F.A.Q. - Najczęściej zadawane pytania.
Kasia R.
Napisano 18 luty 2011 - 10:38
sprawa jest tego rodzaju, iż wykupiłam rangę VIP, wysyłajac smsa wpisując kod itd
kod został przyjęty, ale nie mam loga VIP, rownież część forum przeznaczona tylko dla very important person jest mi niedostępna. Natomiast w SMS VIP mam napisane że usługa jest opłacona i aktywna:

próby wyloguj/zaloguj nic nie dała.
czy może ktoś mi pomóc ?
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 18 luty 2011 - 11:54
Użytkownik Fray dnia 18 luty 2011 - 11:42 napisał
Fray ja cie prosze nie prowokuj mnie tymi tekstami bo mnie już irytujesz, napisalam bo moze ktos mial podobny problem.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 18 luty 2011 - 12:17
Użytkownik Fray dnia 18 luty 2011 - 11:42 napisał
wiadomość prywatna do angela naprawdę wszystko załatwi.
Na chłopski rozum - co my możemy zrobić?
angel odpowie za 2 tyg. o ile wogole... a Ona juz ZAPLACILA a to jest na 30 dni, jak dzisaj jej nie zadziala to ma jeden dzien w plecy, wiec ktos sie powinen tym zajac czyz nie ?
Cytat
Czy Tobie pelnienie funkcji moda juz za bardzo nie ciazy ?
Zachowujesz sie jakbys chcial zrezygowac albo zostac zdymisjowany
Użytkownik Kenobi edytował ten post 18 luty 2011 - 12:18
Kasia R.
Napisano 18 luty 2011 - 12:55
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Napisano 18 luty 2011 - 14:44
Użytkownik Gressil dnia 18 luty 2011 - 12:55 napisał
Rozumiem, My uzytkownicy nie wiemy jednak wszystkiego i kto sie czym zajmuje, do admina mozna napsiac ale on troszke "wolno" nieraz odpowiada a czas VIP leci przeciez
Moze ktos inny sie ta kwestia zajmuje np. i moglby odpowiedzec, przeciez zapytac czyba zawsze mozna ?
Napisano 18 luty 2011 - 14:56
Cytat
Z tego co słyszałem to była propozycja stworzenia rangi junior admina. Jednak przeszła ona echem. Moderatorzy są tylko od moderowania. Całą resztą zajmuje się Angel.
Cytat
Naturalnie .Od tego jest ten temat.
Użytkownik Gressil edytował ten post 18 luty 2011 - 14:57
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Kasia R.
Napisano 18 luty 2011 - 15:02
Cytat
No wlasnie, skoro admin ma wiele na glowie i jego reakcja jest malo natychmiastowa to dobrym pomyslem byloby stworzenie jakies instytucji wsparcia
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych