Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Suplementy diety

121 odpowiedzi w tym temacie

#1 conversion

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 123 postów

Napisano 12 lipiec 2007 - 22:14

Nie widziałam jeszcze takiego tematu, więc postanowiłam go założyć.

Niektóre z Was odchudzają się na własną rękę dietami, a inne zażywają chrom, jakies jabłka w tabletkach i inne suplementy.
Chciałam się Wam zapytać jakie tabletki używałyście, czy były one przeczyszczjące, ile spaliłyście kilogramów i w jakim czasie, ile kosztowały, jak je dawkowałyście, czy miałyście jakies skutki uboczne np. efekt jojo??

Ja dzisiaj dostałam Therm Line II, w pracy wiedzieli, że to zażyłam, a wczoraj się śmiali, że mnie przeczyści i jak mnie długo nie będzie tzn., że siedze na WC;))
Dzisiaj wzięłam tylko jedną tabletkę zamiast dwóch zalecanych i po jakiś czterech godzinach zrobiło mi się słabo i zaczęło mi sie kręcić w głowie, rozbolała mnie głowa, ale po jakiś 10-15 minutach wszystko było w porządku.
Koleżanka powiedziała, że to dlatego, że tabletka zawiera dużą ilośc kofeiny, a ja kawy generalnie nie piję, ale wczesniej wypiłam nescafe frappe.
Jutro, pół godziny przed śniadaniem również wezmę dwie tabletki i pojade z kumpelą na zakupy, jakby mi się miało coś stac to przynajmniej nie będę sama, a może to pierwsze złe samopoczucie było dlatego, że przez jakieś 30 sekund kucałam i nagle wstałam (w pracy to się człowiek śpieszy), więc musze popróbować drugi raz.
Ogólnie na tych tabletkach mogę spalić od 3-5 kg/mc. Nie wiem jak to wychodzi, bo na rano ważyłam 85,5 kg, zjadłam śniadanie (herbata z dwoma łyżeczkami cukru, cztery skibki chleba gracham) i pojechałam do miasta, jak przyjechałam ważyłam 85,3 i potem poszłam do pracy, z miejsca zjadłam jedną tabletkę, pół godziny później zjadłam małą sałatkę z McDonalda, 4 godziny później zjadłam następną sałatkę z McDonalda, dwie godziny później zjadłam dwa wafelki Princesse mleczną o wypiłam dwa tymbarki i jak się zważyłam jak przyszłam to ważyłam 85,4.
Dziwne jest to, że wczoraj zjadłam dużo marchewek, cztery princesse i cztery skibki chleba i wczoraj nic nie przytyłam;/

Zobaczymy jak będzie jutro z tymi tabletkami... Czy dożyje?
PS. Tabletki kupowałam na allegro, zapłaciłam 38 zł za 120 caps(starczają na 30 dni), dostałam paragon, że z apteki, mam hologram i nawet siatki z apteki;))

A Wy jakie bierzecie tabletki?;>

Użytkownik conversion edytował ten post 12 lipiec 2007 - 22:14

Dołączona grafika

A teraz jestem na Vitalii, czyli tu

A tak w ogóle to jestem zakochana i wszystko u mnie w porządku.

Szczęśliwa jestem, bo jeszcze 1,7 kg, a zobaczę 7 z przodu!!!!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 24 lipiec 2007 - 23:17

Jeśli w ogóle chcesz się odchudzać, to zapomnij o tabletkach! A wtedy schudniesz na pewno i już na zawsze :)
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

#3 Anka :*

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 106 postów

Napisano 02 sierpień 2007 - 10:38

Ja bym nie była taka pewna...że na zawsze!! Efekt jojo często daje się we znaki :P
Uwierz w Anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne .
Uwierz w Diabła choćby na jego rogach spoczywała płonąca aureola .
Uwierz w ślepą miłość i równie ślepą nienawiść .
Uwierz w słowa, z których szydzi czas .
Uwierz w strach .
Uwierz oczom i spragnionym dłoniom obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia .
Uwierz w dotyk, w muzykę i w głos, i w ciszę .
Uwierz w tysiące codziennych spraw .
Któregoś dnia uwierz we mnie
Anioła, który przebrał się za diabła, żeby zwiedzić piekło ... !

"wierzę w perfeksje i chcę ją osiągnąć " .
znikam ... ! xD

#4 kataryna

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 02 sierpień 2007 - 10:50

Ale mój sposób nie daje efektów jo-jo, bo jest na całe życie ;) Zresztą, jak będziesz cały dzień leżała przed tv i się obżerała, to zawsze waga wróci!

#5 germanistka89

Królowa :]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 698 postów

Napisano 09 sierpień 2007 - 13:15

heh
poprostu omiń słodycze!!
A ajk naprawde nie możesz wytrzymać to zjedz cos slodkiego ale aloutko, takie mini z mini.
Zacznij sie ruszac wiecej! Spacer, rower, bieg, brzuszku co kowliek. A najlepiej plywać!!
Jedz wsyztsko ale w mnijseszych ilosciach.
Nie bierz tabletek
Pij ewentualnie zielona herbate

i wtedy schudniesz
wolniej ale schudniesz
i bez efektu jojo
i zdrowo
i bedzie ok!
https://cokupic.pl/z...ie/jagodzinka17

Logujesz się na nicku z ALLEGRO i haśle z allegro.

Piszesz opinie, i za 1 opinie masz AŻ 15 punktów.

Bardzo szybko się zbiera punkty, które wymienia się na ciekawe nagrody.

Zapraszam do logowania i zapisywania się do programu PUNKTATORÓW :)

~

~ Doppelt gibt, wer schnell gibt,

~ Eifersucht ist eine Leidenschaft, die mit Eifer sucht, was Leiden schaft,

~ Ende gut, alles gut,

~ Jedermanns Freund ist niemands Freund,

~ Wer nicht hören will, muss fühlen.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 kataryna

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 09 sierpień 2007 - 23:18

germanistka89, to właśnie mój sposób na całe życie ;)

#7 arwen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 03 czerwiec 2008 - 20:38

ja brałam term line 2, po tygodni przestałam, bo czułam się fatalnie, ciągle mi było słabo, do tego paskudne bóle żołądka, wątroby itd... darowałam sobie. z suplementów diety i wspomagaczy odchudzania akceptuję tylko herbatki. najfajniejsze ma bio-active, sa owocowe w smaku i zawierają składniki regulujące przemianę materii, zmniejszające łaknienie, np. chrom, itp. kiedyś piłam mandarynkę bardzo często, teraz się przerzuciłam po części na la karnitę - świetne smaki, czysta przyjemność picia, no i najważniejsze - wszystko naturalne, nie obciążające organizmu.

#8 czarna!!

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 414 postów

Napisano 27 czerwiec 2008 - 19:31

ja od 2 miesiecy biore Clarinol z CLA i jest ok:) cwicze regularnie basenik, i w domku i wysmuklalam ladnie :) efekty sa ale nie wczesniej niz po miesiacy tzn takie widoczne, bo czulam sie taka lzejsza juz po tygodniu ale nie bede oszukiwac, na efekty trzeba poczekac ale warto :)

#9 fumka

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 820 postów

Napisano 04 lipiec 2008 - 23:37

czyli warto warto? heh... no to poważnie to rozważę wobec tego...
I tak tańczy moja dusza, jak jej obaj grają - reggae, diabeł bluesa, w szachu się trzymając...

#10 BoZeNkA_89

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 14:27

ja też jem thermo line i tak jak ty na początku źle się czułam i przestałam je stosować. Ale teraz wiem,że zrobiłam błąd, bo ponownie je stosuje i są rezutaty. Musisz przetrzymać ten pierwszy okres jedzenia ich a potem już będzie z górki.

Użytkownik BoZeNkA_89 edytował ten post 11 lipiec 2008 - 14:28

=*

....." Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. — Paulo Coelho"........

#11 madziula131

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 28 lipiec 2008 - 20:45

Wyświetl postUżytkownik czarna!! dnia 27.06.2008, 20:31 napisał

ja od 2 miesiecy biore Clarinol z CLA i jest ok:) cwicze regularnie basenik, i w domku i wysmuklalam ladnie :) efekty sa ale nie wczesniej niz po miesiacy tzn takie widoczne, bo czulam sie taka lzejsza juz po tygodniu ale nie bede oszukiwac, na efekty trzeba poczekac ale warto :)

Mam kilka pytanek co do tego CLARINOLU bo tez chce sie w niego zaopatrzyc...
On przyspiesza spalanie i zwalcza cyllulit od srodka tak??
Powiedz mi czy on zawiera kofeine lub jakies skladniki od ktorych mozna sie uzaleznic czy poprostu jest uzupelnieniem diety??

Czy od poczatku czulas sie po nim dobrze??
POZDRAWIAM:)

#12 kataryna

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 29 lipiec 2008 - 13:12

On ma w sobie zieloną herbatę, czyli na pewno coś daje. Ja ogólnie piję codziennie 2 szklanki zielonej herbaty i super się po niej czuję - nie chudnę, ale tak mi lżej :) I cera mi się poprawiła.

#13 lailka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 01 październik 2008 - 20:33

ja też szukałam różnych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów, linea, czerwona herbata itp. w końcu po zachęcie koleżanki zakupiłam suplement IQ Weight Bloker z Natura Vitalis. podeszłam do tego sceptycznie, ale bardzo szybko zmieniłam zdanie. po tygodniu zrzuciłam pół kilograma, czyli tyle ile jest zdrowo. do 2 tygodniach było to juz 1,5 g. zużyłam jedno opakowanie, które wystarczyło mi na dwa miesiące. schudłam 6 kg i jestem strasznie zadowolona! minęły 2 miesiące a ja nie mam efektu jo-jo. polecam wam!!

w razie pytań chętnie udziele odpowiedzi:-)

Załączone miniatury

• Załączona grafika: image006_640.jpg

#14 Prada

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 03 październik 2008 - 19:46

a ile kosztuje jedno opakowanie?

#15 vitaldiet

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 23 styczeń 2009 - 19:42

http://vitaldiet.unl.pl/index.html

zapraszam na swoja strone poswiecona suplementacji diety. Prosze o dokladne przeczytanie calej tresci strony aby lepiej zapoznac sie z oferta

#16 LolasTolas

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 06 luty 2009 - 17:21

No nie wiem, ja tylko pozytywne opinie słyszałam o bio-cla, dzewczyny chudną w swoim tempie no i co najwazniejsze ten reparat nie szkodzi zdrowiu. Jakoś takie nieznane nie przypadają mi do gustu.

#17 Bańka!!!!

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 359 postów

Napisano 06 luty 2009 - 17:27

Ja czytałam dobre rekomendacje CLarinolu CLA 1000.

Można więcej poczytać na ich serwisie (schudnijmy.pl)

Osobiście kiedyś stosowałam ale ni ćwiczyłam i jadłam na potęgę więc o efektach nie mogło być mowy...

#18 LolasTolas

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 09 luty 2009 - 16:34

Z tego co wiem, oba te suplementy działają przez cla, czyli kwas linolowy. I faktycznie działają jak się ćwiczy, inaczej cudów nie ma i nie będzie. Ja wybrałam biocla, bo jest z zieloną herbatą, a ona na mnie świetnie działa i w dodatku pozbywa się celulitu.

#19 kataryna

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 09 luty 2009 - 20:05

Słyszałam o tabletkach rozbijających cellulit od wewnątrz. A takie suplementy pomagają jak się ćwiczy: organizm łatwiej sięga po rezerwy tłuszczowe podczas wysiłku fizycznego.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 LolasTolas

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 10 luty 2009 - 19:56

No właśnie wcześniej nie wiedziałam o tej właściwościach bio z zieloną herbatą tylko smarowałam się różnymi secyfiksami bez sensu, chociaż nie chciałam się odchudzać tylko poprawić wygląd ud.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych