Ja pierwszy: chce posłuchać jakiejś fajnej muzy bo mi sie moja playlista znudziła
Na co masz ochotę?
Napisano 22 czerwiec 2007 - 20:48
Ja pierwszy: chce posłuchać jakiejś fajnej muzy bo mi sie moja playlista znudziła
Wiesz... w życiu nie zawsze jest kolorowo i wspaniale. To normalne, że spadają na nas problemy.
Ale jest taka rzecz, która sprawia, że każdy problem wydaje się o połowę mniejszy.
Wystarczy o nim komuś opowiedzieć. Nie zawsze jednak jest komu. A to ze zwykłego braku przyjaciół, czy niemożności ze względu na to, że to dotyczy właśnie ich. Potrzeba anonimowości. Psycholog? Nie masz tyle pieniędzy. Tu potrzeba tylko chęci drugiej osoby do wysłuchania Cię i doradzenia.
Ja znalazłem na to sposób! W końcu mogę wyrzucić z siebie co mnie gryzie. Kompletnie anonimowo!
Wiesz gdzie?
Tu: www.podzielsie.y0.pl
Kasia R.
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:28
Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:31
^
|
Służę pomocą
A ja mam ochote na pisanie tu i pisanie i pisanie...
Wiesz... w życiu nie zawsze jest kolorowo i wspaniale. To normalne, że spadają na nas problemy.
Ale jest taka rzecz, która sprawia, że każdy problem wydaje się o połowę mniejszy.
Wystarczy o nim komuś opowiedzieć. Nie zawsze jednak jest komu. A to ze zwykłego braku przyjaciół, czy niemożności ze względu na to, że to dotyczy właśnie ich. Potrzeba anonimowości. Psycholog? Nie masz tyle pieniędzy. Tu potrzeba tylko chęci drugiej osoby do wysłuchania Cię i doradzenia.
Ja znalazłem na to sposób! W końcu mogę wyrzucić z siebie co mnie gryzie. Kompletnie anonimowo!
Wiesz gdzie?
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:34
dobre, ale wolalabym w realu (,
Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:35
Przyjacielu, jeśli będzie ci dane żyć sto lat,
to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień,
abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez ciebie.
{Kubuś Puchatek}
-Puchatku,przyrzeknij mi, że nigdy o mnie nie zapomnisz.
-Przyrzekam.
Kasia R.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:36
Jak będziesz w Skarżyku to wyjde po Ciebie
Wiesz gdzie?
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:36
Masz szczęście - jesteś człowiekiem :)
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
SZALONA WREDZIA ATAKUJE!!!! :P
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:37
Pam.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:37
Żeby nie było bałaganu.
Przyjacielu, jeśli będzie ci dane żyć sto lat,
to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień,
abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez ciebie.
{Kubuś Puchatek}
-Puchatku,przyrzeknij mi, że nigdy o mnie nie zapomnisz.
-Przyrzekam.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 20:38
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty