Czy warto pojechać do TUNEZJI ?
Rozpoczęty przez Natalia1a, 09 lip 2007 21:06
17 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 09 lipiec 2007 - 21:25
Użytkownik Natalia1a dnia 9.07.2007, 22:06 napisał
Pisać czy jesteście zadowloleni jak byliście tam i czy było ciekaqwie >... ?
Kasia R.
Napisano 25 lipiec 2007 - 15:40
Hejoo!!
Tunezja.... ah przepiekny kraj.... Byłem w ferie w Sousse w hotelu Riadh Palms..
Polecam z całego serca kto tam nie był niech żałuje
Ale najlepsze było jedzonko!! Troszkę się balem ze nie bede mial co jest (taki ze mnie nie jadek) A tu co sie okazalo? Ze ze łzami w oczch opuszczalem stolowke
Bo byłem tak przejedzony xD TE torty, ciacha itd... 
Ogólnie Palmy, morze, cieplo czego chcieć więcej?
Jedyny minus to sami arabowie... Uwaga na nich po są podstępni!! Mój kolega poszedł się przejśc tak plaza... I spotkal araba, ktory czestowal go colą, mówił ze jest przyjacielem itd a potem 2 dinary za kole!!!!!
Albo ja sobie leze i podbija koles i sie pyta "haszych marihuana??" xD sory ale nie wiem jak sie to pisze..
Pozdro!
Tunezja.... ah przepiekny kraj.... Byłem w ferie w Sousse w hotelu Riadh Palms..
Polecam z całego serca kto tam nie był niech żałuje
Ogólnie Palmy, morze, cieplo czego chcieć więcej?
Jedyny minus to sami arabowie... Uwaga na nich po są podstępni!! Mój kolega poszedł się przejśc tak plaza... I spotkal araba, ktory czestowal go colą, mówił ze jest przyjacielem itd a potem 2 dinary za kole!!!!!
Albo ja sobie leze i podbija koles i sie pyta "haszych marihuana??" xD sory ale nie wiem jak sie to pisze..
Pozdro!
Użytkownik Eister edytował ten post 25 lipiec 2007 - 15:41
Napisano 30 sierpień 2007 - 11:55
ja polecam tunezje i portugalie . byłam tam i jest było wspaniale!
-Puchatku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś ...
** Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem: możemy latać wtedy i tylko wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka **
Nieustannie wspierasz mnie
Nadajesz życiu cel
Do którego tak
Bez ustanku dążyć chce...

-Tak Prosiaczku?
-Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś ...
** Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem: możemy latać wtedy i tylko wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka **
Nieustannie wspierasz mnie
Nadajesz życiu cel
Do którego tak
Bez ustanku dążyć chce...

Napisano 23 październik 2007 - 14:21
mm...Tunezja ..polecam bylam raz i bylo cudownie...dobra atmosfera..w ogole inaczej niz w Polsce<wiadomo inna kultura> ale fajni sa arabowie ..
tam jast milo,ciekawie i ogolnie zarabiscie...pojade tam jeszcze raz w maju....
juz nie moge sie doczekac....
LYnk <---- link do mojego tematu o tunezji...
Tajemnica życia leży w poszukiwaniu piękna.
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest. Nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest. Nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Napisano 30 październik 2007 - 13:29
Bylem w Tunezji w sierpniu, bylo rewelacyjnie niczym nie musialem sie martwic bo postanowilem leciec z biurem podrozy. I wybralem Alfe Star. Hotel byl jak marzenie:basen, pyszne jedzenie, nawet SPA bylo. A samej Tunezji nie da sie opisac po prostu trzeba to zobaczyc
Napisano 05 listopad 2007 - 18:25
Jest rewelacyjnie
) Oczywiscie zależy też kiedy pojedzisz, "poza sezonem" wychodzi oczywiscie taniej. Zanim polecisz z biura podrozy (wogole gdziekolwiek) sprobuj poszukać tańszych połączeń na własną rękę- ja znalazłam na stronce line4you naprawde tani lot, ale tez rezerwowałam w wyprzedzeniem.
Napisano 21 listopad 2007 - 18:00
Użytkownik Hayabusa dnia 18.07.2007, 11:46 napisał
Jedz
Tunezja to piękny kraj
ale jeśli zamierzasz się tam wybrac to najlepiej wrzesień lub początek czerwca w tej chwili jest poprostu za ciepło
Ale naprawde piekny kraj
Użytkownik cocos dnia 5.11.2007, 18:25 napisał
Jest rewelacyjnie
) Oczywiscie zależy też kiedy pojedzisz, "poza sezonem" wychodzi oczywiscie taniej. Zanim polecisz z biura podrozy (wogole gdziekolwiek) sprobuj poszukać tańszych połączeń na własną rękę- ja znalazłam na stronce line4you naprawde tani lot, ale tez rezerwowałam w wyprzedzeniem.
Napisano 23 grudzień 2007 - 13:54
Użytkownik Natalia1a dnia 9.07.2007, 21:06 napisał
Pisać czy jesteście zadowloleni jak byliście tam i czy było ciekaqwie >... ?
Moim zdaniem warto! Niezwykli ludzie, kultura, jedzenie, potrawy.
I ten czas... miła zabawa, a przede wszystkim ciekawe sposoby na jej spędzanie.
Oraz wiele innych bajerów, jak: nurkowanie, pływanie, rejs statkiem i przejażdżka
na wielbłądach.
Pozdrawiam
"~ Kiedy dyplomata mówi "tak" oznacza to "może", kiedy mówi "może" ma na myśli "nie", kiedy mówi "nie", nie jest dyplomatą. ~"

Foto Onet.pl Nasza-Klasa YouTube PL Sciąga.pl Fotka.pl Focus.pl Last.fm

Foto Onet.pl Nasza-Klasa YouTube PL Sciąga.pl Fotka.pl Focus.pl Last.fm

Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych