Czyj to numer?
Rozpoczęty przez Ana2Ana, 02 lip 2007 15:54
15 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 04 lipiec 2007 - 19:58
Dokładnie..jesli to numer pre-paidowy to nawet policja nie może stwierdzić nazwiska właściciela numeru (jedynie jego położenie - przy aktywnej karcie sim).
Zapewne to jakiś znajomy sobie żarty robi..więc w końcu mu się znudzi
Zapewne to jakiś znajomy sobie żarty robi..więc w końcu mu się znudzi
"I don't want to shut myself in this cage of me "
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ... " ;)
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ... " ;)
Kasia R.
Napisano 05 lipiec 2007 - 22:17
ja zazwyczaj postępuję z natrętem w sposób następujący:
spotykam się z kumpelką, która ma gadane i każę jej zadzwonić do gościa i go porządnie opier.dolic, tak żeby nie wiedział którędy na górę
spotykam się z kumpelką, która ma gadane i każę jej zadzwonić do gościa i go porządnie opier.dolic, tak żeby nie wiedział którędy na górę
galeria | n-k | mój photoblog
pech Cię nie zawiedzie, zawsze przyjdzie w samą porę

2.000 post ^^
Napisano 25 wrzesień 2007 - 13:57
Użytkownik Nicole Richie dnia 2.07.2007, 23:46 napisał
Kiedys bylo biuro numerow u kazdego operatora i o ile osoba nie zastrzegla sobie numeru bylo mozna dowiedziec sie na kogo zostal zarejestrowany dany numer. Nie wiem jak jest teraz : (
no mozna tak w miksie jak sie ma i na abonament teraz tez tak jest nawet jak zadzwoni z zastrzezonego u operatora wiedza jaki jest numer byl laczony z jakim i tam ci powiedza jaki to jest numer...

Naucz się dostrzegać w ludziach to co mają wewnątrz Nie bądź jak ta dzi*ka co ocenia tylko z zewnątrz Nie patrzy kim jesteś,jaki jesteś,liczy się tylko jedno Nie oceniaj nikogo jak nie znasz Nie przypinaj ceny,to nie pier*olony kiermasz.
Uciekająca w dal..

Napisano 27 wrzesień 2007 - 10:46
podaj numer to mu napiszemy troszke az skrzynka sie zapcha
Kasia R.
Napisano 27 wrzesień 2007 - 13:57
bez kitu albo meczyc z innego telefonu albo dac kumplowi
najlepiej takiemu... o niskim powaznym glosie...
mialam wiele takich przypadkow;
kiedys ciagle puszczal klipy ale nie odpisywalam ;] raz odebralam to jakies durnoty gadal nie pamietam co... wyszlam na dwor i nie wzielam telefonu... a on dzwonil i to wiecie tak dlugo a ze mojego tate glowa bolala poidszadl do komorki i patrzy pisze'natrent dzwoni' to jak sie wkurzyl i odebral ;PP
juz wiecej nie dzwonil
z telefonami jest wiele historii kiedys ktos mi probowal wmowic ze mam na imie Ewelina a nie Majka ;PP smieszniue bylo potem powiedzial ze sie pomylil
ogolnie fajny gosc teraz czasem przez gg pomaga mi w pracach domowych z niemca
mialam wiele takich przypadkow;
kiedys ciagle puszczal klipy ale nie odpisywalam ;] raz odebralam to jakies durnoty gadal nie pamietam co... wyszlam na dwor i nie wzielam telefonu... a on dzwonil i to wiecie tak dlugo a ze mojego tate glowa bolala poidszadl do komorki i patrzy pisze'natrent dzwoni' to jak sie wkurzyl i odebral ;PP
juz wiecej nie dzwonil
z telefonami jest wiele historii kiedys ktos mi probowal wmowic ze mam na imie Ewelina a nie Majka ;PP smieszniue bylo potem powiedzial ze sie pomylil
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych