps-p-332.html) też zawiera cenną luteinę, cynk, żelazo, więc skład dość podobny. Zobaczę jak podziała, bo zależy mi też na czymś co wspomaga pamięć. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :ok:

#56 Reila_

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 544 postów

Napisano 04 sierpień 2009 - 12:32

Ja stosowałam Vitapil kilka tygodni po 1 tabletce dziennie i wypadanie ustąpiło =]

#57 EwelinaJ

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 88 postów

Napisano 11 sierpień 2009 - 01:54

Bardzo dobre sa TermLine...czesciej mówi sie TermoSpeed xD
Polecam

#58 Grubcia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 15 sierpień 2009 - 22:42

Suplementy diety...ok, ale chcialam was przestec przed moim blędem.. pamietajcie, że przy odchudzaniu trzeba stosowac witaminy.. ja zaniedbalam, bo po prostu nie wiedzialam, niby logiczne, ale nawet o tym niepomyslalam.. diagnoza- niedobor zelaza, falatnie sie czulam i fizycznie i psychicznie.. myslalam ze to depresja, a to zwykly niedobor witamin związany z odchudzaniem.. lekarka kazala zazywac preparat witaminowy.. ja chce pochwalic FLORADIX, bardzo mi pomogł- polecila mi go pani w aptece- jest w postaci plynu wiec szybko sie wchlania i szybciej dzieki temu mozna uzupelnic niedobory zelaza i innych witamin, no i jest specjalnie dla odchudzajacych sie, wiec mozna dalej zazywac tabletki odchudzajace.. to taka malutka przestroga, ze jednak z tym odchudzaniem to tzreba uwazac..

#59 smukła86

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 16 sierpień 2009 - 13:18

Oj trzeba, trzeba zwłaszcza jak stosujesz dietę "opracowaną" przez siebie. W sumie kupiłabym i te tabletki, ale zastanawiam się, czy to już nie będzie lekka przesada? W końcu nadmiar witam chyba też jest trochę szkodliwy.

#60 screen

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 16 sierpień 2009 - 16:35

Wyświetl postUżytkownik EwelinaJ dnia 11.08.2009, 02:54 napisał

Bardzo dobre sa TermLine...czesciej mówi sie TermoSpeed xD
Polecam
Mi nie pomogły ani trochę ;/

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych