Ale to nie jest komedia romatyczna (chyba?) No może troszkę
Cytat
To chyba nie jest nowy film, ale jak ostatnio go oglądałam to myślałam ze sie zsikam ze śmiechu Świetny film
True true true, bardzo śmieszny film Najbardziej podobał mi się motyw jak
Spoiler
pojechali na jakąś tam plaże (nie pamiętam w jakim państwie) na której byli sami mężczyźni, a jak pojawiła się jedna dziewczyna to wszyscy napalili się na nią, szli za nią jak zombi "dziewczynaa", "dziewczynaa" xD
Ogólnie to cały film to jedna WIELKA polewka
Cytat
Step up-taniec zmyslow!!!! Kocham ten film!!
Nie rozumiem jak może się podobać tak głupi film, ale dobra ... "gusta i guściki"
Naciągana,totalnie infantylna fabuła. Lubię lukier ale bez przesady. A już ta laska "super tancerka" to totalnie mnie denerwowała. Muzyka niezła ale żaden cud. Niektóre sceny taneczne były fajne, ale cała reszta zaczerpnięta z innych filmów. Film o.k dla kogoś kto ma dwanaście lat. Starszym nie polecam.
Cytat
Oszukać przeznaczenie 3
Dobre
Użytkownik Rainingman edytował ten post 20 grudzień 2006 - 15:31
Ja polecam komedię "Nowożeńcy" z Aschtonem Kutcherem i Brittany Murphy:
Szczęśliwa para, Sarah i Tom, pobiera się wbrew woli przyjaciół i rodziny Sary i wybiera na miesiąc miodowy do Europy. Na ich nieszczęście, rodzice Sary wysyłają za nimi byłego chłopaka dziewczyny, Petera, który ma za zadanie rozbić ich małżeństwo.
mnie sie podoba, i juz kilka razy ogladalem, nie wiem czemu, byc moze wszystko przez Sandre:D film pt. LAKE HOUSE... goraco polecam. szczegolnie obejrzec sobie razem z dziewczyn przytuleni pod kocykiem:D yeee ... PEACE!!
wszystkie filmy z meg ryan sa swietne
Ostatnio z komedii romantycznych ogladalam pokojowke na manhattanie, bardzo fajne
Nigdy nie pozwól, aby ci ktoś wmówił,
że nie możesz czegoś zrobić
Jeśli masz marzenie, musisz je chronić.
Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić,
więc mówią, że ty też nie możesz.
Jeśli czegoś chcesz,
to zdobądź to. Kropka.
Polecam film "Alfie" super z Judem Law tylko ze na koncu troszeczke doluje , moze byc tez Cale szczęście, Dom nad jeziorem, John Tucker muśi odejść, Zostańm,y pzryjaciółmi...
A z takich nie komedii ale jednak romantycznych to np: Duma i uprzedzenie, Pytając o miłość, Tristan i zolda, Królestwo Niebieskie, Pamiętnik... wszystkie świetne "
]Whatever it is try your best and don't let people change you...
Ja osobiście polecam te filmy [kolejność przypadkowa]:
'A Cinderella Story' Hil Duff
'Raise Your Voice' Hil Duff
'Jak stracić chłopaka w 10 dni' Kate Hudson
'Zakochana Złośnica'
'Honey'
'Ona To On'
'50 pierwszych randek'
'Wredne Dziewczyny'
'John Tucker Must Die' [prawdopodobnie źle napisałam]
'Crossroads'
'Step Up'