Użytkownik nieśmiertelna edytował ten post 06 styczeń 2012 - 17:33
Witamy nowych moderatorów ! :)
Rozpoczęty przez Kerio, 02 cze 2007 12:21
401 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 styczeń 2012 - 17:32

oj Krzysiu wziałeś nagorsze działy z możliwych
nigdzie nie ma tyle roboty co tam
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Kasia R.
Napisano 06 styczeń 2012 - 20:54
Wiem, że wziąłem na siebie doglądanie stajni Augiasza, ale co mi tam:) Dam radę
Moderator tablic: "Miłość, przyjaźń, znajomości", "Kącik złamanych serc", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały", "Filozofia":) Czerwonym kolorem wypowiadam się jako moderator.
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych